Witam! Zakończyliśmy wczoraj kolejną część tematu- Jake Sully.
Jak ktoś wyliczył była to podobno część 8- chociaż nie jestem tego taka pewna.
Usiłowałam wczoraj założyć kolejną część ale nic się nie udawało.
A więc teraz zakładam go na prośbę użytkowników.
Temat ten to rzeka- można mówić praktycznie o wszystkim, co kojarzy się z filmem ( o uczuciach i emocjach, przyrodzie i pogodzie, miłości i nienawiści, itp, itd). Zapraszam: wielbicieli tematu, starych i nowych fanów. :)
Żółty? Raczej rązowy od nutelli ;P Ja tez nie lubię niebieskich, zwłaszza ze roią mi konkurencję :F
Świnka, wysmażona na grillu, polana sosem czosnkowym.... Eh, ale koleżanka, więc nie można ruszyć ;)
Hmmmmmm :> Raczej smakowac baaaardzo długo :] Z taką ilością cukru yłay to wielka przyjemność :D
wyjątkowe ciasteczka kontempluje, bo na wizję podsyłaja mi same standardy co to zjadasz i po sprawie ;) Pamietaj: użyłem okreslenia w stosunku do Ciebie wyjątkowe ciasteczko - to wielki zaszczyt wsród naszego rodu byc tak okreslonym :F
Dziękuje w takim razie za to miano :D
A ja się zachwycam właśnie twórczością Stachurskiego :P
http://www.youtube.com/watch?v=E7zZmvQPaMQ&feature=related
Ma coś w sobie takiego, że przyciaga ;) Jakiekolwiek analizowanie jego twórczości mija się z celem. Vademecum DJ'a jeszcze łatwo w miarę: klasyczna Vixa ;P Chłostaaa! :D Ale Dosco? Albo to?
http://www.youtube.com/watch?v=X4Y-2BRdn4A&feature=related
Żółty Samoistny Człowiek? O_o
Właśnie tego słucham :P On naprawdę chyba pochodzi z innej planety :O
Albo chciałabym dostać to ,co on bierze :P
Wystarczy żywić sie światłem, żadnych słodyczy (więc pewnie nie dasz rady ;) Oj fenomen popowej Polskiej sceny, takich techniawek ze świecą szukac :D Ok, lecę spać, więc trzymaj się Limonkoo. Nie daj się spammerom, wyjatkowe ciacho Ty moje ;) Dobrej nocy wszystkim, oi!
Otwórzmy muzeum Avatara w którym wszystkie samoloty, ludzie, roślinki i zwięrzęta będą wykonane w skali 1:1
To by było coś ;D
Składamy się?
Pewnie, ciekawe dyskusje sobie z kremlinkiem prowadziłaś, potem przyłaził pompek a za nim hmm jak mu było...,a już wiem Petroniusz i rozwalali całą stronę...:D
Ehhh to były czasy :P Trochę się pozmieniało jak ciebie nie było :P
National i Izunia są razem,ja dołączyłam do mappetowej bandy,Petroniusz wypił ,zadarł z moderacją i go prawdopodobnie zbanowali :P
A bo oni pewnie siedzą i nas podglądają :] Albo może są na swojej małej Pandorze ;)
Może Ty wiesz co oznacza ich ,,pipi"w w wypowiedziach?
pipi O_O?
Ale szkoda że Petroniusza nie ma, bobry był kumpel od szklanki.
Ahh te czasy kiedy to razem na forum iza national petroniusz ja i 3innych sławnych pośrud tych tematów fanów.
Niestety pospulstwo wypędziło ich z forum...
No chyba...
Limonka a pamiętasz czasy od kiedy pmp zaczoł pisać pierwsze posty, taką miały treść że go jechali i fani i antyfani.:P
Ale kogo oszukać, nareszcie przynajmniej jest to jakoś forum, bez janka1765 (czy jakoś tak) bez nataliona bez peroniusza i ogulnie 2 frontów tak jak to było kiedyś jest w pewnym sensie lepiej.
To stasznie nużyło nieustanne sprzeczanie się...
Ja się ciesze,nauczy go to trochę pokory.Chociaż trochę szkoda bo nieraz ciekawe motywy z nim były :P