7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823766
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Jake Sully cz.2

ocenił(a) film na 10

Kontynuacja .... Zapraszamy tutaj wszytskich fanow ;)

national

hehe ależ ten troll jest zdesperowany! Widzi, że nic nie może i mysli, że nas obrazi tymi wyzwiskami....

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Grubo sie myli ;).

użytkownik usunięty
hegemonia7

Do kogo Ty mówisz? Przecież to jakiś noobek z rodziny patologicznej, dostał kompa na dwunaste urodziny i już myśli, że może Cię obrażać, bo jest tu anonimowy. Na żywo to by zapewne na Twój widok zadarł główkę do góry i powiedział "PSZE PANA".

national

Hehe spróbuję jakoś powrócić na temat...;-)

Jak będzie już część II Avatara, pewnie Neytiri będzie mieć już drugiego ikrana. Musi przecież jakoś latać;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

No tak, w koncu Na'vi moga miec tyle ikranow ile chca. Moze bedzie scena oswajania 2 ikrana Neytiri ;)?

national

a właśnie...akcja w części II będzie się działa kilka lat później czy nie?
Ciekawa jestem. Jeśli ludzie mają zdążyć dolecieć z powrotem na Pandorę muszą mieć na to z kilka lat...

ocenił(a) film na 10
izunia0981

no wlasnie... wcyhodzi na to, ze akcja powinna byc kilka lat pozniej... Nie mam pojecia, zobaczymy co nam pan Cameron wymysli ;).

national

hmmm ciekawe czy zmienią coś w wyglądzie Jakea i Neytiri, jeśli akcja będzie działa się kilka lat później.
Mam pytanko ;-)
Teraz niby Jake został wodzem, no ale Tsahik jest nadal matka Neytiri?

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Chyba tak... chociaz moze matka sie tego zrzeknie i przekaze corce obowiazki Tsahik ;). Wydaje mi sie, ze Wodz i Tsahik musza byc partnerami.

national

Właśnie też tak pomyślałam ;-)
Może jeszcze przyuczy troszkę Neytiri do tej nowej roli i potem przekaże jej pałeczkę ;-)

Jake i Neytiri będą spaniałymi opiekunami Nav`i, prawda?

ocenił(a) film na 10
izunia0981

o tak napewno ;). Madra Neytiri i przywodczy Jake (mimo wszytsko uwazam, ze Neytiri jest madrzejsza od Jake'a ;). jak yo ona to powidziala, Jake jest Skxwang ;)).

national

Ale Jake ma też bardzo dobre serce i wolę walki jeśli trzeba. zresztą oboje by nie uciekli gdyby trzeba było stanąć oko w oko z wrogiem. Ja ich oboje uważam za mądrych, odważnych i z dobrymi sercami.

ocenił(a) film na 10
izunia0981

No tak ma ;), w sumie to Jake byl taki dziecinny na samym poczatku, potem gdy przyszlo do powazniejszych spraw umial sie zachowac. Co do tego, ze nie uciekliby, to jestem pewny ;)...

national

Najważniejsze to zachować proporcje między byciem dziennym a poważnym itd...Nie dobrze gdy ktoś non stop jest poważny, bez takiej spontaniczności. W drugą stronę, jeśli ktoś cały czas jest dzieninny, nie można na nim polegać.

ocenił(a) film na 10
izunia0981

nom trzeba miec wyczucie... Ja niedlugo bede musial leciec, gdzies tak na ponad godzine. Oczywiscie potem wejde na pewno ;). Jeszcze gdzies tak 10 min...

national

Dobrze ;-)Ja tu posiedzę, może zajrzę na inne wątki ;-). Musze wykorzystać swój wolny czas ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

A bedziesz wieczorem nie ;)? gdzies tak okolo 20?

national

Będę i to do późnej nocy cały czas ;-)
fajnie.

ocenił(a) film na 10
izunia0981

aha no to ok ;). Bede wiedzial, ze mam do czego wracac...

national

miło mi ;-)Ktoś będzie czekał na Ciebie na "naszej Pandorze". Może w między czasie wpadnie jeszcze jakiś inny ludzki Navi`i fan ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

mi rowniez ;). Moze (oby) ;].

