Obejrzałam całą telenowele i jeśli ktoś ma jakieś pytania to proszę pytać ;)
Postaram się na nie odpowiedzieć najlepiej jak będę potrafiła ale tez nie daję 100 % gwarancji że wszystko pamiętam ;)
Próbowała uciekać, ale za każdym razem coś poszło nie tak. Aż w końcu pokochała Alejandra i została z nim... A właśnie ona wyjdzie za Jose Luisa jak bedzie myślała że Alejandro umarł :(
a jak się dowie ze Alejandro zyje i powróci to co zrobi rozwiedzie się z Jose Luisaem??
Ogólnie dziwne to bo przecież ona była żoną Alejandra tylko że on został uznany za zmarłego i chyba małżeństwo Monse i Jose Luisa powinno być unieważnione
to jak Monse rozstanie się z Jose dla Alejandra ?? I jak Jose Luisa ożeni się z Monse to Angelica będzie żyła ?? I ostatnie dlaczego Dimitrio zastrzeli Adolfa??
1. Tak
2. Nie, Angelica umrze wcześniej
3. Dlatego że Adolfo zastrzeli Monice
Nie pojmuje w ogole dlaczego ona za niego wyjdzie? Ok uzna, ze Alejandro nie żyje, minie kilka lat, no ale wiedziała, że Alejandro i Jose Louis byli wrogami to jak mogła to zrobić? Nie podoba mi się ten wątek
Może wyda się, że jednak Jose Luis pomagał Alejandrowi gdy ten drugi był w więzieniu?
Ten.film jest caly pimylony. Zawsze proci sa najsilniejsi a Alejandro jes przykladem ze to slabeusz. To jose Luis sie caly czas poswieca. I jest jak aniol. Podobnie angelica. Montse tez nie ma pojecia o zyciu.
W którym odcinku Monse i Alejandro znowu będą razem? Teraz się rozstali w 52 odc ;)
I to co mnie bardzo zastanawia, to to dlaczego Jose Louis się zmieni, przecież teraz jest taki fajny!
W 72 :D a czemu się zmieni to ja w sumie sama nie wiem, ale wydaje mi się że dlatego że będzie chciał odzyskać Monse ;)
Jak się zmieni Jose Luis, kiedy znowu będzie chciał odzyskać Montse? Stanie się potem jakąś złą postacią?
Jeżeli mnie pamięć nie myli, to zmieni się gdy Alejandro wróci po tym jak niby to umrze i będzie się spotykał z Montse po kryjomu a JL przyłapie ich i wtedy zabroni im się spotykać. Może nie będzie złą postacią tylko po prostu nie pozwoli Montse odejść
Pedro porwie Dzieci Monserat i córkę Nadii. Victorie znajdą razem z pobitą Amelią a Syn i córka Monserat będą zamknięci w klatkach z ładunkiem wybuchowym. Mężczyzna cudem je ratuje. Wygląda jednak, że sam nie przeżył odrzucony siłą wybuchu. Dimitrio ostrzeliwuje Pedro i jego ludzi. W końcu Medina trafia do więzienia a dzieci całe i zdrowe docierają do domu.
Dlaczego Pedro porwie te dzieci i córkę Nadii? Czyli to przez ten wybuch zginie Jose Luis. Wielka szkoda, że nie uda mu się przeżyć. :( Zachował się jak prawdziwy bohater, ratując te dzieci.
No tak, Pedro bardzo by chciał przejąć ten majątek Benjamina, a teraz Alejandra.
Dlaczego monsserat wyszła za jose luis ?? Z miłości czy jak ?? I jak alejandro zareaguje na ta ze monsserat będzie miała dziecko z jose luis ?? :))) bardzo bym była wdzięczą za odpowiedz :))
Alejandro będzie jej kazał usunąć ciążę. Myślę,że był jej pocieszeniem bo kiedy odkryje,że Alejandro żyje odsunie się od Luisa
Przesadził z tym usunięciem ciąży :O mam nadzieje Że potem zmienił zdanie na ten temat
Może na początku będzie kazał jej usunąć, ale później chyba będzie się cieszył i będzie chciał jej zrehabilitować to że nie było go przy poprzedniej ciąży
Będzie udawała chorobę i Dymitrio odkryje przed wszystkimi,że kłamie i pomaga Pedrowi i będzie musiała pokazać,że może chodzić a potem skoczy w przepaść. A na końcu ją pokazali w porcie
Czy Montserrat I Alejandro wezna rozwód ??? I potem znów sie hajtna ?? Czy jak to było ??
Tak, Alejandro chce unieważnić małżeństwo z Montserrat ale potem znów się ożenią ;D
A czy Alejandro sie przespi z Maria ??? I kiedy Jose tak naprawde pokocha angelica ??? :)
Nie wiem czy jak jeszcze będzie żyła to JL ją pokocha, sądzę że tak. Ale słyszałam, że on dopiero w niebie jak spotka kumpla i właśnie Angelicę to uświadomi sobie, że to ona była tą jedyną.
Czytałam gdzieś na spoilerach, że pierwsze dziecko Montse będzie Jose Luisa. To prawda? a jeśli tak, to jak to możliwe? Montse jest teraz w ciąży z Jose Luisem? czy poroni?
Mam pytanie, uwielbiam ten serial, niestety nie miałam możliwości oglądać wszystkich odcinków, chciałabym sobie pooglądać odcinki w tył a dokładnie, te kiedy Montserrat zaczęła zakochiwać się w Alejandrze - od którego odcinka tak juz było to bardzo widoczne??
Jak oglądałam kilka urywków odcinków po hiszpańsku to widziałam kilka scen i chciałabym się zapytać o:
1.W którym odcinku Angelica będzie tańczyc na rurze dla JL - przed ślubem, czy po slubie i jak to sie w ogole stanie? :D
2.JL potem będzie szefem policji czy coś? I gdzie będzie mieszkał z Montse po slubie jak Alejandro będzie teoretycznie martwy?
3.Jako kto pracuje ojciec Angelicy - płatny morderca czy zwyczajnie kręci ciemne interesy z Pedrem?
4.Carlota będzie kogoś miała?
5.Maria będzie w tym burdelu co i Esmeralda?
Nie widziałem tego serialu do przodu po hiszpańsku. Tak, że mogę się tylko domyślać, jeśli chodzi o niektóre z tych pytań. To chyba raczej po ślubie, bo Angelica i Jose Luis już się pobrali.
Jose Luis szefem policji? On jest raczej w marynarce.
Joaquin, ojciec Angelicy prowadzi ciemne interesy z Pedrem. Nie wiem, czy będzie też zabójcą. On chciał zabić Jose Luisa podczas jego ślubu z Angelicą, ale Refugio mu to uniemożliwił.
Czy Carlota będzie kogoś miała to jeszcze też nie wiem.
Podobno tak, Maria będzie w tym samym miejscu, gdzie Esmeralda jest tą tancerką.
Czy w ostateczności Monse bd z Alejandrem? Pytam dla zony bo przeżyć nie może...hehe. Jak to wg sie skończy?
Z tego co już gdzieś wyczytałem w innym temacie na forum to Monica pojawi się od 110 odcinka.
Czy Basurto zabił ojca Anselma czy też go gdzieś ukrył tak jak to było z Marią?