i miałem rację że zależy wam tylko na jednym!! jaka by była różnica. skoro tylko wy tam dyskutujecie... jesteście hipokrytami
ale zrozum, ze jakby ktos zobaczyl, ze jestes zalozycielem to moglby sie wystraszyc... ;]
z ciekowości by zobaczył , kto mi aż tyle napisał. a w środku wy ... to by się ośmielił. wykiwaliście mnie :(
izunia0981 ty sama jesteś debilem to że jestem fanem innego filmu niż avatar nie znaczy że możesz wyzywać wszystkich na tym portalu i również zostawiam ocene 1/10 pzdr debilko .
Tak więc....jakbyśmy znaleźli się na Pandorze, bez żadnych środków do życia...Ja bym weszła na jakieś drzewo i poczekała do rana.
Rano byłabym głodna, jak zawsze musiałabym coś zjeść tylko co...? ;-)
Tak, trzeba poszukać owoców. Oby nie były trujące...I trzeba wyskrobać sobie broń, ale nie mamy noża ;-)
tak, wykorzystajmy ;-)
Muszę chodzić po cichu by żaden zwierz mnie nie wytropił...ale już jestem głodna, lecz jest ciemno, nie wiem co mam zjeść. Może korę z drzewa? Kto wie...
hehehe ;-)Cóż sama się teraz śmieję z tej kory....ale jakoś tak na poczekaniu to mi przyszło do głowy...hihi;-)
;), ok jakby co znalazlem miejsce do przenocowania (mam nadzieje, ze bezpieczne...)
No więc wytężamy wyobraźni..Jesteśmy w nocy na Pandorze, bez środków do życia, trzeba przetrwać do rana...co robicie?
Ja bym poszukal jakiegos schronienia... O ile wiem Pandora noca nie jest przyjazna ;]
nic z tych rzeczy tylko wydawalo mi sie ze izunia przesadza z ta wyobraznia ale jak postawila to pytanie to juz co innego
Ale gdzie? Ja wymyśliłam, że na drzewie...hihi ;-)
Przeczekać do rana trzeba przecież ;-)
Ale niektóre stwory też potrafią tam wejść np.wężowilki...
National, masz już coś do obrony? Ja mam kawałek kija, który znalazłam;-)
jedyne co mam to piesci... no nic, glodny nie jestem wiec poszukam miejsca, zeby gdzies przenocowac/
hehe a ja mam kawałek kija....No dobrze, załóżmy, że jest już rano.
Co teraz? Ja idę na śniadanie po trochę kory i liści może też trawy, napiję się też wody z tego liścia co Neytiri oraz wezmę kąpiel z rzece ;-)
Dobrze czyli tworzymy amatorski scenariusz potem bedzie wioska Na'VI wojna z ludzmi itp Super jestem za :)
izunia to twoja matka jest szmatą a nie moja i również zostawiam 1/10
bo ten film to jedno wielkie gówno.