PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687989}

Za głosem serca

Lo que la vida me robó
2013 - 2014
7,8 911  ocen
7,8 10 1 911
Za głosem serca
powrót do forum serialu Za głosem serca

Obejrzałam całą telenowele i jeśli ktoś ma jakieś pytania to proszę pytać ;)
Postaram się na nie odpowiedzieć najlepiej jak będę potrafiła ale tez nie daję 100 % gwarancji że wszystko pamiętam ;)

ocenił(a) serial na 10
tojagosia

Próbowała uciekać, ale za każdym razem coś poszło nie tak. Aż w końcu pokochała Alejandra i została z nim... A właśnie ona wyjdzie za Jose Luisa jak bedzie myślała że Alejandro umarł :(

ocenił(a) serial na 1
Oliwiaaa1337

a jak się dowie ze Alejandro zyje i powróci to co zrobi rozwiedzie się z Jose Luisaem??

ocenił(a) serial na 10
tojagosia

Będzie chciała, ale Jose Luis nie będzie chciał dać jej rozwodu :/

ocenił(a) serial na 10
Oliwiaaa1337

Ogólnie dziwne to bo przecież ona była żoną Alejandra tylko że on został uznany za zmarłego i chyba małżeństwo Monse i Jose Luisa powinno być unieważnione

ocenił(a) serial na 1
Oliwiaaa1337

to jak Monse rozstanie się z Jose dla Alejandra ?? I jak Jose Luisa ożeni się z Monse to Angelica będzie żyła ?? I ostatnie dlaczego Dimitrio zastrzeli Adolfa??

ocenił(a) serial na 10
tojagosia

1. Tak
2. Nie, Angelica umrze wcześniej
3. Dlatego że Adolfo zastrzeli Monice

ocenił(a) serial na 1
Oliwiaaa1337

dziękuje za odpowiedzi :)

ocenił(a) serial na 10
tojagosia

Po to tu jestem ;)

ocenił(a) serial na 10
Oliwiaaa1337

małżeństwoo Monserat i Alejandra zostanie unieważnione

Oliwiaaa1337

Nie pojmuje w ogole dlaczego ona za niego wyjdzie? Ok uzna, ze Alejandro nie żyje, minie kilka lat, no ale wiedziała, że Alejandro i Jose Louis byli wrogami to jak mogła to zrobić? Nie podoba mi się ten wątek

ocenił(a) serial na 9
asia94_1994

Może wyda się, że jednak Jose Luis pomagał Alejandrowi gdy ten drugi był w więzieniu?

ocenił(a) serial na 9
Oliwiaaa1337

Skoro Alejandro będzie żył to chyba rozwód nie będzie potrzebny nie?

ocenił(a) serial na 7
Oliwiaaa1337

Ten.film jest caly pimylony. Zawsze proci sa najsilniejsi a Alejandro jes przykladem ze to slabeusz. To jose Luis sie caly czas poswieca. I jest jak aniol. Podobnie angelica. Montse tez nie ma pojecia o zyciu.

Oliwiaaa1337

W którym odcinku Monse i Alejandro znowu będą razem? Teraz się rozstali w 52 odc ;)

I to co mnie bardzo zastanawia, to to dlaczego Jose Louis się zmieni, przecież teraz jest taki fajny!

ocenił(a) serial na 10
asia94_1994

W 72 :D a czemu się zmieni to ja w sumie sama nie wiem, ale wydaje mi się że dlatego że będzie chciał odzyskać Monse ;)

ocenił(a) serial na 8
Oliwiaaa1337

Jak się zmieni Jose Luis, kiedy znowu będzie chciał odzyskać Montse? Stanie się potem jakąś złą postacią?

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

Jeżeli mnie pamięć nie myli, to zmieni się gdy Alejandro wróci po tym jak niby to umrze i będzie się spotykał z Montse po kryjomu a JL przyłapie ich i wtedy zabroni im się spotykać. Może nie będzie złą postacią tylko po prostu nie pozwoli Montse odejść

ocenił(a) serial na 8
Oliwiaaa1337

Jak to się stanie, że Jose Luis na końcu zginie?

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

Pedro porwie Dzieci Monserat i córkę Nadii. Victorie znajdą razem z pobitą Amelią a Syn i córka Monserat będą zamknięci w klatkach z ładunkiem wybuchowym. Mężczyzna cudem je ratuje. Wygląda jednak, że sam nie przeżył odrzucony siłą wybuchu. Dimitrio ostrzeliwuje Pedro i jego ludzi. W końcu Medina trafia do więzienia a dzieci całe i zdrowe docierają do domu.

ocenił(a) serial na 8
joanna29s

Dlaczego Pedro porwie te dzieci i córkę Nadii? Czyli to przez ten wybuch zginie Jose Luis. Wielka szkoda, że nie uda mu się przeżyć. :( Zachował się jak prawdziwy bohater, ratując te dzieci.

