Niestety moje obawy zaczely sie urzeczywistniac , uwielbiam ten serial w kazdym calu lecz z kazdym nowym sezonem zaczynam zauwazac znaczne postarzenie sie bohaterow bo jakby nie bylo dobra dekada juz minela od kad zaczeta krecic breaking bad a ze better call saul to prequel to sami wiecie powinni byc duzo duzo duzo mlodsi , :) zobaczcie sobie jak sie fatalnie postarzal sam Gus , Mike i jakby nie bylo glowny bohater Jimmy :) w beraking sa duzo mlodsi i rezyser powinien cos na to pomyslec bo jak sobie przypomniecie i wlaczycie jakis stary odcinek to roznica jest mega , przydala by sie powoli charakteryzacja bo psuje to imersje :) przynajmniej mi pzdr
charakteryzacja zrobiłaby z aktorów manekiny, a tego przecież nie chcemy. Myślę, że niektórym aktorom przydałoby się przytyć parę kilo. Wszak nie od dziś wiadomo, że tłuszczyk lat odejmuje :)
masz racje , tluszczyk wypelnil by zmarszczek pare niczym natural botox pzdr :)
Dlatego ta seria powinna być ostatnią serią z czasów sprzed BB, a kolejne już po.
O ile wogole dokoncza ta serie , zaraz jeszcze aktor grajacy Mika umrze i nie dokreca bo juz wyglada bardzo bardzo staro i zle :) pzdr
Ja osobiście nie wnikam w wiek aktorów, nie przeszkadza mi to. Co do obaw o zdrowie Majka, to czwarty sezon nakręcony, w piątym pewnie będzie kulminacja, plus ze dwa odcinki nowego nudnego życia Jimmiego, bo raczej na kolejny sezon tego nie rozwleczą, bo co tu pokazywać.
Przecież to jest serial, koniec końców, iluzja, zabawa. Nie ma co przesadzać.
no to prawda. też zauważyłem że są za starzy by grać prequel, ale taka jest kolej rzeczy, jak się gra starszymi aktorami prequele. osobiście uwielbiam BB i BCS, ale chciałbym, aby ten serial już przestali kręcić. wiem, że jest zamówienie na 5 sezon, ale po co.... będą rozciągać tą opowieść, dokładać kolejne wątki, postaci itp itd.... a ja bym wolał aby był już Saulem Goodmanem, moją ulubioną i najciekawszą postacią w BB :)