Na poczatku sie kleila (mam na mysli poprzedni watek) tylko tutaj cos tak nie idzie...
Tak, na początku tak ;-)mam pytanie w sobotę w jakich godzinach bedziesz na forum, jeśli będziesz...Np. z rana...
Trudno mi powiedziec ... Powiedz mi kiedy ty bedziesz to bede mogl sie jakos dopasowac do tego ;).
do postu UP o wlosach: Dlatego napisalem czy jest to pytanie dla zzaspokojenia ciekawosci a jak nie do sie dolanczam czy Na'Vi obcinali paznokcie?
Kto tak mowi. Kazdy jest tak samo wazny jak my, trzeba nas tylko zrozumiec, a zeby to zrobic trzeba uzyc mocno swojej wyobrazni ;).
Nie, wszyscy są tak samo ważni. Jesli o mnie chodzi...z jednymi bardziej się rozumiem z innymi mniej...
o ile wiem to nikt wtedy nie pisal, wiec z kim miala rozmawiac. Napisales odpowiedziala. Poza tym musiala sie swoja kolezanka zajac....
właśnie ;-)a to, że się nie wylogowałam nic nie znaczy. Sprawdzałam co chwilkę czy National nie wrócil ;-)
Tak, na początku tak ;-)mam pytanie w sobotę w jakich godzinach bedziesz na forum, jeśli będziesz...Np. z rana...
skopiowałam, gdyż został na tamtej stronie ;-)
ach, nie potrzebnie skopiowałam....
odpowiem tutaj co do soboty ;-)
Więc, wybieram się do "koleżanki" czytaj na szkolną kafejkę ;-)
Od około 9.00 do 14.00 jest czynna. Mam zamiar tam siedzieć;-)
Potem spróbuję wejść wieczorem lecz nie obiecuję ;-)
aha, co do akcji "kolezanka" to juz wiem ;). Jak tylko mi sie uda w tych godzinach wejsc to oczywscie bede (98% ze bede mogl ;)).
dzięki ;-) Dzięki też za założony temat ;-). Wiem, że nie chcesz się też rzucać w oczy. Musimy po równo dzielić ryzyko ;-). Jak trzeba będzie założę następny ;-)
;), mam nadzieje, ze jednak ktos inny zalozy... Nie bardzo chce aby moj nick i avatar widnialy bezposrednio na stronie ;(.
heh jak ja Cię rozumiem, nawet nie masz pojęcia ;-)Ale jak coś poświęcę się. Nigdy nie będzie tak, że nie będzie miał kto założyć.
wiesz, nie lubię obgadywać, ale ciężko mi się rozmawiało z tamtym użytkownikiem...tyle tylko powiem...
No ale przecież jeśli masz inne poglądy, często nas nie rozumiesz to czemu nie porozmawiasz w innym temacie z innymi?
;), dziwne. Zauwazylem, ze czasami byl juz w swojej wyobrazni, a potem nagle z niej wyskakiwal i zaczal mowic o faktach...
darujcie sobie takie posty jak wam wystarcza slowo "czesc"i juz macie temat na caly dzien to nie moja sprawa ja tam dopiero dzisiaj pisze i musze zwami nawiazac kontakt :)
a czy ktos ci zabrania ;)? Nawiazuj my tylko czekamy az ktos nowy tutaj przyjdzie.
Niedługo święta Wielkanocne,pojadę pewnie do babci, na wieś. Będę mogła nacieszyć się tym wszystkim, całą przyrodą...;-)
;), pamietam jak kiedys chodzilem przez pola, a tam pelno blota, tylko po to zeby pozbierac te galazki ;).
hehe ;-) Potem jakie ciężkie buty są, całe w błocie ;-)
Ja biegałam na boso po rżysku jak byłam na wakacjach. Jak biegniesz bardzo szybko to nie czujesz klucia ;-)
heh... niech juz przyjdzie to lato... Chociaz nie, przed nami piekna wiosna ;).