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

Żeby zranić Alejandra,bo go nienawidzi i zależy mu na spadku Benhamina

ocenił(a) serial na 8
joanna29s

No tak, Pedro bardzo by chciał przejąć ten majątek Benjamina, a teraz Alejandra.

ocenił(a) serial na 10
Oliwiaaa1337

Dlaczego monsserat wyszła za jose luis ?? Z miłości czy jak ?? I jak alejandro zareaguje na ta ze monsserat będzie miała dziecko z jose luis ?? :))) bardzo bym była wdzięczą za odpowiedz :))

ocenił(a) serial na 10
nika2015xx

Alejandro będzie jej kazał usunąć ciążę. Myślę,że był jej pocieszeniem bo kiedy odkryje,że Alejandro żyje odsunie się od Luisa

ocenił(a) serial na 10
joanna29s

Przesadził z tym usunięciem ciąży :O mam nadzieje Że potem zmienił zdanie na ten temat

ocenił(a) serial na 9
joanna29s

Może na początku będzie kazał jej usunąć, ale później chyba będzie się cieszył i będzie chciał jej zrehabilitować to że nie było go przy poprzedniej ciąży

ocenił(a) serial na 10
Oliwiaaa1337

Co sie stało z matka monserrrat ???

ocenił(a) serial na 10
nika2015xx

na końcu będzie żebrała w porcie

ocenił(a) serial na 10
joanna29s

A jak do tego dojdzie ?? Dlaczego tak skończy ?

ocenił(a) serial na 10
nika2015xx

Będzie udawała chorobę i Dymitrio odkryje przed wszystkimi,że kłamie i pomaga Pedrowi i będzie musiała pokazać,że może chodzić a potem skoczy w przepaść. A na końcu ją pokazali w porcie

ocenił(a) serial na 10
joanna29s

Czy Montserrat I Alejandro wezna rozwód ??? I potem znów sie hajtna ?? Czy jak to było ??

ocenił(a) serial na 10
nika2015xx

Tak, Alejandro chce unieważnić małżeństwo z Montserrat ale potem znów się ożenią ;D

ocenił(a) serial na 10
Oliwiaaa1337

A czy Alejandro sie przespi z Maria ??? I kiedy Jose tak naprawde pokocha angelica ??? :)

ocenił(a) serial na 10
nika2015xx

Nie wiem czy jak jeszcze będzie żyła to JL ją pokocha, sądzę że tak. Ale słyszałam, że on dopiero w niebie jak spotka kumpla i właśnie Angelicę to uświadomi sobie, że to ona była tą jedyną.

Oliwiaaa1337

Czytałam gdzieś na spoilerach, że pierwsze dziecko Montse będzie Jose Luisa. To prawda? a jeśli tak, to jak to możliwe? Montse jest teraz w ciąży z Jose Luisem? czy poroni?

ocenił(a) serial na 10
girl_with_tattoo

Nie, pierwsze dziecko będzie Alejandra ;)

Oliwiaaa1337

Noo, dzięki! :D

Oliwiaaa1337

Mam pytanie, uwielbiam ten serial, niestety nie miałam możliwości oglądać wszystkich odcinków, chciałabym sobie pooglądać odcinki w tył a dokładnie, te kiedy Montserrat zaczęła zakochiwać się w Alejandrze - od którego odcinka tak juz było to bardzo widoczne??

ocenił(a) serial na 10
Oliwiaaa1337

Jak oglądałam kilka urywków odcinków po hiszpańsku to widziałam kilka scen i chciałabym się zapytać o:
1.W którym odcinku Angelica będzie tańczyc na rurze dla JL - przed ślubem, czy po slubie i jak to sie w ogole stanie? :D
2.JL potem będzie szefem policji czy coś? I gdzie będzie mieszkał z Montse po slubie jak Alejandro będzie teoretycznie martwy?
3.Jako kto pracuje ojciec Angelicy - płatny morderca czy zwyczajnie kręci ciemne interesy z Pedrem?
4.Carlota będzie kogoś miała?
5.Maria będzie w tym burdelu co i Esmeralda?

ocenił(a) serial na 8
asiulka026

Nie widziałem tego serialu do przodu po hiszpańsku. Tak, że mogę się tylko domyślać, jeśli chodzi o niektóre z tych pytań. To chyba raczej po ślubie, bo Angelica i Jose Luis już się pobrali.
Jose Luis szefem policji? On jest raczej w marynarce.
Joaquin, ojciec Angelicy prowadzi ciemne interesy z Pedrem. Nie wiem, czy będzie też zabójcą. On chciał zabić Jose Luisa podczas jego ślubu z Angelicą, ale Refugio mu to uniemożliwił.
Czy Carlota będzie kogoś miała to jeszcze też nie wiem.
Podobno tak, Maria będzie w tym samym miejscu, gdzie Esmeralda jest tą tancerką.

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

Dziękować :)

ocenił(a) serial na 8
Oliwiaaa1337

Czy Lauro nie był prawdziwym ojcem Dimitria?

Oliwiaaa1337

Czy w ostateczności Monse bd z Alejandrem? Pytam dla zony bo przeżyć nie może...hehe. Jak to wg sie skończy?

ocenił(a) serial na 10
Oliwiaaa1337

Orientujesz się od którego odcinka pojawi się Monica?

ocenił(a) serial na 8
angelboyer

Z tego co już gdzieś wyczytałem w innym temacie na forum to Monica pojawi się od 110 odcinka.

ocenił(a) serial na 9
Oliwiaaa1337

Czy ojciec Anselmo zginie?

ocenił(a) serial na 8
petit_fleur

Czy Basurto zabił ojca Anselma czy też go gdzieś ukrył tak jak to było z Marią?

Oliwiaaa1337

w którym odcinku wyda się, że Medina stoi za wszystkimi matactwami ?

Oliwiaaa1337

a kiedy Josefina przejdzie zewnętrzną metamorfoze?

ocenił(a) serial na 9
Oliwiaaa1337

Ja mam pytanie czy Basutro zabił księdza? czy on jest dobry czy zły?