Jednak sie przelamalem ;), obym tego nie zalowal...
Odnosnie twojego pytania : Tak widzialem ten teledysk. Nie dosc, ze ladna piosenka to jeszcze niesamowite krajobrazy w tle ;).
Dziękuję za zaproszenie, skorzystam :-).
P.S. Już myślałem, że nikt nie wpadnie na pomysł założenia kontynuacji tamtego wątka, sam chciałem to zrobić a tu niespodzianka, kolega mnie uprzedził :-).
W końcu Jake również zdecydował się zostać na Pandorze, więc o czymś to świadczy... Od teraz to nasza nowa definicja <<domu>> :-D.
Witam wszystkich. ;D
Lub jak kto woli: kaltxi.
Dołączam się do fanów tego cudownego filmu nie zważając na ilość trolli panujących w internecie.
Dobra ja już idę spać, ostatniej nocy spałem zaledwie 4 godzinki, chory jestem i budzę się w nocy z zatkanym nosem - masakra ;-/. Dobranoc, wszystkim pięknym paniom w tym wątku!
Narazie. Co sie dzieje? Tak nagle wszyscy fani tutaj przychodza ;). Super ! Bardzo mnie to cieszy ;]
Moze... ale niektorzy mnie tez nie cierpia ;). No nic, fajnie ze ktos to zauwarzyl i tu przyszedl ;).
Skrajne emocje tutaj są...
Jedni nas lubią, inni jak piszesz nie cierpią, nie nawidzą ;-)Oraz chcą nas poróżnić..;-)
tak wiem. Potem by mi to wypominali cały czas ;-)
Fajnie, że założyłeś nowy wątek, dzięki jeszcze raz ;-)
Oj będą, będą...Zawsze są. Ja mam tak, że zawsze coś mi się śni. Ostatnio wszystko związane z Pandorą...
a no niestety ludzka natura ma już tendencje do przysparzania sobie wrogów na siłę. trzeba to po prostu olać i być sobą ;q
a wiem, wiem. sama miałam do czynienia z wieloma gatunkami na innych stronach. także tutaj przejrzałam kilka tematów nim postanowiłam się odezwać i stwierdzam, że nie ma sensu toczyć z nimi nawet dyskusji. (jeśli wykłócanie się z 'wszechwiedzącym' trollem można w ogóle nazwać dyskusją)
pomyśleć, że ludzie nazywają mnie dzieckiem bo mam 16 lat a sami momentami zachowują się gorzej niż w przedszkolu.
Ja też sobie o Was przypomniałam !
Jesteście niczym Toruc macto i Neytiri! :)
Niezmordowani Prawdziwi Fani!
Napisałam w watku poniżej swój wierszyk. Tak dla przypomnienia.
Bo zginął gdzieś w innych wątkach.
Pozdrawiam serdecznie.
I see You!
a to ten teledysk xD piekny ale musze sie przyznac ze mialem okazje poogladac lepszy,bardziej wzruszający(dla mnie).O tak jak sobie przypomne 2 Na'Vi stojacym przed wielkim lasem Pandory +ta muzyka az lza pociekla :)
oczywiscie tylko gdzies tak jutro dopiero wstawie link bo zaraz koncze a tylko na komorce mam ten film.:)
:), moze jutro? Bedziesz miala duzo czasu. Jezeli nie jutro to na pewno pojutrze ;)
o tak mam zamiar gdy będę sama dłuuugo tutaj pisać ;-)
Przecież Cię nie zostawię ;-)
Widzisz jaką mam wyobraźnie?;-)
dzieki ;). Oj widze, wiedze ;]. Jutro dowiemy sie tez jak nasz avatar poradzil sobie w oskarach, trzymam mocno kciucki :).
Tak, jestem strasznie ciekawa....
Cóż trzeba do jutra poczekać...
Ależ dziś wyjątkowo długo rozmawiam ;-)