Albo jestem ślepa albo filmweb zeżarł mój wątek...o tytule "ludzie co z wami nie tak..." Filmweb bądź grzeczny i oddaj.
A na jakim źródle się opierasz? Bo ja poczytałam trochę w kilku miejscach i nic tam nie ma izby Dudley umarł w niełasce. Wręcz potwierdzona jest wersja, iż Elżbieta była tak zrozpaczona, iż smutek przyćmił radośc z pokonania Hiszpanów.
Z drugiej strony nie sądzę, aby scenarzyści BBC posunęli się do aż takiego fałszowania historii,. Wszak to ich historia.
no to nie wiem :/ bo jedne źródła piszą, że tak jak napisałam - żył w nie łasce, z dala od dworu, a inne przypisują fantastyczne romansidło :/
wiem jedno - w kwestiach romansów - każda nacja lubi koloryzować wątki ;)
Owszem w niełasce żył, ale to było po ślubie z Leticią. Potem zostało mu wybaczone. Sprawdzałam w więcej niż 3 źródłach. Taki mam głupi charakter, że musze sprawdzić, jak mam wątpliwości.
Ale przydaje się to bardzo w pracy.
:)
Co do romansów - któż nie lubi:P
w zeszłym tygodniu chyba leciał na tvn7 i znowu obejrzałam :>
mam słabość do tego filmu
i znowu ryczałam jak bóbr
DIANA BAWI SIĘ W TROLLA
"bawię się w trolla" - przyznała diana6echo, zagorzała uczestniczka filmwebowych sporów z 6-cio miesięcznym doświadczeniem
DYSKUSJA W TEMACIE DZIEŁO SZTUKI
===============================================
kenexgro : Polecam wybrać się do Cinema Park ;)
w odpowiedzi na post: diana6echo
diana6echo : dasz kase?
w odpowiedzi na post: kenexgro
kenexgro : Tam wcale nie jest tak drogo ;)
kenexgro : Idź za swoje pieniądze :P
diana6echo : proste pytanie: dasz kase?
kenexgro :Symptomami trollowania mogą być poniższe sposoby zachowania w dyskusjach:
[...]
- nieumiejętność przyznania się do błędu – troll nie powie, że nie miał racji, a także wyjątkowo będzie milczał; najczęściej albo zacznie próbować udowadniać, że od początku uważał inaczej, niż pisał, a tylko nie został właściwie zrozumiany albo zacznie bagatelizować znaczenie swego błędu; w przypadku gdy te sposoby zawiodą troll może być agresywny w stosunku do osób, które wykazały jego błąd;
[...]
- częste zadawanie tych samych pytań, na które odpowiedź została już udzielona — celem trolla jest w tym przypadku zapętlenie dyskusji i wprowadzenie dodatkowego zamieszania;
zgłoś nadużycie
odpowiedz
diana6echo
a umiesz odpowiedzieć na proste pytanie? bo wątpię w twoją inteligencję. a ctrl c ctrl v umie zrobić każdy troll, jak np plantum. więc:
dasz kase? :)
kenexgro
godzinę temu
Cytuję :
"Idź za swoje pieniądze :P"
Czy naprawdę jesteś tak mało kumata że nie dostrzegasz w tym odpowiedzi? Czy tylko się bawisz w trolla? :/
diana6echo
godzinę temu
ocenił(a) na:7/10
bawię się w trolla a ty się dajesz wciągnąć i sam przyczyniasz się do rozrostu tego wąteczku, który mógłby zakończyć się po krótkim "nie/tak" :)
KONIEC
@EwaMonika
diana po raz pierwszy od wielu tygodni zachowuje się godnie.
Nie wpisuje się w durnych wątkach antyfanów
to jest sukces!
niestety nadal kocha odwracać kota ogonem :)
a ty co?
obrończyni uciśnionych? :]
notuję jej intelektualne wzloty i upadki
a ostatnio wyłącznie upadki
Niczyją obrończynią nie jestem.
