Poczekam jednak na Nationala, nie będę wiesz z trollami rozmawiała. Ale dzięki, że nas wspierasz ;-)
Dzięki Obi, jesteś naprawdę spoko, i doradzisz, i podniesiesz na duchu. Prawdziwy kumpel z Ciebie. Dzięki.
To ja mam pytanie,czy zauwżyliście podobieństwo w życiu rodzinnym mieszkańców Pandory i naszych Cyganów?
hehe ;-) Jakieś podobieństwo być może istnieje, ale wolę mieszkańców Pandory, są tacy bardziej uduchowieni ;-)
No nie wiem. W sumie "nasi" czyli ci miejscy Cyganie, też występują w dużych grupach ale są zdecydowanie bardziej krzykliwi. I nie latają na jaszczurkach. No i mają zdecydowanie więcej dzieci. I akordeony.
polecam jak zauwazylem uwielbiasz przyrode i Pandore a tak znajdziesz tego duzo mozna latac jezdzic na mrocznym koniu itp
a to chętnie kiedyś sobie kupię tą grę, można będzie poczuć się jak na Pandorze, chociaż troszkę ;-)
tak milo kontrolowac wlasnego Na'Vi .Ja gralem i gram na Xboxie wiec nie wiem jak wyglada na PC ale mysle ze duzo sie nie zmienia:)
Widziałam ten filmik, ale nawet mnie nie śmieszy...
Jakoś tam psuje mi klimat. W końcu zbliżenie Jakea i Neytiri było bardzo romantyczne, delikatne, z uczuciem, a tutaj jest ble....parodia.
Ale mi chodzi tylko w sferze zinnej ,nie duchowej.
Mają oni w końcu swój romanipen,przywódce,starszyzne.
Większość ludów koczowniczych ma taką strukturę społeczną, a na'vi zdecydowanie najbliżej mają jednak do indian ;)
To jest pomysł na biznes. Dogadać się z grupką Romów z obozu pod miastem, pomalować ich na niebiesko, zasiedlić w lesie i oferować powiedzmy... za 5 złotych na początek dzień wśród Na'vi.
5% i masz dzień wśród Romów'vi gratis, wraz z łączeniem się włosami z cygańskim kłucem.
Nie zgadzam się!!!Gdyby nie moja osoba byś tego nie wymyślił.Po połowie i jesteśmy kwita.A ten dzień i włosy zachowaj dla siebie.
Aha mam propozycje jako piosenka powitalna będzie grana ta ze smerfów :D
Nie przystajesz na propozycję - to nie. Stworzę tą enklawę po kryjomu i sam będę czerpał wszystkie zyski, wraz z jazdą na kłucach ;p
To oskarżę cię o kradzież patentu.Bo ja juz wysyłam wniosek aby mi taki papiórek przyznali.
A kłuce są Twoje,ja jako bogaczka będę jeżdzić na tygrysach!