tak będę nawet trochę przed, ale spokojnie, będę sobie czekać...;-)
ehhh szkoda, że czas płynie tak szybko...
Oj patrzysz chyba za daleko ;). Ostatnio rozmawialismy chyba o warkoczach i odczuciach zwiazanymi z ich polaczeniem ;]
ehhh widziałeś jak byli połączeni tymi warkoczami jakie mieli miny?
Naet z tej rozkoszy Jake miał zamknięte oczy...
ach ta wyobraźnia...
No coz zmierzamy chyba do sceny milosnej ;). Nie dziwie mu sie, jak byl czlowiekiem to nie mogl doznac, az czegos tak nadzwyczajnego (bo chyba takie bylo ;)).
ehhh scena miłosna to romantyczna kwintesencja w całej okazałości....;-)
Tyle czułości ile jest w tej scenie, miłości...
pytanie z innej dziedziny ;-)
Ciekawe w czym NAVI`I myli włosy...no, że w wodzie to wiem, ale czego uzywali zamiast szamponu...
tak jak bylo w innym temaci typ pytal jak wybudowali ta wielka baze i jak dostarczali machiny itp przeciez dzikie zwierzeta ,trudno by bylo je zabic itp.Nie ma budowania bazy odrazu byla i sprzet tam tez byl :)
nie chodzi mi o to ze Na'Vi nie istnieja tylo o to ze nie bedzie pokazane w filmie jak myjawlosy i czym :)
W sumie w filmie nie bylo pokazane, ale nie wygladali na brudnych, wiec pewnie o higienie dbali. Moze jakimi sokami z owocow ? ;)
Możliwe.... przecież do szamponów dodaje się ekstrakty z owoców....
jakaś roślina mogła mieć właściwości myjące;-)
Ale na Pandorze występują burze...
Gdy ten statek w kosmosie się odłączył i doleciał do Pandory widać błyski w chmurach ;-)
Ludzie, wy za grosz wyobrazni nie macie ;(.... Realny swiat mam za oknem, tutaj zanurzam sie w czyms co pozwala oderwac mi sie od wszystkiego ;).
tez ale nie tylko do ciebie.
"no tak ale mi chodzi ze to nie jest na faktach autentycznych i nigy nie beda myc wlosow!"
dlatego chcemy sobie to wyobrazic, czym oni tam sobie te wlosy moga myc ;).
podaj przyklad ciezkiej rozmowy czasami was nie rozumiem moze jestescie bardziej wglebieni w wyobraznie ale nie wiem sam
Wiem, ze masz bo kazdy ja posiada. Ale trzeba sie czasami oddac jej kompletnie...