PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=660072}
6,4 2,7 tys. ocen
6,4 10 1 2735
Wszystko przed nami
powrót do forum serialu Wszystko przed nami

Gdyby ten serial, zostawili we Włoszech i położyli większy nacisk na motywy komediowe (np motyw Stefana i tej jego Włoszki-bardzo fajny), byłby całkiem niezły i na swój sposób oryginalny serial. Ale wyszło jak wyszło. Pewne motywy pozostają śmieszne, ale nic poza tym. Ot kolejna pierdoła. A gdy się działo we Włoszech,miał swój klimat. Szkoda.

ocenił(a) serial na 9
Okciuk

A tam...Według mnie ten serial ma wyjątkowy klimat dzięki temu, że jest kręcony na Starym Mieście w Lublinie. Gdyby kręcono go we Włoszech to już nie byłoby to samo...Lublin i jego piękne Stare Miasto to właśnie walory tego serialu...Poza tym myślę, że obejrzenie kilku odcinków nie wystarczy do tego, aby móc całościowo ocenić serial. Ja oglądam go od początku i jak dla mnie jest OK..

Okciuk

Całkowita racja. Początek serialu sugerował że będzie to obyczajówka na dobrym poziomie. Gdy przenieśli go do Polski gatunek zmienił się w soap operę na poziomie Klanu. Takie pomieszanie spowodowało że zarówno jedna jak i druga grupa odbiorców go nie kupiła i stąd niskie rankingi oglądalności.

ocenił(a) serial na 9
kaleenee

Nie rozumiem waszego sposobu myślenia. W czym macie problem? Serial może się podobać albo nie..Mnie się podoba od samego początku. Jak komuś się nie podoba, to może po prostu wyłączyć telewizor albo obejrzeć sobie "Klan" czy inny serial, który lubi.

Peter2013

Serial jest dobry, jakby go zostawili we Włoszech i skupili się na Stefanie i Marinie to wyszła by tania komedyjka:)