Zadzwoń do Saula
powrót do forum 6 sezonu

W większości odcinków 6 sezonu tak mało się dzieje, akcja płynie bardzo powoli, że prawie za każdym razem koniec odcinka jest wielkim zaskoczeniem, że to już. Jak dla mnie mogli by trochę przyspieszyć, żeby więcej się działo.

azariaszrafael

Choć bardzo lubię ten powolny sposób prowadzenia fabuły w BB i BSC miałam dzisiaj chwilami podobne odczucia. Miejmy nadzieje ze to po prostu cisza przed burzą.

ocenił(a) serial na 10
niebieskiedwaoka

bardzo powoli pchają fabułe do przodu, ale myślę, że będą takie jaja w kolejnych odcinkach z howardem, że mogą robić co chcą i tak to obejrze

ocenił(a) serial na 8
azariaszrafael

dlatego polecam ogladać na predkosci 1,5, chyba nie da sie pod tv albo ja nie umiem ale w aplikacji sie da. wtedy jezyk jest jeszcze zrozumiały a jednoczesnie wszystkie super wolne sceny powtarzane 10 razy trwaja znacznie krócej.

ocenił(a) serial na 8
azariaszrafael

Te wszystkie dluzyzny to przeciez majstersztyk xD te odcinki tak dopieszczone ze moglyby trwac drugie tyle. Za kazdym razem jak Kim pali papierosa to oyesu idzie sie rozplynac :33

ocenił(a) serial na 10
azariaszrafael

Jak sobie teraz przypominałem BB to tam też początki sezonów były mocno powolne i stopniowo akcja przyspieszała.