7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823748
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Jake Sully cz.2

ocenił(a) film na 10

Kontynuacja .... Zapraszamy tutaj wszytskich fanow ;)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

heh, nom pa. Do jutra ;).

Rowniez zegnam, dobranoc wszytskim ;).

national

A ja witam:)
za krótki <br/>
za krótki <br/>

hegemonia7

national masz spore szanse zapłodnic Isabelkę , bo ona wygląda na taką co pozwoli ci iść do końca.

Krzyrzak69

Wiesz krzyrzak widać że tobie jest natychmiastowo potrzebna kobieca dłoń:)

hegemonia7

wytłumacz

Krzyrzak69

Oczywiście.
Rozmawiasz o cudzym życiu erotycznym z powodu samotności którą aktualnie prawdopodobnie przeżywasz, twoje posty na temat współżycia
są bynajmniej według mojego skromnego zdania, spowodowane brakiem takowych sytuacji w twoim życiu.
Tłumaczyć na twój język to co w poprzednim moim poście:)

hegemonia7

właśnie koło mnie w łóżku leży moja dziewczyna, tyle że ona jest śpiąca, więc ja sobie piszę na filmwebie. dlaczego takie farmazony wymyślasz?

Krzyrzak69

To po co ty na szanownego kolegę takie bzdury wypisujesz?

hegemonia7

bo oni się spotykają tu w tym temacie , prawie jak na czaterii, natinel podrywa Isabelkę jak nastkę na GG, więc co mam pisać ?? miłość przez internet ?

Krzyrzak69

Hehe no, to ma swoją nazwę jednak aktualnie jej nie pamiętam, dobra muszę już kończyć bo jutro nie wstanę to życzę powodzenia u dziewczyny(żony) i żebyś miał bujne życie erotyczne z nią;)

hegemonia7

Nie wierzę w to co tu czytam. Idealny materiał na doktorat z socjologii:) Jestescie ludzie porąbani:D

national

kur...i co nie mówiłem?nie mówiłem? żałosna para idiotów izunia i necjonael zupełnie jak tych dwóch niebieskich debilów , apeluje do was:zaprzestańcie wciągać do waszej sekty innych , aha i jestescie jebnieci oboje. izunia debilko bo cie zajebie kiedys mowie ci nie zartuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
bartuch

Niby co mowiles? Jakiej sekty, o co ci chodzi? A zalosny to jestes ty ;).

national

bo was kur...y nie nawidze tej szmaty szczegolnie wiesz za co , o czym wy tu pier...cie.

national

bo nagabujcie tu innych debili , a i dzialacie mi na nerwy kur..a , bo zdradzacie ludzka rase takich jak wy trzeba tempic w zarodku cienisie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

national

bez obrazy National ale jesteś świr.

NieMamNogi

swir i dzi...a , zajeb..cie sie dobrali , no nie ?????????????
szykuje dzis dla was niespodzianke , szczegolnie dla ciebie izuniu , kopara wam opadanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
NieMamNogi

dobrze, tylko na podstawie czego to wnioskujesz?

national

na podstawie tego ze nim jestes i ze zadajesz sie zwalnieta izka i na podstawie ze bronisz niebieskich malp , gruchajcie gruchajcie golabaczki , do czasu oto nadchodza....................................................................... .............................................................................

ocenił(a) film na 10
bartuch

lol. ludzie opanujcie się. o_O
bo póki co wygląda jakby to inni żyli w jakimś wymyślonym świecie.
'bronisz niebieskich małp' hahaha człowieku jak można bronić czegoś co nie istnieje?
uspokójcie się, to tylko zebranie paru osób które uwielbiają film a nie zakładają jakieś sekty, stowarzyszenia i nie wiadomo co.

po za tym nie używaj słów których nie znasz bo widać że nie masz pojęcia czym jest sekta.

national

!!!!!!!!!do walnietej izki!!!!!!!!!!!