Nie wiem tylko czemu kierujesz swe posty do mnie.
wstydzi się swojej zmiany, zobacz!
plantum : "diana się zmieniła na lesze :D"
diana6echo : "[...] snuj sobie dalej swoje fantazje żałosna istoto.[...]"
a kiedyś było
DYSKUSJA W TEMACIE DZIEŁO SZTUKI
kenexgro : Polecam wybrać się do Cinema Park ;)
kenexgro : Tam wcale nie jest tak drogo ;)
kenexgro : Idź za swoje pieniądze :P
diana6echo : proste pytanie: dasz kase?
kenexgro :Symptomami trollowania mogą być poniższe sposoby zachowania w dyskusjach:
[...]
- nieumiejętność przyznania się do błędu – troll nie powie, że nie miał racji, a także wyjątkowo będzie milczał; najczęściej albo zacznie próbować udowadniać, że od początku uważał inaczej, niż pisał, a tylko nie został właściwie zrozumiany albo zacznie bagatelizować znaczenie swego błędu; w przypadku gdy te sposoby zawiodą troll może być agresywny w stosunku do osób, które wykazały jego błąd;
[...]
- częste zadawanie tych samych pytań, na które odpowiedź została już udzielona — celem trolla jest w tym przypadku zapętlenie dyskusji i wprowadzenie dodatkowego zamieszania;
zgłoś nadużycie
odpowiedz
diana6echo
a umiesz odpowiedzieć na proste pytanie? bo wątpię w twoją inteligencję. a ctrl c ctrl v umie zrobić każdy troll, jak np plantum. więc:
dasz kase? :)
kenexgro
godzinę temu
Cytuję :
"Idź za swoje pieniądze :P"
Czy naprawdę jesteś tak mało kumata że nie dostrzegasz w tym odpowiedzi? Czy tylko się bawisz w trolla? :/
diana6echo
godzinę temu
ocenił(a) na:7/10
bawię się w trolla a ty się dajesz wciągnąć i sam przyczyniasz się do rozrostu tego wąteczku, który mógłby zakończyć się po krótkim "nie/tak" :)
KONIEC
"niestety nadal kocha odwracać kota ogonem"
Jako miłośnikowi niebieskich kotów ułatwia ci dostęp do krainy szczęścia.
zmordowałam Jonaha Hexa :|
mój boże.. jaki to fatalny film. aż się dziwię, że nie dałam mu 1/10 tylko aż całe 2/10..
brak słów by opisać tą fabularno-wizualną masakrę, więc może ograniczę się do wymiany plusów:
Josh Brolin i Michael Fassbender
soundtrack (sam w sobie rewelacyjny, ale nijak pasował do tego co było na ekranie)
tyle.
nie wiem czy posty na fw mają limit znaków, ale chyba bym go wykorzystała w całości na opisanie chociażby 'aktorstwa' Megan Fox, która nigdy więcej nie powinna się odzywać. ona powinna stać (lub leżeć) i wyglądać - bo to tylko potrafi.
jestem rysownikiem. umiem docenić ładne ciało i ładny fejs bez względu na płeć obiektu :)
Czego żeś się jej tak uczepił? i jesteś taki dla niej złośliwy?
Dziewczyna ma ładne rysunki i nieprzeciętny talent.
rysunki ma ładne, ale mózgu jej braknie
się uczepiłem bo:
DYSKUSJA W TEMACIE --- DZIEŁO SZTUKI
===========================================================
Lecho1523 : Bo odbiorcy to debile którzy dopiero po opiniach innych i po czasie dostrzegają że film jest arcydziełem, sztuką jest go odkryć przed innymi i mieć własny gust
============================================================
plantum : "avatar jest arcydziełem! mam własny gust!
a ty się nie znasz....
