Obejrzałam całą telenowele i jeśli ktoś ma jakieś pytania to proszę pytać ;)
Postaram się na nie odpowiedzieć najlepiej jak będę potrafiła ale tez nie daję 100 % gwarancji że wszystko pamiętam ;)
ale czy jest możliwość obejrzenia wszystkich odc. bo jak wchodzę na puls to są tam tylko odc. na bieżąco
Ciekawy wątek z tym wypadkiem Alejandra, Wiktora i Nadii,że samolot spadnie i uznają go za zmarłego. Ale jakim cudem Jose Luis dowie się,że żyje w jest w śpiączce. Mało tego będzie milczał i omota Monserat,że wezmą ślub
mam pytanko :) jak to sie stanie ze nadia bedzie niewidoma ??? i czy juz taka zostanie do konca zycie czy przywroci jej sie zwrok ?? bardzo bym byla wdzieczna za odpowiedz :))
Czy pamiętasz może co adolfo powiedział i o czym rozmawiali z Josehina jak jej sie pojawił w śnie ( po tym jak juz umarł oczywiście ) i czy było może powiedziane na końcu gdzieś kto był miłości josephiny ? Adolfo czy dimitro jednak ? Bardzo bym była wdzięczna za odpowiedz :) z góry dziękuje :)
1.A co powiesz na temat Angelici i Jose Luisa - widziałam krótki filmik po hiszpańsku z ich ślubem. To będzie dla niego pocieszenie po Montserrat, zemsta czy może prawdziwe uczucie?
2.Montse będzie miała 2 dzieci, prawda? Czy obydwoje będą dziećmi Alejandra, czy może to młodsze Jose Luisa? Bo jeśli te dzieci mają dwóch ojców, to automatycznie Montserrat u mnie traci jakikolwiek szacunek.. :D
3.Maria z kimś będzie?
4.Refugio i Esmeralda - ułoży im się?
1.Raczej pocieszenie i to że Angelicia jest chora i kocha Jose Luisa. Ale pod koniec telki Jose Luis zda sobie sprawę że bardzo kochał Angelice i to ona była miłością jego życia ;)
2.1 dziecko niestety będzie Jose Luisa
3. Maria będzie sama ponieważ cały czas bbędzie walczyć o Alejandra
4. Refugio i Esmeralda będą mieli dziecko ale niestety Refugio umrze :(
Szkoda mi Angelicy, to moja ulubiona postać w tym serialu. Nie dość, że piękna to ma taki uroczy charakter :) Aczkolwiek momentami traktują ją jak dziecko, może dlatego że jest chora i rodzina jest zbyt opiekuńcza, no nie wiem :)
Ech, ta telka jest fajna ale jak jedno będzie miała z jednym a drugie z drugim to taka moda na sukces powstanie.. ;D
Esma to też moja druga ulubiona postać, współczuję jej. A znajdzie sobie kogoś po Refugiu czy nie?
Jak to było z choroba gracieli ? Naprawde była
Chora ? Czy przekupiła lekarza żeby tak powiedział wszystkim ? Czy nagle wyzdrowiała ?
Co się stanie z Adolfem?
Wiem już, że Dimitrio się zmieni i będzie dobry, a on zostanie zabójcą do końca? Z kim będzie Dimitrio?
Nie przypuszczałem, że Dimitrio z nią zostanie. :) Ona mu się w ogóle nie podobała, jak brał z nią ten fałszywy ślub, to potem robił wszystko, żeby tylko jej unikać. :)
NO bo Josefina jednak się zmieni z wygladu (ale dla mnie i tak nic specjalnego)
No to już i tak sukces, że ona się jakoś zmieni z wyglądu. :) Musiałbym ją zobaczyć po tej zmianie, ale też nie spodziewam się po niej żadnej rewelacji. :) Ale jak widać dla Dimitria to wystarczyło, chyba że przestał zwracać uwagę na jej wygląd. ;)
SANDRO podszywania się pod adwokata bez skrupułów i pełny chciwości,przyjedzie z Miami z misją, że będzie dążyć do zysku, chce zaspokoić swoje ambicje.
Dlaczego Montserrat nie będzie z José Luis jak to była jej pierwsza miłość niby prawdziwa ???