I jeszcze do tego wszystkiego cięte riposty rodem z gimnazjum (albo z podstawówki).
Jeśli ja się podniecam, to jak byś określił swoje zachowanie, co? Mnie się jakoś udaje trafiać w odpowiednie klawisze w odpowiednim ku temu czasie. :D
Nie wierzę własnym oczom. Udało Ci się napisać całe zdanie bez żadnej literki na niewłaściwym miejscu. Coś niesamowitego! I jak, zajęło Ci to kilka godzin więcej od napisania Twojego standardowego posta?
Widze ze przybyła nam bardzo mądra osoba na forum;d Jestem absolutnie "za" i podpisuje sie pod wszysttkim tym co napisałać;]
Właśnie wróciłem do domu, wkrótce dostaniesz wezwanie do prokuratury, tak dla twoich wiadomości , art.191 kodeksu karnego, paragraf 1, grozi ci do 3 lat pozbawienia wolności ... !
A ty lepiej szukaj sobie dobrego adwokata, w przeciwnym razie dostaniesz adwokata z urzędu, masz prawo zachować milczenie, wszystko co powiesz może zostać wykorzystane przeciwko tobie .. !!!
internetowym ... co już wspomniałem wyżej, kolejne zniesławienie, przyda się jako dowód w rozprawie ...
Zapewnili mnie że na pewno cię zapuszkują za to z takim jednym ciekawym recydywistom któremu często wypada mydło jak bierze prysznic i ktoś będzie się musiał po nie schylić ...
A gdzie ty miałeś kontakt z ringiem ?Na ringu to walczą zawodnicy sportów walki a tacy jak ty to co najwyżej na przerwie w podstawówce ...
Sorry ale nie moglem sie powstrzymac
Sedzia: Czy oskarzony ma cos jeszcsze do powiedzenia?
Herkules38: Wal sie skrzacie
Sedzia: Prosze o spokój
Herkules38: A mula ci pokazac?
Sedzia: Bo dostanie pan grzywna za obtaze sadu
Herkules38: Wal sie piczko
Sedzia: Dosyc tego
Herkules38: A w ryja chcesz?
Nie to zebym go popiera lale predzej czymi mi wierzowiec na penisie wyrosnie niz policja by tego nie olala..
Myślę, że większość osób na tych forum na podobne zdanie na temat pana herculesa (poza nim samym oczywiście). ;P
A tak generalnie to witam fankę Xeny i (najprawdopodobniej) rówieśniczkę. :)