Nie jestem pewny, ale sprobuje jak najdluzej ;). Jak mi sie uda to bede do 24 lub pozniej ;).
ach dziękuję, nie najgorzej ;-)
Cieszę się bardzo, że mogę swobodnie rozmawiać. Pod względem czasowym oczywiście, gdyż wszystkiego nie mogę tutaj pisać, nigdy nie wiadomo kto przeczyta...;-)
Jutro i pojutrze też jestem sama ;-)
szkoda tylko, że jak rozmawiamy to temat podnosi się non stop do góry, jest widocznym, ale cóż....raz kozie śmierć ;-)
Ja też, ja też tak długo mogę!Jutro to już nawet od 15.00 mogę ;-)z przerwami oczywiście na jedzenie ;-)
dziękuję ;-) Powiedz a co u Ciebie?
Avatara nagrodzono trzema Oscarami, nie docenili go, ale...cieszmy się i z tego. Przecież my wiemy jakie miejsce Avatar zajmuje w naszych sercach ;-)Prawda?
A dzieki, u mnie tez w porzadku ;).
Fakt co do Oskarow to moglobyc lepiej, ale nie jestem zawiedzony. Najwazniejsze, ze ja uwazam go za najlepszy film roku (a nawet dekady)... ;)
dokladnie ;). Ale jakby nie patrzec to dostal za zdjecia, efekty i scenografie. Czyli jednak inni rowniez docenili piekno Pandory ;).
:( niestety nie znalazlem dokladnie tego filmu co mam ale mam identyczny tylko inne zdjecia.Jak dla mnie tamten lepszy ale mysle ze ten tez wspanialy zaraz podal link :)
National ależ mamy fajni, że Avatar tak łączy fanów, prawda?Nie mówię o stronie przeciwnej ale o fanach ;-)
Nom jest coraz lepiej ;). Ciesze sie, ze w jakis sposob to my tez sie do tego przycznilismy :)(mam na mysli tez wszystkich fanow udzielajacych sie na tym forum ;)).
no dokładnie ;-)
Ja dzisiaj pogłaskałam kota na ulicy;-)
Wiem, że to śmieszne...ale nie mam zwierząt więc pogłaskanie kota na ulicy jest dla mnie ważne ;-)Nawet nie uciekł;-)
Ostrożnie z dzikimi zwierzętami, jakby cie zaatakował to by cie czekała seria bolesnych zastrzyków w tyłek.
kontakt ze zwierzakiem mnie uspokaja. Mam to do siebie, że atakuje przypadkowe zwierzaczki na ulicy i je głaszcze ;-)
tylko uwazaj zeby ktos nie pomyslal sobie czegos ;)... Ciesze sie, ze sa wciaz tacy ludzie jak ty... Znam takich co jak zobacza kota (np. chorego) to rzuca w niego kamieniem albo kopna... ;/
o matko! Ja też nie raz byłam świadkiem takich sytuacji, ale tedy nigdy nie jestem bierna, strasznie mi szkoda maltretowanych zwierząt....to nasi bracia mniejsi...Tacy ludzie to nie są ludzie!
W tym rzecz... Tylko czemu nie ktorym to sprawia przyjemnosc? Nie rozumiem takiego czegos....
national rozumiem ze sie swietnie dogadujesz z izunia ale to nie znaczy ze ja mam wszystki szyfry odczytywac atak to atak a do metafory mogla uzyc czegos innego pozdrawiam bez obrazy :)
nie ma za co ;), nie chodzi o kwestie "dogadywania sie"... Ja zrozumialem od razu...
o matko nie będę Tobie tego tłumaczyć....co Ty myślisz, że ja gryzę psy i koty na ulicy? Nie mam teraz żadnego zwierzaka w domu to cieszę się tymi które napotkam...
National miałeś rację, muszę uważać co piszę, bo oni nie rozumieją...im trzeba jasno tłumaczyć.
dobra spokojnie mowie bez obrazy jeszcze raz przeczytalem twoj ''atak'' i zrozumialem musialem wyobrazic to sobie :) pozdrawiam
;) fakt nie powinnismy sie klucic w "naszym wspolnym gronie" (mam tu na mysli fanow ;)).
Ok, czaje, wątek jest o Jake'u Sullym, tak?
Nie dostrzegłem jak na razie słowa o głównym bohaterze! Jeśli są już jakieś są przebąknięcia giną w spamie ;/
Iza i National widać że się lubicie ale czemu prowadzicie banalne rozmowy jak na gg?
Oj dobra, przeszkadza ci to? Wszystko o Jake;u zostało powiedziana, ciężko coś nowego, a z drugiej strony nie założymy tematu "Offtop". Wszyscy na forum wiedzą do czego ten temat służy.
Watek nie jest tylko i wylacznie o Jake'u Sullym... Prowadza tu rozmowy wszyscy fani. I nie mow mi co mam robic... bede chcial wejsc na GG to to zrobie. Forum jest od tego, zeby wlasnie rozmawiac i wymieniac sie pogladami. Temat jest zwiazany z filmem wiec nie masz mi nic do zarzucenia... ;]
popieram ;-)National wgrałam sobie na mp3 piosenki z Avatara i jak tylko mogę to wszędzie słucham. Dzięki czemu nie słyszę np. szumu w mieście, przejeżdżających samochodów;-)
O, to fajnie ;). Mi niestety sie zepsulo... musze sobie nowe wykombinowac i na pewno zrobie to samo ;)