7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823837
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Jake Sully cz.2

ocenił(a) film na 10

Kontynuacja .... Zapraszamy tutaj wszytskich fanow ;)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

"Oczy to zwierciadło duszy" ale pieknie to ujelas ;)... No tak z oczu mozemy wszytsko odczytac...

national

;-)
Kiedyś jak moja mama była młoda i była w górach na wycieczce, poznała takiego studenta...Na pożegnanie powiedział jej, że ma oczy wiernego psa i będzie jej w życiu ciężko. Miał rację, bo spotkała potem mojego tatę. Co prawda to prawda.

ocenił(a) film na 10
izunia0981

;(, wiesz nie mam wnikac w twoje zycie rodzinne, nie chce zeby komus smutno bylo potem...

ocenił(a) film na 10
national

*nie mam zamiaru*

national

ehhh nie przejmuj się ;-)Etap z moim tatą mam już dawno za sobą. Można powiedzieć, że od dzieciństwa nie mam "tego"problemu. Wcale nie czuję tego braku. Inaczej gdybym miała kochającego tatę no i bym go straciła. tedy byłoby inaczej ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

aha, to ciesze sie, ze Cie nie urazilem niczym ;)...

national

No coś Ty ;-) Ty mógłbyś urazić? Jesteś bardzo subtelny w tym co piszesz. Zresztą przy Tobie jakoś tak łatwiej o wszystkim piszę...Nawet o bardziej osobistych sprawach.

ocenił(a) film na 10
izunia0981

;) dzieki. Miło mi to slyszec ;).

izunia0981

będzie jej w życiu ciężko. Miał rację, bo spotkała potem mojego tatę.

co to znaczy ? rozwód był ?

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

wydaje mi sie, ze to jest bardzo osobista sprawa i ne kazdy chcialby o tym otwarci na oczach tylu ludzi rozmawiac...

national

Pamiętam jak Neytiri leżała na drzewie, gdy zauważyła Jakea jak machała końcówką ogona, pamiętasz?Taka była zaintrygowana...;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Nom ;), dobrze, ze to nasionko usiadlo na grot... Widaac, ze bardzo byla zwiazana z tymi nasionami, strasznie sie nimi fascynowala ;).

national

nie wypowiadaj się za kogoś, bo to nie ładne. Jak nie bedzie chciała to nie a spytac mogę .

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

Chodzilo mi o to, ze chyba nikt nie lubi jak pyta sie go o osobiste sprawy, jak ty masz inaczej to przepraszam...

national

sorry że się wtrącam ...

"Oczy są wzierciadłem duszy" - sam bardzo często używam tego sformułowania. Jest ono ładne, ale nie jest to wymysł isabelki, lecz znane powiedzenie. Sam często tak mówię i dodaję że z moich można wszystko wyczytać.

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

Nie mialem na mysli to, ze Ona wymyslila to stwierdzenie, a to ze podoboalo mi sie po prostu ;)...

national

bo ja je znam bardzo dobrze. Dodatkowo się pod nim podpisuję , bo coś w tym stwierdzeniu jest.

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

no wlasnie tak samo to odczytalem, jest i to duzo ;).

national

No i również jest taka technika w medycynie, że można niektóre choroby wyczytać z oczu;-)

national

Jesteście chorzy! tyle nic więcej, przeczytałem cały ten wątek i współczuję wam, naprawdę bo to już nie jest śmieszne tylko żałosne i tragiczne. W każdym bądz razie pozdrawiam i życzę zdrowia, przyda wam się.

Largo_20

Też ci życzymy powodzenia to temat dla fanów jak się nie podoba to mogłeś iść po pierwszej stronie a nie udawać pmp albo walicavatara albo krzyrzaka, dobra wiesz o co chodzi jak się nie podoba to wypad.

national

Gdy Neytiri pierwszy raz latała przy Jakeu na Seze...Jak Jake się szczerze cieszył, gdy ją obserwował. Zresztą Neytiri też patrzyła w górę, czy Jake na nią patrzy, prawda?

izunia0981

Tak;)
za krótki <br/>
za krótki <br/>
za krótki <br/>

ocenił(a) film na 10
izunia0981

tak a potem ja podrywal ;), zaczepiajac Seze swoim ikranem ;)... Tsu'tey sie wtedy chyba zdenerwowal a Neytiri zasmiala sie ;).

