7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823995
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Kontynuacja... Zapraszamy serdecznie wszystkich fanow ;)

national

Na razie to tylko zartuija :D A czy kogoś znajde ... mmmm jak będzie taki Jake Sullly to ach aż się na niego żucę :D.. będze jak kocica :D wkońcu oni też byli takimi kotkami :D

użytkownik usunięty
SezeTireaSkxawngPoe

Będę miałczał jak kocur pod Twoim oknem. W końcu marzec.

Nawet nie wiesz gdzie mam okno.... w jakim miescie :D

użytkownik usunięty
SezeTireaSkxawngPoe

Pewnie na Pandorze Honey, będę skrobał pazurami o pień Twojego drzewa.

ocenił(a) film na 10
SezeTireaSkxawngPoe

heh ;). Fakt narazie sie mila, ale uwierz mi, ze moga byc naprawde okropni... juz nawet nie zlicze ile wyzwisk padlo pod naszymi nickami ;].

użytkownik usunięty
national

national a Ciebie kocham jak brata. Dopóki się nie dobierasz do Izy.

Nie podjudzaj.... Lepiej powiedz coś na temat;-)

użytkownik usunięty
izunia0981

Kocham Cię? Jak chleb wodę? Jak gąbka talerz?

SezeTireaSkxawngPoe

Dziewczyno nie szukaj ideału!Tacy są najgorsi,bo później wychodzi ,że potrafią tylko skrzętnie chować wady.

użytkownik usunięty
Limonkaa

Nie to co chomiki. Chomiki nie mają wad, są puchate, malutkie, milutkie, a chować potrafią tylko jedzenie. W policzkach.

Ty kradzieju patentów lepiej zamilcz :D A ja myślałam ,że chomiki są bezinteresowne...

użytkownik usunięty
Limonkaa

Nie w towarzystwie tak wielu niebieskich kocic... mrrrau.

Nie dorastasz w miauczeniu mojemu kotowi do pięt.Staraj się bardziej bo jak narazie Ciebie ignorują.

użytkownik usunięty
Limonkaa

No do dupy niestety. Szkoda, że nie jesteś niebieska. Może jakieś rady co do nich?

Przykro mi ale ja niebieska nigdy nie będę :D A rady hmmm spróbuj narazie rozmawiać o Avatarze póżniej jak National na całego podrywaj.A i koniecznie romantyzm musi być,wiesz może wiersz napisz czy co.

użytkownik usunięty
Limonkaa

Piosenkę? Chomik grający na gitarze?

Limonkaa

Ale jak mam wziąść byle jakiego?? Ja nie chce takich .... już wem jacy oni sa tylko by zdradzali i tyle .... debile bez uczuc

SezeTireaSkxawngPoe

Kochana ,nie możesz patrzeć na wygląd.To podstawa.Potem wybierasz obiekt przeciętny,ale bardzo męski.Musi mieć dużo wad,np. nie sprząta po sobie,obżera się,ogląda mecze.A potem to sobie go wychowasz :D

użytkownik usunięty
Limonkaa

Hahahaha. Chomiki takie są, ale nie oglądają meczy.

mialam kiedys chomika to mnie ugryzl ... debil jeden

Limonkaa

Ja nigdy nie patrze na wyglad najpiekniejsze jest wnetrze, ale sama przyznaj trudno zmienic nawyki... wiec ja wole aby przynajmniej troche mial w sobie idealu (z charakteru)

użytkownik usunięty
SezeTireaSkxawngPoe

Ale chomiki są też fajne w środku. Serio!

SezeTireaSkxawngPoe

jeśli o mnie chodzi...złagodniałam z Jakiem, ale uzależniłam się od tego forum ;-)
Uwielbiam tu pisać, tylko trolle przeszkadzają...

