... Tam to było w miarę realnie - zmywak , budowa , myjnia ... a tu to taka Moda na Sukces . Naoglądają się i dalej do Włoch bo tam nie uświadczysz '' ładnego-nej inaczej ani bogatego inaczej '' pełen wypas .
Nie chcieli robić kopii Londyńczyków więc jest taka wersja. Bogaci są tylko Agata, która dorobiła się jako modelka a po za tym żona milionera wiadomo, że nie będzie mieszkała w klitce i Paweł adwokat, reszta skromnie jest małżeństwo z dzieckiem , które wynajmuje małe mieszkanie oszczędzają na własne stąd praca w nielegalnym kasynie szansa większego zarobku i został do tego zmuszony pod groźbą utraty legalnej pracy a do tego żona nie pracuje. Wojtek małe mieszkanko u szefa tratorii Trzeba uważnie oglądać.
pewnie biedni są i zawistni :/ ja tam nie zazdroszczę i lubię sobie czasem obejrzeć życie "bogatych" :P
Mi też broń boże nie przeszkadza uwielbiam ten serial tylko chciałam koledze ładnie wytłumaczyć, że nie wszyscy są bogaci w tym serialu i na pewno ten serial nie ma nic z nudnej mody na sukces:)
Okej,rozumiem,no kolega jest dokładnym przykładem zawiści do innych w tym przypadku do bogatych.
Zresztą nudno by było gdyby w TV puszczali takie same seriale ; )
a TVP ma serial o biednych i z problemami "Głęboka woda" - polecam, bo bardzo dobry i akcja we Wrocławiu, Dorociński z Buczkowską grają :D i pokazuje życie ludzi żyjących na garnuszku Pomocy Społecznej :P