Glupia tempa małpo , co sie chowasz , taka jestes odważna????????????????????????????????? necjonal ma cie dup...e kretynko wejdz i zobacz z kim gada , albo nie , nie wchodz wcale i wypie...............j to było tez do ciebie necjonal

ocenił(a) film na 10
bartuch

Moj Boze, ty jestes naprawde taki tepy czy tylko udajesz? Idz lepiej do jakiegos psychiatry. To co ty wypisujesz jest niepokojace....

national

jak sie z nia zadajesz to se masz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
bede mial dla was niespodzianke , izuniu kocham cie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

national

jak sie z nia zadajesz to se masz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
bede mial dla was niespodzianke , izuniu kocham cie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bartuch

albo nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juz cie nie kocham , teraz dla mnie jestes niebieska szamata , netional ty deb...u wypad z to moje forum , ja tu jestem krolem ja mam tu wszystkie dzi...i sa moje izulka slonko kocham was wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bartuch

dobra małpy niebieskie spadam z tąd potem wejde by to rozku...ć wszystko w piz...u

ocenił(a) film na 10
bartuch

mama woła na śniadanie czy musisz lekcje odrobić? ;D
no tak w podst. ciężkie rzeczy zadają. powodzenia.

powiem tyle: ręce opadają.

Kruspe

powiem wszystko izce powiem izce powiem izce powiem ze sie spikacie tu ze sie spikacie ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj necjonal jak mogles jej tozrobic a mowilem kretynko nie ufaj nie ufaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ale mam z was odlot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
bartuch

nie wiem czy się z ciebie śmiać czy zmartwić że masz taki niski iloraz inteligencji.

Kruspe

iza tylko nie skacz nie skacz iza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1nie ten to inny , idz zrob loda facetowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

bartuch

Bartuch, jak już chcesz "trollować" to rób to na poziomie, bo jak na razie toniesz w gównie.
Do całej reszty świrów: Mam dla was złą wiadomość...PANDORA NIE ISTNIEJE

ocenił(a) film na 10
NieMamNogi

o boże (który na szczęście też nie istniejesz) potnę się różową kredką zaraz.

NieMamNogi

i h.j z tego ale izunia istnieje i to mi starczy , jest glupia i tempa wiec necjonal z nia w kulki leci arucha na boku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
NieMamNogi

tak samo jak sto milionów innych elementów które pojawiają się w filmach czy książkach. i co? ;)

bartuch

Wreszcie mądra decyzja idz się najlepiej klockami pobaw i zostaw komputer.
Najlepiej znajdz se jakieś twórcze zajęcie np. obieranie ziemniaków, to odpowiednia praca na twój poziom bartuch.

hegemonia7

O i tu się idioci mylicie Pandora istnieje.
Niestety nie jest zamieszkała przez żadny organizm z powodu złych warunków konkretnie to jałowa pustynia bardzo podobna do ziemskiej satelity (księżyc)

ocenił(a) film na 10
hegemonia7

a dokladnie ksiezyc Saturna ;). Widzisz, uklad Alfa Centauri tez istnieje ;)

ocenił(a) film na 10
hegemonia7

ostatnio oglądałam program na discovery (do trolli, to taki kanał w tv o NAUCE) i podobno jest jeszcze w innym układzie planeta podobna do ziemi bo leży w idealnej odległości od słońca (nie za blisko i nie za daleko) i gdyby meteoryty przeniosły tam wodę i inne środki potrzebne do życia, to mogło by się tam coś rozwinąć. oczywiście prymitywne życie w stylu jednokomórkowców.

