PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687989}

Za głosem serca

Lo que la vida me robó
2013 - 2014
7,8 911  ocen
7,8 10 1 911
Za głosem serca
powrót do forum serialu Za głosem serca

Obejrzałam całą telenowele i jeśli ktoś ma jakieś pytania to proszę pytać ;)
Postaram się na nie odpowiedzieć najlepiej jak będę potrafiła ale tez nie daję 100 % gwarancji że wszystko pamiętam ;)

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Nie podoba mi się takie zakończenie, że zginie Jose Luis, a jeszcze tym bardziej jak miałby też zginąć Alejandro. Po co tak tragicznie miałby się skończyć serial o miłości? Na końcu wszyscy pozytywni bohaterowie powinni być szczęśliwi, a nie żeby znowu kogoś zabijać. :/

Ramiro_29

nie do końca smutne , ostatecznie będzie z Angeliką w niebie :)

ocenił(a) serial na 8
Lilo66

Dla mnie i tak to bardzo smutne zakończenie. :(

ocenił(a) serial na 10
Oliwiaaa1337

Kiedy Fabiola dowie się że Grasiela jest jej matka i jaka będzie obu Pań reakcja ?

ocenił(a) serial na 7
kitty102

niewiem ale graciela juz sie dowiedziala od pedrunia :D

ocenił(a) serial na 8
Oliwiaaa1337

A kiedy dowie się o tym Fabiola ?

ocenił(a) serial na 10
Oliwiaaa1337

Czy pamiętasz może co adolfo powiedział i o czym rozmawiali z Josehina jak jej sie pojawił w śnie ( po tym jak juz umarł oczywiście ) i czy było może powiedziane na końcu gdzieś kto był miłości josephiny ? Adolfo czy dimitro jednak ? Bardzo bym była wdzięczna za odpowiedz :) z góry dziękuje :)

nika2015xx

Mam pytanie, uwielbiam ten serial, niestety nie miałam możliwości oglądać wszystkich odcinków, chciałabym sobie pooglądać odcinki w tył a dokładnie, te kiedy Montserrat zaczęła zakochiwać się w Alejandrze - od którego odcinka tak juz było to bardzo widoczne??
Proszę o odpowiedź

Monica_7

Możesz zacząć od 30 odcinka. Od tego momentu mimo, że wciąż się waha, to jednak robi się zazdrosna o relacje Alejandra i Marii i co za tym idzie zaczyna się coraz mocniej zakochiwać w Alejandrze ;)

devilll2305

Dziękuję ślicznie za odpowiedź

Monica_7

Proszę bardzo :P