national

Jak można lepiej wykorzystać wolny czas...tylko na naszej Pandorze...

ocenił(a) film na 10
izunia0981

;) dokladnie, wazne zeby przynosilo nam to radosc ;)

national

przynosi jak najbardziej. Film skończą grać w kinach a my wiernie nadal będziemy tutaj pilnować porządku;-)Prawda?

ocenił(a) film na 10
izunia0981

No pewnie ;), koniec projekcji w kinach nie oznacza konca "zycia" tutaj ;).

national

Tutaj wszystko dopiero się zaczyna ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Wlasnie ;)

izunia0981

Na koniu;)
Co prawda to nie ikran.
A i pmp nie myślę o koniu z skrzydłami (pegazie) jak by co;)

ocenił(a) film na 10
hegemonia7

o Eywo, ale tu się narobiło. i znowu trolle wypełzły z kanałów. :D

ocenił(a) film na 10
Kruspe

na szczescie nie na dlugo, my tutaj porzadku pilnujemy ;)...

national

hehe;-) O tak, nie damy naszej Pandory trollom na pożarcie, o nie!

ocenił(a) film na 10
izunia0981

to dobrze bo ja dziś nie mam siły na walkę z nimi. nie wyspałam się po zrobieniu sobie nocnego seansu ulubionych filmów. ;D

Kruspe

ohhh my też wczoraj długo rozmawialiśmy. Ja też chodzę non stop niewyspana;-) ale kocham tutaj rozmawiać ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

no bo jest miło póki nie zbiega się dzieciarnia. ^^

Kruspe

Dzisiaj tak jeden troll już nie wiedział jak nas zdenerwować więc postanowił dać upust swoim emocjom i napisał wiązankę przekleństw, których nawet nie moglismy zrozumieć ;-)

ocenił(a) film na 10
Kruspe

Co bysmy nie zrobili i tak beda tutaj przychodzic...

national

Ja nie wiem. Te trolle myślą, że są nas w stanie przegnać, wyzywając, robiąc różne podchody. Są naiwni...Myśleli, że się nikt nie zorientuje, że to nie wtedy pisałam tylko podrobiony troll...

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Moga sobie probowac ale jak widac robia to bezskutecznie. Predzej oni sie wylamia niz my ;).

national

Myślałam, czy sobie nie zmienić zdjęcia Neytiri w avatarze na inne zdjecie, ale też Neytiri ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Jak jest ladne tak samo jak to... ;)

national

właśnie nie wiem....mam kilka opcji...pomożesz mi wybrać?
Jeśli żadne nie będzie tak ładne, to zostawię to ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Pewnie ;), zaczynajmy...

national

to może poszperajmy w google grafika i wklejmy linki ;-) z propozycjami ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

ok ;), dam swoje 3 propozycje

http://2.bp.blogspot.com/_OyT9OQ0NQKs/Sz-jdgp2JhI/AAAAAAAAAF0/URzda5nRl04/s400/b eautiful_neytiri_in_avatar-normal.jpg

http://images2.fanpop.com/image/photos/9500000/Neytiri-neytiri-9548759-468-328.j pg

http://misstwilight.files.wordpress.com/2010/01/neytiri.jpg

national

O widzę,że jedno zdjęcie się u nas powtórzyło. Więc może to pierwsze które wkleiłeś?Co ty na to?

ocenił(a) film na 10
izunia0981

nom ;), to jest piekne, naprawde ;).

national

ahh zapomniałam, ze miałeś uciec na godzinkę ;-)Możemy później;-)

national

Dosyć ciężko jest, gdyż sporo osób ma Neytiri w Avatarze a chcę być oryginalna, jakby co zostawię stare zdjęcie, póki co :

http://www.vestic.ro/uploads/images/Avatar/beautiful_neytiri_in_avatar-normal.jp g

ocenił(a) film na 10
izunia0981

No tak, to zdjecie jako pierwsze wpadlo mi w oko ;)... To jest super ;]

national

czyli zmieniam. Ale chwilę to potrwa, rozumiesz..;-)