national

hehe, pamiętam jak Tsu`tey ich strofował;-). No i ten ich lot ikranami w dół hehe ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

nom ;), albo jak podczas pierwszego lotu, jak Neytiri dolaczyla do Jake'a. Zrobila ten swoj okrzyk, a Jake z taka radoscia ja wyszukiwal na niebie ;)

national

Tak, pamiętam ;-)No i zaczęli wspólnie szybować po niebie ;-)
Ehhh, rozmarzyłam się...znów;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Hmm... a tu dopiero 17 ;). Jeszcze troszke czasu przed nami zostalo...

national

tak, niedługo pewnie koleżanka do mnie wpadnie, ale tylko na troszkę ;-).
Wolę tutaj pisać ;-)No tak, obsesja jak nic ;-)

Jednak jeśli chciałbyś przerwy, nie będę miała nic przeciwko ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

nie, nie ;). Narazie przyjemnie sie rozmawia i chce tego przerywac ;).

national

Ja też nie chcę ;-)Co troszkę w mojej głowie pojawia się jakiś nowy temat. Chociaż najwięcej wieczorem ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

wieczorem zawsze najlepiej jest ;), najwiecej ludzi wtedy wchodzi. Niestety trolli tez...

national

no i jest wtedy nastrojowo, zawsze wieczorem jest większa wyobraźnia.

ocenił(a) film na 10
izunia0981

;) co racja to racja...

national

Zawsze gdy Jake i Neytiri zaczynają się całować, na sali zalega taka cisza...Ludzie są lekko zawstydzeni, speszeni, to się na wyczuć ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

noo... nikt wtedy nawet nie zakaszle, nic ;). Gtobowa cisza zapada na sali i kazdy z zainteresowaniem patrzy w ekran. No coz... tacy juz jestesmy ;).

national

hehe dokładnie. Wszyscy odkładają popcorn i colę...hehe ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

No coz... w sumie to ja sie nie dziwie ;)

national

National wiesz ostatnio zrobił się ze mnie taki nocny marek, kiedyś to 22:00 chodziłam spać, a teraz....po nocy prowadzę ciekawe rozmowy ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

heh, dokladnie. Zycie zaczyna sie noca ;)...

użytkownik usunięty
izunia0981

Mała uwaga - nie piszcie takich przykrych rzeczy do tego dziecka pmp2811 ani do FootBallFightera, bo znowu dostaną migotania przedsionka serca z tych emocji i kolejny raz ich mamy będą musiały dzwonić na pogotowie. Oszczędzajcie tych smarków, traktujcie ich ulgowo tak jak ja. Miejmy swój wkład w prawidłowy rozwój polskiej młodzieży.

Oni są nienormalni....Czasem ciężko się powstrzymać...

użytkownik usunięty
izunia0981

Izunia - Wiem i dlatego mam propozycję - widzę Izuniu, że lubisz pisać z hegemonią7 więc róbcie to dalej, ignorujcie zaczepki tych szczyli i tylko się z nich śmiejcie, ja sam sobie z nimi bez problemu poradzę. Wystarczy im napisać kilka lekkich "prztyczków w nos" i już kołaczą im serduszka, ja dobrze wiem co im pisać, by ich bolało. Tak więc - nie przejmujcie się tymi dziećmi, piszcie sobie normalnie dalej, a ja będę nimi lekko poniewierał - nie za mocno, by znowu nie spocili się z emocji przed ekranem, jak już bywało wcześniej, gdy dostawali ode mnie łomot.

hehe, my na prawdę lubimy tu rozmawiać. Staramy się ich ignorować, ale czasem...jak z czymś wyskoczą...ciężko ignorować.

national

National ciekawe jak smakują te Pandoriańskie owoce, Jak Jake posmakował, zrobił taką minę, jakby to było coś na prawdę pysznego ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Napewno ;) widac, ze byl bardzo soczysty. Ciekawe czy ludzie mogli tez je jesc, czy tylko Na'vi...

użytkownik usunięty
national

pmp2811 - Nie napinaj się aż tak, dzieciaczku, bo coś ci z buzi cieknie :-).

national

Rzeczywiście, nad tym nie myślałam ;-)
Hmmm może dla ludzi byłby trujący...a może nie;-)

izunia0981

Pmp nie ładnie tak obrażań kobiet, szczególnie że wczoraj był ich dzień.

ocenił(a) film na 10
hegemonia7

Tylko, ze on pewnie o tym nie pamietal. No tak... jak nie ma sie komu skladac zyczen to potem tak jest... Troszke to smutne ;(...