P.S zaraz trolle przeinaczą że napisałam że Pandora i na'vi istnieją. ^^

Kruspe

I ostatnia uwaga nawet na marsie możliwe jest dzisiejsze zamieszkanie, a nawet NASA planuje małą bazę naukową założyć tam na stałe a to z tego powodu że odkryto że jest tam woda konkretnie ogromna pokrywa lodowa pod piachem.

hegemonia7

Oczywiście że Alfa Centauri istnieje, co paradoksalnie działa na niekorzyść Cameronowskiej bajki :) A dlaczego to już sobie poszukajcie sami...tylko proszę nie na wiki.

ocenił(a) film na 10
NieMamNogi

oczywiście bajki.

tak samo jak seria Obcego czy powieści Tolkiena to bajki, ale jak widać na tyle dojrzałe że po prostu nie zrozumiałeś. ;)

Kruspe

dokładnie Bajki, bo sci-fi tego nazwać nie można. Nie raz już ubolewałem że rozpatrywanie tego filmu w kategorii science fiction jest obrazą i nachalnym spłycaniem tego gatunku. Tolkiena proszę w to nie mieszaj, gdyż jestem przekonany że jeżeli w ogóle czytałaś, to dopiero pod wpływem filmu.

ocenił(a) film na 10
NieMamNogi

kwestia gustu.
'Obcy' może nie jest arcydziełem ale zdecydowanie jest to kamień milowy w historii sci-fi. I nie chodzi mi tutaj o część wyreżyserowaną przez Camerona bo akurat jego wersja podobała mi się najmniej. ;)
Trzeba jeszcze wziąć pod uwagę czasy w których powstał bo to także istotne.

Co do Tolkiena: czytałam Hobbita i Władcę i tu się mylisz bo wcale nie pod wpływem filmu na którym o mało co nie zasnęłam w kinie.

Kruspe

Źle się wyraziłem...Kwestia obcego którego uważam za jeden z najważniejszych filmów w historii w ogóle, jest niepodważalna. Zarzuty kieruję do Avatara którego uważam za gniota. Sorki za dezorientację.
Z kolei zastanawiam się, skoro piszesz że masz 16 lat, to w jakim wieku mogłaś być kiedy Władca leciał w kinach? Dziesięciu? Trylogię czytałaś przed czy po?

ocenił(a) film na 10
hegemonia7

ciekawe, ciekawe.
tylko pewnie trochę to zajmie nim uda im się dolecieć sprawnie tak daleko z załogą.

ocenił(a) film na 10
Kruspe

Ok ja lece, trzymajcie sie ;).

użytkownik usunięty
national

No, wreszcie odezwali się jacyś normalni ludzie i fani filmu. Bo już się trwożyłem, że FW został zdominowany przez trolli, noobów i nołlajfów, którzy nie mają nic lepszego do roboty poza pisaniem bluzgów na "Avatara" i wlepianiu mu najwyższych ocen, w celu zaniżenia średniej. Niektórzy to naprawdę nie mają ciekawych zajęć poza domem...

użytkownik usunięty

*TFU! Chciałem napisać "NAJNIŻSZYCH" ocen, a nie najwyższych - sorry za pomyłkę.

użytkownik usunięty
national

UWAGA UWAGA!! ZAPRASZAM WSZYSTKICH FANÓW DO WĄTKA:
http://www.filmweb.pl/topic/1339016/FANI+AVATARA+VS+PRZECIWNICY+-+OG%C5%81ASZAM+ WOJN%C4%98!!.html
ROBIMY TU OSTATECZNĄ WOJNĘ FANÓW AVATARA Z TROLLAMI, KTÓRE GO KRYTYKUJĄ! ODBYWA SIĘ GŁOSOWANIE, KTO JEST PO KTÓREJ STRONIE, I PÓKI CO WYGRYWAMY 13:10! Zapraszam na pogrom trolli!

ocenił(a) film na 10

Ja nie mam ochoty z nikim sie klucic, ani nikogo obrazac. Za duzo juz tego mialem tutaj i w wielu innych watkach, w ktorych sie udzielalem. Nie bede sie wiec tam wypowiadal, ale chetnie poobserwuje ;).