7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823748
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Jake Sully cz.2

ocenił(a) film na 10

Kontynuacja .... Zapraszamy tutaj wszytskich fanow ;)

national

I see You Netional ;-)
jestem już,
sama...;-)

izunia0981

przepraszam National ;-)
szczęśliwa, że mogę pisać ;-)bez ograniczeń!

ocenił(a) film na 10
izunia0981

I see you ! :).
Rowniez sie ciesze ;).

national

Jak długo możesz dzisiaj tutaj rozmawiać?
Ja mogę bardzo długo ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Nie jestem pewny, ale sprobuje jak najdluzej ;). Jak mi sie uda to bede do 24 lub pozniej ;).

ocenił(a) film na 10
national

A jak tam dzien dzisiaj minal ;)?

national

ach dziękuję, nie najgorzej ;-)
Cieszę się bardzo, że mogę swobodnie rozmawiać. Pod względem czasowym oczywiście, gdyż wszystkiego nie mogę tutaj pisać, nigdy nie wiadomo kto przeczyta...;-)
Jutro i pojutrze też jestem sama ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

;), no to sie nagadamy... nie ma co ;].

national

szkoda tylko, że jak rozmawiamy to temat podnosi się non stop do góry, jest widocznym, ale cóż....raz kozie śmierć ;-)

national

Ja też, ja też tak długo mogę!Jutro to już nawet od 15.00 mogę ;-)z przerwami oczywiście na jedzenie ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Aha, no to postaram sie rozplanowac tak, zeby byc dostepny po 15 ;)..

national

dziękuję ;-) Powiedz a co u Ciebie?

Avatara nagrodzono trzema Oscarami, nie docenili go, ale...cieszmy się i z tego. Przecież my wiemy jakie miejsce Avatar zajmuje w naszych sercach ;-)Prawda?

ocenił(a) film na 10
izunia0981

A dzieki, u mnie tez w porzadku ;).
Fakt co do Oskarow to moglobyc lepiej, ale nie jestem zawiedzony. Najwazniejsze, ze ja uwazam go za najlepszy film roku (a nawet dekady)... ;)

national

Dla mnie Avatar to film numer jeden, żadne liczy tego nie zmienią ;-)

izunia0981

żadne liczby miało być ;-)
oczywiście ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

dokladnie ;). Ale jakby nie patrzec to dostal za zdjecia, efekty i scenografie. Czyli jednak inni rowniez docenili piekno Pandory ;).

national

Tak, jak mogliby tego nie docenić;-) Te roślinki i zwierzaczki...;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

No wlasnie, czyli w akademii sa tez tacy jak my ;).

national

:( niestety nie znalazlem dokladnie tego filmu co mam ale mam identyczny tylko inne zdjecia.Jak dla mnie tamten lepszy ale mysle ze ten tez wspanialy zaraz podal link :)

ocenił(a) film na 10
national

Co się stało? Kiedy ostatni raz mówiono o Jake'u Sullym?

Nezumi

wczoraj wieczorem National założył kontynuację starego wątku, wyczerpał się ;-)

national

National ależ mamy fajni, że Avatar tak łączy fanów, prawda?Nie mówię o stronie przeciwnej ale o fanach ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Nom jest coraz lepiej ;). Ciesze sie, ze w jakis sposob to my tez sie do tego przycznilismy :)(mam na mysli tez wszystkich fanow udzielajacych sie na tym forum ;)).

national

no dokładnie ;-)
Ja dzisiaj pogłaskałam kota na ulicy;-)
Wiem, że to śmieszne...ale nie mam zwierząt więc pogłaskanie kota na ulicy jest dla mnie ważne ;-)Nawet nie uciekł;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Ostrożnie z dzikimi zwierzętami, jakby cie zaatakował to by cie czekała seria bolesnych zastrzyków w tyłek.

ocenił(a) film na 10
izunia0981

;), pewnie czul, ze nie chcesz mu nic zrobic zlego ;)....

