Fajnie że się taki temat pojawił. Powiem tak wszyscy są ciekawi ale najbardziej lubię:
- Wojtka taka dobra duszyczka:D
- Stefana: najśmieszniejsza postać te jego riposty poprawiają humor:D
- Leszka , Basię i Michałka Kozak sympatyczna skromna rodzinka z jakąś taką nutką tajemniczości
- Olkę sympatyczna dobra partia dla Wojtka kibicuję im
- Marinę- jej teksty jej szalona natura mnie doprowadzały do salw śmiechu:D
Coraz bardziej się przekonuję do gry Magdaleny Łaski, no i przy okazji zobaczę dalsze odcinki, bo 2 już oglądałam.
Mój ulubieniec to Stefan niby zdradza zone, ale pozytywna postac! Lubię tego aktor, do tej pory grał głównie epizody, ale w końcu dostał szansę na główną rolę i nie zawiódł. Lubię też Wojtka i Pawła, bo fajne towary. Z kobiet te dwie przyjaciółki adwokatke Sylwię i tą która gra Magdalena Łaska. Bardzo ładne dziewczyny, miło się na nie patrzy i ogólnie wszyscy aktorzy są fajnie dobrani. Nie trafia do mnie tylko ta aktorka z kręconymi włosami, nie wiem jak ona ma na imię
popieram facet bardzo dobrze gra, a w duecie z Gabriela Muskałą są oboje nieziemscy :P
Agata Nizińska jako Marina też była świetna
Dla nas Stefan, Anka i Zuza; Szawarscy oraz Wojtek z przyjaciółmi. Pozytywną postacią wydaje się też być Sylwia..Ogólnie trudno nam wskazać jakiegoś faworyta. Mamy wiele takich postaci w tym serialu.