hahaha ;D
"to masz zjechane standardy 'znawco'"
diana, może lepiej cichutko siedź, bo jesteś zbyt konfliktowa :]"
w odpowiedzi na post: Lecho1523
============================================================ =
Lecho1523 : Diana jest konfliktowa, najpierw wszczyna wojnę a potem się ośmiesza i przegrywa... A to że AV to nie arcydzieło nawet ty wiesz.
w odpowiedzi na post: plantum
============================================================ =
plantum :
"A to że AV to nie arcydzieło nawet ty wiesz."
niby ;D
============================================================ ===
diana6echo : no to teraz ty palnąłeś. czy ja kiedykolwiek pisałam, że Avek jest arcydziełem? uruchom zwoje nerwowe na sekundę choć raz :)
============================================================ ==
Lecho1523 : W jakim miejscu pisałem że tak mówiłaś ? Eee.
============================================================ ==
diana6echo : post powyżej :)
"A to że AV to nie arcydzieło nawet ty wiesz." - odpowiedź skierowana do plantuma jasno sugeruje, że ja kiedyś pisałam, że Avek jest arcydziełem, co jest oczywiście wierutną bzdurą.
języka polska trudna być, ale zastanów się czasem nad tym co piszesz :)
============================================================ ===
plantumek osiągnął szczyt debilizmu i się dziwi czemu mu nie odpowiadam. co jak co, ale procesy myślowe u tego osobnika są znikome. trollom się przecież nie odpisuje, a on trolluje w najlepsze. gówniarzowi całkiem na łeb padło przez tego całego Avatara. albo sztuczna wagina pomalowana na niebiesko sfajczyła mu jego fasolkę czy coś i dlatego wariuje? oO
nieważne. gówniarzy powinno się ignorować. choć taki idiota nie zrozumie postępowania innych. brak mózgu mu na to nie pozwoli. tyle w temacie. plantum dosadnie podkreśla to co wiadomo od dawna: że tuman z niego pierwsza klasa =]
ale nie gniewaj się!
dawno temu
mówiłem żebyś się uspokoiła
I POSŁUCHAŁAŚ MNIE
bardzo się z tego cieszę
omijasz większość prowokacyjnych wątków
tyle razy ci powtarzałem, zrób coś ze sobą, zrób coś ze sobą.... no i w końcu sukces :)
naprawdę jesteś aż tak uparta?
:)
czy przyznanie się do błędu jest aż tak dużym wyzwaniem?
PS: no jasne. ty nie potrafisz robić nic poza obrażaniem
to wklejaj jak cię to cieszy ale tym sposobem jedynie pokazujesz jak wielkim dzieciakiem jesteś, trolu :)
o.. nowego słówka kolega cię nauczył. jak fajnie. szkoda, że jesteś czikenem i go w całości nie piszesz :)
Dokładnie. A teraz skumałem jej nick bo mi znajomo brzmiał - to chyba z filmu "Wyspa":D Scarlett Johansson biegała w białym lateksie i tak się nazywała:D
Lady Di.. ale to po tym jak księżna Diana się roztrzaskała w Paryżu.. a tak to byłam "Indjana Dżones" ;)
w grudniu na świeżo po premierze tez tak się tu wyzywałem - ten film wzbudza skrajne emocje jakby co.
Oj biedna boi się może:(
"Oj biedna boi się może:("
ona ma taką taktykę - znaleźć grupkę nieświadomych i nieobeznanych w forum osób.
jeśłi nie potrafisz wytknąć jej błędu to ona będzie non stop pisać głupoty
ile osób się z nią mierzyło, a ona wciąż wierzyła że jest mądrzejsza....
teraz pewnie niedługo znów się pojawi i wymyśli jakiś tekst żeby mnie zniechęcić :)
Ja widze że Ty, Diana, kenexgro, Lecho, Nommad i UPADLY po prostu jesteście jak rodzina-wyzywacie się ale zawsze razem w jednym topicu wszyscy zgodnie.