Na razie to tylko zartuija :D A czy kogoś znajde ... mmmm jak będzie taki Jake Sullly to ach aż się na niego żucę :D.. będze jak kocica :D wkońcu oni też byli takimi kotkami :D
heh ;). Fakt narazie sie mila, ale uwierz mi, ze moga byc naprawde okropni... juz nawet nie zlicze ile wyzwisk padlo pod naszymi nickami ;].
Dziewczyno nie szukaj ideału!Tacy są najgorsi,bo później wychodzi ,że potrafią tylko skrzętnie chować wady.
Nie to co chomiki. Chomiki nie mają wad, są puchate, malutkie, milutkie, a chować potrafią tylko jedzenie. W policzkach.
Nie dorastasz w miauczeniu mojemu kotowi do pięt.Staraj się bardziej bo jak narazie Ciebie ignorują.
No do dupy niestety. Szkoda, że nie jesteś niebieska. Może jakieś rady co do nich?
Przykro mi ale ja niebieska nigdy nie będę :D A rady hmmm spróbuj narazie rozmawiać o Avatarze póżniej jak National na całego podrywaj.A i koniecznie romantyzm musi być,wiesz może wiersz napisz czy co.
Ale jak mam wziąść byle jakiego?? Ja nie chce takich .... już wem jacy oni sa tylko by zdradzali i tyle .... debile bez uczuc
Kochana ,nie możesz patrzeć na wygląd.To podstawa.Potem wybierasz obiekt przeciętny,ale bardzo męski.Musi mieć dużo wad,np. nie sprząta po sobie,obżera się,ogląda mecze.A potem to sobie go wychowasz :D
Ja nigdy nie patrze na wyglad najpiekniejsze jest wnetrze, ale sama przyznaj trudno zmienic nawyki... wiec ja wole aby przynajmniej troche mial w sobie idealu (z charakteru)
jeśli o mnie chodzi...złagodniałam z Jakiem, ale uzależniłam się od tego forum ;-)
Uwielbiam tu pisać, tylko trolle przeszkadzają...
zalam sie nad soba iiiiiiiii lepiej nie mowic
Nie ma się co użalać, więcej uśmiechu na twarzy:)
Opowiadajcie ja mam czas
pmp zaczął się naprzykrzać wraz ze swoim pseudo bratem gero czy jakoś tak... A co do forum zeszło do poziomu rynsztoka.
Ano do rynsztoka, jestem chyba jedyną osobą która ty prowadzi REALNĄ dyskusje o avatarze, i chyba jedyną do której pmp ma jakiekolwiek szacunek.
Przez cały dzień tylko wy*** sk***.
A ty lubisz avatar czy nie?? Bo nierozumiem.
Tutaj nie bede pisac o swoim zyciu bo ktos napisal ze trole bedom mialy ubaw i tyle ;(
"Tutaj nie bede pisac o swoim zyciu bo ktos napisal ze trole bedom mialy ubaw i tyle ;("
Bardzo mądre podejście. A tu piosenka na poprawę humoru. Pozdrawiam :)
http://verus111.wrzuta.pl/audio/9SWroAsRZt9/the_killers_-_all_these_things_i_ve_ done
Jesteś pewna, że musi o tym wiedzieć cały FilmWeb? Nie lepiej pogadać o tym z realnymi - nie wirtualnymi - przyjaciółmi? Oni pomogą, doradzą. Tu wzbudzisz co najwyżej politowanie i powszechne zainteresowanie trolli.
National a właśnie jak Ci się podoba piosenka "gathering all the navi`i clans for battle" ? Ja ją mam na komputerze i słucham ;-)
Swietna jest... zaraz... mialem tam swoj ulubiona czesc ;). Musze sobie odsluchac i Ci podam okres czasu w jakim leci ;]
Piosenki hmm :
http://wladca.pierscieni.powrot.krola.filmy.aeri.pl/f/62/muzyka/W%B3adca-Pier%B6 cieni-Powr%F3t-Kr%F3la-Lord-of-the-Rings-The-Return-of-the-King-The-2003?id=19&v =JgcoBKWTW14
Tego sobie posłuchaj.
Tak czasem niektóre sceny...Ale głównie siedzę na forum ;-)
Tutaj lubię spędzać każdą wolną chwilę ;-)
Mam, mam! Od 3.50 do samego konca... Nie no ale mi sie to podoba, takie stopniowe narastanie ;], przypomina mi sie scena, jak Jake i Neytiri zbierali te wszytskie klany ;)
Hmm... zaraz, czy ta piosenka nie byla czasem pod czas przemowy Jake'a ;]?
wiedziałam! wiedziałam! Mi również się podoba od tego momentu. Jak zauważyłeś rytm jest wtedy narastający...takie fajne napięcie ;-)
Nooo.. kurcze ale mnie zachecilas do tego ;). Caly czas bede teraz tego momentu odsluchiwal... Dla mnie jest cudowny ;]...
ehhhh ;-) Cóż ja też tego słucham ;-)Ostatnie dźwięki kojarzą mi się ze sceną gdy Jake stoi na skale obok Toruca;-)
Nom ;), taki ... dumny ;]. Z ta swoja "oslonka" na oczy (kazdy jezdziec ikrana chyba taka mial), wymalowany i luk przy szyi ;).
Hmm... zaraz bedzie trzeba zakladac kolejna czesc, nie lubie jak konczy sie temat, bo entuzjazm slabnie ;).