Ale bardziej ją poznamy drugiej części ;-)Za pięć lat...
No i pewnie będziemy wszyscy fani nadal na tym forum,
prawda?
Mam nadzieje, ze znow sie spotkamy wszyscy w starym gronie (moze nawet jeszcze wiekszym ;)). Miło by było jakbysmy wytrzymali tutaj przez te 5 lat. To juz by bylo cos... ;)
Przetrwamy jeszcze nie jedno "pokolenie" trolli. Jedni odchodza, ale zamiast nich pojawia sie nowi... ;)
;), ale co by sie nie stalo i tak to wszystko przetrwamy. Tyle jeszcze wyzwisl poleci pod naszym adresem, ze szok. Najwazniejsze to, to zeby i w to nie uwierzyc i nie przejmowac sie tym ;).
Oni chcieli nas. Nie dalismy my sie i to my ich przegonilismy. Zapewne dziwi ich ten nasz upor... Trzymamy sie juz tutaj kilka dobrych tygodnii ;).
Myślę, ze żyją mniej więcej tyle co ludzie na ziemi. Żyją zdrowo, ale ludzie żyją niezdrowo, a długość życia się wydłuża. Medycyna się rozwija. Tylko ze bardzo długo podtrzymuje się przy życiu starców, którzy strasznie cierpią, nie wiem czy to dobrze.
Nie mają rozwiniętej medycyny. Jeżeli żyją tyle co my, to gdyby mieli lepszą medycynę, żyliby dłużej. jeżeli przez "żyją tyle co ludzie" autor miał na myśli "tyle co ludzie w takich warunkach", to żyją krócej niż ludzie z filmu. Ale cóż... nawet jeśli to wyciągają dużo więcej z tego życia.
To niby takie puste, nudne, romantyczne i sentymentalne gadanie, ale w sumie racja. Wszystkie ludy pierwotne, przez to, że nie ganiają za złudzeniami, tylko cieszą się rzeczami prostymi mają więcej radości życia z "niczego".
O tak pieniądz rządzi tym światem...
Tęsknie do takiej głębokiej więzi z kimś, jak Navi`i. oni byli szczęśliwi, po co im technologie...
No wiesz... dla takiego czegos tez bym porzucil technologie, bez zadnego wahania ;).
chciałabym brać udział w takiej "imprezce Navi`i". już sobie to wyobrażam, te bębny i tańce w blasku ognia...hihi;-)
Heh, strasznie wyobraznia pracuje o tych godzinach :). Cos kiedys czytalem, ze podobno w tych dodatkowych scenach maja byc jakies tance ;). Fajnie jakby to okazalo sie prawda ;)...
to podobno prawda ;-)
Jake tańczy z Neytiri a Tsu`tey niczym Bohun z zazdrością się wpatruje...
ależ to musi być...widowiskowe;-)
Super. Juz sie nie moge doczekac sceny jak Jake tanczy z Neytiri, musi fajnie to wygladac ;).
delicje dla oka ;-)
Wieczorem moja wyobraźnia też ma zwiększoną moc, tak na marginesie;-).
Powinnam się wyspowiadać...ale nie dostałabym rozgrzeszenia ;-)
Byc moze :)... No tak oby jak najszybciej fo tej wersji rozszerzonej...
Ok ja juz bede lecial. Klawisze mio sie myla, wszytsko sie zlewa ;).
Bardzo CI dziekuje za to, ze chcialas ze mna pogadac, miło było ;).
No nic... Bardzo miłych snow, niech Ci sie cos dobrego przysni ;).
o 15 postaram sie wejsc, moge sie troszke spoznic ;)
Pa i do jutra ;)....
Podziwiam was, szczególnie NATIONALA I IZUNIĘ, tyle obelg a nadal trwają przeciw wszystkiemu zupełnie jak nasza filmowa parka ;-)Brawo dla was!
U mnie wszytsko w porzadku. Tak wyspalem sie i to nawet bardzo ;), dziekuje, ze pytasz. A jak z toba ;)?
U mnie też dobrze, dziękuje ;-)
Jak długo możesz dzisiaj pisać?
Ja bez ograniczeń. Ach tylko koleżanka ma do mnie wpaść na chwilkę, no i jeszcze muszę wyskoczyć do sklepu po coś do jedzonka ;-)
Ja jak zwykle nie jestem pewny ile bede mogl siedziec, mam nadzieje, ze wytrzymam do takiej samej pory jak wczoraj ;).
Więc bardzo fajnie ;-)
Ach specjalnie odszukałam dla Ciebie taki filmik, przemowę Jakea z pięknymi ujęciami w tle. Zanim go obejrzysz, chciałam powiedzieć, że gdy ja go oglądam szybciej bije mi serce i przechodzą ciarki po ciele. Jak chcesz to zobacz teraz ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=WHLIpnpPvu4
fajnie ;-) Nie wiem, ale coś w tym na prawdę jest...Ta cała przemowa, taka prawdziwa, trafia tak głęboko do serca, prawda? Nie wiem jakim trzeba być człowiekiem by się nie wzruszyć...
Lal... rzeczywiscie, az mi sie troszke tak zimno zrobilo ;). Najleszpe ostatnie zdanie jest ;].
Niektorych pewnie to dziwi, "co oni w tym widza?". A wlasnie, cos w tym jednak jest. Ahh, szkoda, ze nie bylo calej sceny z filmu. Ta swietna mimika, chcialbym to zobaczyc. Mam andzieje, ze uda mi sie isc w czwartek do kina ;).
Życzę ci by się udało ;-)
Ja chyba idę ;-) Ehhh znów zobaczyć to wszystko na wielkim ekranie...marzenie. Cóż, już niedługo przestaną grać naszego Avatara.
Niestety, ale mogloby chociaz kilka tygodni go potrzymac ;).
Odnosnie tego filmiku jeszcze, przed chwilka znow ogladnalem i wsluchalem sie w to narastajace "podniecenie" po kazdym slowu Jake'a (jego jak i wszytskich Na'vi) ;). Super....
no a jeśli chodzi o mimikę podczas przemowy...Ten film trzeba zobaczyć kilka razy, gdyż najpierw obserwujemy podczas przemowy mimikę Jakea, ale trzeba zwrócić uwagę też na mimikę Neytiri. Na to jak reaguje każde jego słowo. Dlatego raz czy dwa nie wystarczą...
Zdecydowanie nie wystarczy ;). Kazdy z pokazanych Na'vi inaczej reaguje na slowa Jake'a ;).
Ja akurat się nie wyspałem, bo musiałem wstać na 7 do pracy ;-/... Kicha ale cóż, trzeba się jakoś utrzymywać, co u Ciebie Izuniu?
P.S. Wiesz, dobrze, że jeszcze są jacyś normalni userzy, tacy jak Ty, bo już się martwiłem, że FW został zdominowany przez niedojrzałych jeszcze nastoletnich pieniaczy, takich jak pmp2811 czy ten onanista z tubką wazeliny w rączce, czyli FootBallFighter.