7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823766
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Jake Sully cz.2

ocenił(a) film na 10

Kontynuacja .... Zapraszamy tutaj wszytskich fanow ;)

Blue_Best_Avatar

a nie uszy dobre maja :)

Blue_Best_Avatar

mi się podobają ich uszy, wyrażają emocje.

izunia0981

izunia z twoich scen wyszlo to

Blue_Best_Avatar

nie rusza sie jednak twój avatar...ciekawe...

ocenił(a) film na 10
izunia0981

moze to nie dziala akurat na FilmWebie... na innych powinno dzialac chyba ;).

izunia0981

widocznie tutaj odczytuje tylko obrazy JPEG a GIF juz nie

Blue_Best_Avatar

tak jak napisalem UP na inncy forach moze odczyta

national

Widać to w scenie, gdy ten konik zlizuje nektar, tak dotyka te kwiaty;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

wiem wtedy tym swoim dluuugim jezykiem wylizuje ten nektar, ale nie zwrocilem uwagi na to, ze laczyl sie z kwiatem ;). Bede musial sie temu dokladniej przyjzec nastepnym razem ;].

national

Ten koń po bokach ma takie długie coś...no wiesz to z czym Jake połączył warkocz. Właśnie tym, że tak powiem "maca" te kwiaty...;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Wiem, moze mu to przyjemnosc sprawia ? ;)

national

hehe ;-) MMM bardzo fajne wytłumaczenie. Może masz rację ;-)Może chodzi o przyjemność..;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

a tak odnoscie juz tych warkoczy, ciekawe co Na'vi czuja jak lacza sie kims, czyms... Zawsze zamykaja oczy i maja wielkie zrenice ;)...

national

i tak się wzdrygają...zauważyłeś?
Myślę,że to zależy z kim się łączą...Jeśli ze zwierzakiem, to pewnie inaczej niż z ukochanym/ukochaną...

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Napewno, inaczej tez jak lacza sie z tym drzewem glosow (czy tam dusz ;]). Przez to polaczenie para staje sie jakby jednoscia chyba ;).

national

No i to jest bardzo romantyczne, ale dla nas ludzi nieosiągalne, a szkoda...

ocenił(a) film na 10
izunia0981

wyobraznia mi podzialala... strasznie mnie to teraz ciekawi. Co oni tam czuja ;)...

izunia0981

a ja bym prosil o powiedzenie kiedy trzymali noz przy jake warkoczu i ze Tsu... wolal zginac bez niego :O

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Z tymi nozami to chyba bylo podczas przyprowadzenia Jake'a do domowego drzewa po raz pierwszy. A ze Tsu'tey wolal zginac to bedzie w edycji rozszerzonej, scena ta byla w scenariuszu, a pozatym sa zdjecia to potwierdzajace ;).

Blue_Best_Avatar

gdy prowadzili Jakea pierwszy raz do drzewa domu. Trzymali mu noż z tyłu przy warkoczu.

Scena z Tsu`teyem ma być wersji rozszerzonej. Jake ma mu wtedy skrócić cierpienie i go "dobić" no, że się tak wyrażę...Jake nie chce tego zrobić, ale Tsu`tey go prosi.

izunia0981

Pytanko małe, czy tamto wypierdalaj leszczu, to do mnie było?
Pytanie skierowane do Izy.

hegemonia7

Nie. Nie ja to napisałam. Tylko troll podrobił mi konto. Zauważ, że w nazwie mam krótszą kreskę...

national

National ale ciekawe z czym jest porównywalne to co oni czuli łącząc się w parę tymi warkoczami, w sumie nigdy się nie dowiemy ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Osobiscie napewno nie, ale moze Cameron kiedys cos o tym wiecej powie ;). Ciekawe jakich doznan doswiadczaja podczas takiego zlaczenia ;).

national

To podobno coś bardzo, bardzo intymnego i wysoce erotycznie przyjemnego.

Ale z tego co wiem rozmnażają się jak ludzie ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

no wlasnie, wiem tyle samo co ty (czyli z ksiazki ;)). Jezeli ludzie nie moga sobie wyobrazic jak bardzo przyjemne (no bo chyba takie jest ;)) to jest, to domyslam sie troszke.... ;)

national

Ja dzięki mojej wyobraźni sobie już to wyobraziłam ;-)
Ale...to nie to samo co to przeżyć;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

no wlasnie, w tym rzecz ;)...

izunia0981

jak juz pisalem up jest to nie do opisanie odczucie

Blue_Best_Avatar

miał ktoś z was wypadek samochodowy ?? wiecie jakie to uczucie ??

Krzyrzak69

nie, ja nie miałam.
za krótki

izunia0981

mi się zdarzyło ,ale nie poważny. Jednak stracha miałem olbrzymiego, jak już uderzyłem w co miałem uderzyć to czułem ulgę i złość.

Krzyrzak69

skakaliście ze spadochronu ? wiecie jakie to uczucie?

Krzyrzak69

mnie 1 auto potracilo

Blue_Best_Avatar

o kuźwa ?? szedłes na pieszo i cię potraciło ?? i jak było?

Blue_Best_Avatar

Znalazlem :Kiedy mężczyzna wybierze kobietę, a kobieta mężczyznę, oboje udają się w miejsce, gdzie mogą nawiązać kontakt z Eywą. Tam łączą się za pomocą tsahaylu, neuronalnej więzi. Zapewnia to połączenie między partnerami o bardzo wysokim, nieosiągalnym na Ziemi stopniu intymności.
Połączenie poprzez tsaheylu nie wiąże się z reprodukcją. Aby dać życie nowemu Na'vi, potrzebny jest stosunek seksualny, podobnie, jak w przypadku żywych istot na Ziemi. Dzięki połączeniu neuronalnemu, wrażenia, odbierane podczas tego aktu przez partnerów są nieporównywalne z niczym znanym na planecie Układu Słonecznego.

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

tak, tak wiemy to juz ;), tylko teraz sobie myslimy jakie to odczucie mzoe byc. A ze nie jest one dla nas osiagalne, wiec nic nie wkoramy ;]

national

ale pomarzyć zawsze można...;-)
Zawsze warto spróbować, jak to Jake powiedział ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

heh ;). To jest wlasnie magia wyobrazni ;).

national

ja to rozumiem ze fizycznie sie kochaja i psychicznie

Blue_Best_Avatar

To bardzo romantyczne jest ;-)
Szalenie romantyczne, ja już uruchamiam wyobraźnię...

Blue_Best_Avatar

uprawiał ktoś z was seks analny ? wiecie jakie to uczucie?

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

jebnąłeś sobie kiedyś w łeb? bo sądząc po Twoich wypowiedziach chyba wiesz jakie to uczucie aż za dobrze :D

Kruspe

ja wam pokazuję, że pytanie co odczuwali navi jak się łączyli warkoczami jest tak samo dobre jak moje pytania

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

ależ nie musisz nam niczego pokazywać. ^^

Kruspe

ja nic nie muszę

national

National a po południu tak cicho było....prawda?

ocenił(a) film na 10
izunia0981

nom, mowilem ze noca tutaj wszystko ozywa. Zycie zaczyna sie noca ;)....

national

trolle wychodzą na żer, a swoją drogą ten krzyrzak miał odejść...