SezeTireaSkxawngPoe

zalam sie nad soba iiiiiiiii lepiej nie mowic

Nie ma się co użalać, więcej uśmiechu na twarzy:)

Opowiadajcie ja mam czas

pmp zaczął się naprzykrzać wraz ze swoim pseudo bratem gero czy jakoś tak... A co do forum zeszło do poziomu rynsztoka.

hegemonia7

Do poziomu rynsztoka??? Nasze forum ono jest naszą deską ratunkową po ciezkim dniu ... jest super

SezeTireaSkxawngPoe

Ano do rynsztoka, jestem chyba jedyną osobą która ty prowadzi REALNĄ dyskusje o avatarze, i chyba jedyną do której pmp ma jakiekolwiek szacunek.
Przez cały dzień tylko wy*** sk***.

hegemonia7

A ty lubisz avatar czy nie?? Bo nierozumiem.
Tutaj nie bede pisac o swoim zyciu bo ktos napisal ze trole bedom mialy ubaw i tyle ;(

SezeTireaSkxawngPoe

"Tutaj nie bede pisac o swoim zyciu bo ktos napisal ze trole bedom mialy ubaw i tyle ;("

Bardzo mądre podejście. A tu piosenka na poprawę humoru. Pozdrawiam :)

http://verus111.wrzuta.pl/audio/9SWroAsRZt9/the_killers_-_all_these_things_i_ve_ done

SezeTireaSkxawngPoe

Jesteś pewna, że musi o tym wiedzieć cały FilmWeb? Nie lepiej pogadać o tym z realnymi - nie wirtualnymi - przyjaciółmi? Oni pomogą, doradzą. Tu wzbudzisz co najwyżej politowanie i powszechne zainteresowanie trolli.

national

National a właśnie jak Ci się podoba piosenka "gathering all the navi`i clans for battle" ? Ja ją mam na komputerze i słucham ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Swietna jest... zaraz... mialem tam swoj ulubiona czesc ;). Musze sobie odsluchac i Ci podam okres czasu w jakim leci ;]

national

a ja myślę, że wiem kiedy masz swoją ulubioną część...hehe ;-)

national

Piosenki hmm :
http://wladca.pierscieni.powrot.krola.filmy.aeri.pl/f/62/muzyka/W%B3adca-Pier%B6 cieni-Powr%F3t-Kr%F3la-Lord-of-the-Rings-The-Return-of-the-King-The-2003?id=19&v =JgcoBKWTW14

Tego sobie posłuchaj.

izunia0981

ja przesłuchałam i powiem ci ze bardzo ladna

SezeTireaSkxawngPoe

mi też strasznie się podoba ;-)Kojarzy mi się z jednoczeniem klanów ;-)

izunia0981

No dokladnie mi tez z tym sie kojazy :D
Nadal ogladasz avatr na komputerze czy juz nie??

SezeTireaSkxawngPoe

Tak czasem niektóre sceny...Ale głównie siedzę na forum ;-)
Tutaj lubię spędzać każdą wolną chwilę ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Mam, mam! Od 3.50 do samego konca... Nie no ale mi sie to podoba, takie stopniowe narastanie ;], przypomina mi sie scena, jak Jake i Neytiri zbierali te wszytskie klany ;)

Hmm... zaraz, czy ta piosenka nie byla czasem pod czas przemowy Jake'a ;]?

national

wiedziałam! wiedziałam! Mi również się podoba od tego momentu. Jak zauważyłeś rytm jest wtedy narastający...takie fajne napięcie ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Nooo.. kurcze ale mnie zachecilas do tego ;). Caly czas bede teraz tego momentu odsluchiwal... Dla mnie jest cudowny ;]...

national

ehhhh ;-) Cóż ja też tego słucham ;-)Ostatnie dźwięki kojarzą mi się ze sceną gdy Jake stoi na skale obok Toruca;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Nom ;), taki ... dumny ;]. Z ta swoja "oslonka" na oczy (kazdy jezdziec ikrana chyba taka mial), wymalowany i luk przy szyi ;).

national

ehhh ta osłonka na oczy bardzo im do twarzy było w niej. Zarówno Neytiri jak i Jakeowi, czyż nie?

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Dodawala im takiego wdzieku ;). Te barwy wojenne tez byly im do twarzy ;].

national

To prawda, bardzo ładnie byli pomalowani...w te barwy bojowe no i malowali się nawzajem ;-)

ocenił(a) film na 10
national

Hmm... zaraz bedzie trzeba zakladac kolejna czesc, nie lubie jak konczy sie temat, bo entuzjazm slabnie ;).

national

Ehh no dobra:
http://www.youtube.com/watch?v=RhJP3u7ZAno

national

No szkoda ja dopiero co tu weszlam a tu tyle juz stron zapisanych ;D

ocenił(a) film na 10
SezeTireaSkxawngPoe

ee tam... zaraz ktos zalozy nastepna czesc i kontynuujemy ;)...

SezeTireaSkxawngPoe

hehe być musiała wszystko czytać od początku,sporo tego się nam uzbierało ;-)