national

kontakt ze zwierzakiem mnie uspokaja. Mam to do siebie, że atakuje przypadkowe zwierzaczki na ulicy i je głaszcze ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

tylko uwazaj zeby ktos nie pomyslal sobie czegos ;)... Ciesze sie, ze sa wciaz tacy ludzie jak ty... Znam takich co jak zobacza kota (np. chorego) to rzuca w niego kamieniem albo kopna... ;/

national

o matko! Ja też nie raz byłam świadkiem takich sytuacji, ale tedy nigdy nie jestem bierna, strasznie mi szkoda maltretowanych zwierząt....to nasi bracia mniejsi...Tacy ludzie to nie są ludzie!

ocenił(a) film na 10
izunia0981

W tym rzecz... Tylko czemu nie ktorym to sprawia przyjemnosc? Nie rozumiem takiego czegos....

izunia0981

atakujesz?jak to mam rozumiec?czego jest krotki?

Blue_Best_Avatar

o jejku atakuje, znaczy sensie, że głaszcze bo uwielbiam zwierzęta.....

ocenił(a) film na 10
izunia0981

nie zrozumialem metafory ;)...

ocenił(a) film na 10
national

* zrozumiales* (blad)

national

national rozumiem ze sie swietnie dogadujesz z izunia ale to nie znaczy ze ja mam wszystki szyfry odczytywac atak to atak a do metafory mogla uzyc czegos innego pozdrawiam bez obrazy :)

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

nie ma za co ;), nie chodzi o kwestie "dogadywania sie"... Ja zrozumialem od razu...

national

National Ty mnie zawsze rozumiesz i to od razu ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

no wlasnie ;).

izunia0981

atak a glaskanie to 2 rozne rzeczy mila pani :)

Blue_Best_Avatar

o matko nie będę Tobie tego tłumaczyć....co Ty myślisz, że ja gryzę psy i koty na ulicy? Nie mam teraz żadnego zwierzaka w domu to cieszę się tymi które napotkam...

National miałeś rację, muszę uważać co piszę, bo oni nie rozumieją...im trzeba jasno tłumaczyć.

izunia0981

dobra spokojnie mowie bez obrazy jeszcze raz przeczytalem twoj ''atak'' i zrozumialem musialem wyobrazic to sobie :) pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

;) fakt nie powinnismy sie klucic w "naszym wspolnym gronie" (mam tu na mysli fanow ;)).

ocenił(a) film na 10
national

a i jakbyco to przeniesmy sie na kolejna strone ;).

Blue_Best_Avatar

dziękuję ;-)Może ja się też troszkę źle wyraziłam. Słowo pisane można trudniej się interpretuje;-)

ocenił(a) film na 10
national

Ok, czaje, wątek jest o Jake'u Sullym, tak?
Nie dostrzegłem jak na razie słowa o głównym bohaterze! Jeśli są już jakieś są przebąknięcia giną w spamie ;/
Iza i National widać że się lubicie ale czemu prowadzicie banalne rozmowy jak na gg?

ocenił(a) film na 10
yager

Oj dobra, przeszkadza ci to? Wszystko o Jake;u zostało powiedziana, ciężko coś nowego, a z drugiej strony nie założymy tematu "Offtop". Wszyscy na forum wiedzą do czego ten temat służy.

ocenił(a) film na 10
yager

Watek nie jest tylko i wylacznie o Jake'u Sullym... Prowadza tu rozmowy wszyscy fani. I nie mow mi co mam robic... bede chcial wejsc na GG to to zrobie. Forum jest od tego, zeby wlasnie rozmawiac i wymieniac sie pogladami. Temat jest zwiazany z filmem wiec nie masz mi nic do zarzucenia... ;]

national

popieram ;-)National wgrałam sobie na mp3 piosenki z Avatara i jak tylko mogę to wszędzie słucham. Dzięki czemu nie słyszę np. szumu w mieście, przejeżdżających samochodów;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

O, to fajnie ;). Mi niestety sie zepsulo... musze sobie nowe wykombinowac i na pewno zrobie to samo ;)

national

jak pech to pech ;-)A akurat takie ładne piosenki ;-) Mój też się zacina, ale jakoś jeszcze działa. Ja jak mam jakiś sprzęt elektroniczny to przyzwyczajam się i mam go długo hihihi;-)