Albo jestem ślepa albo filmweb zeżarł mój wątek...o tytule "ludzie co z wami nie tak..." Filmweb bądź grzeczny i oddaj.
plantum -> W sumie nie rozumiem co tobie tak bardzo przeszkadza w tym wątku. Jeśli ludzie chcą się kulturalnie wypowiadać to czemu nie?
a ja nie rozumiem dlaczego zwykle udzielasz się w czysto prowokacyjnych wątkach.
największą przeszkodą była diana. a to nie moja wina że odeszła razem z tym wątkiem
"a ja nie rozumiem dlaczego zwykle udzielasz się w czysto prowokacyjnych wątkach."
Istnieją dwie przyczyny które mogą wpłynąć na takie postępowanie :
1. Nie wytrzymam
2. Dla jaj
Teraz ty.
kiedyś był tut taki troll, "pogromca_trolli" chyba
założył jakiś czysto prowokacyjny wątek - i to było boskie - NIK MU NIE ODPOWIEDZIAŁ
biedaczek odpowiadał sam sobie, 7 razy podbijał, aż w końcu porzucił forum.
===
ja jestem tu dlaczego że nie podoba mi się postępowanie niektórych trolli na forum
Też tego nie rozumiem, pisałem to wczoraj, on po prostu musi napisać w każdym temacie, ja też nie wytrzymuje ale odpowiadanie trollowi to już głupota.
zamknij się durny ośle, nikt cie nie pytał o zdanie.
nie podlizuj się.
=====
z innej beczki:
OMG a gdzie nommad? gdzie go wywiało? Zrobił sobie przerwę?
A co brak ci wsparcia ? Komu mam się podlizywać ? Tobie ? Hahaha.
Kenexgro nikt nie pyta o zdanie a wszędzie się udziela.
w święta oczywiście obejrzało się po raz n-ty Kevina i mimo, że już nieco trąci myszką to miło się oglądało popisy małego psychopaty dającego wycisk dwóm kretynom ;)
obejrzałam sobie też ponownie Stardust i jakoś większego przekonania nabrałam do tego filmu - do plusów zaliczam re-we-la-cyj-ną muzykę oraz grę Marka Stronga, na którego wcześniej jakoś uwagi nie zwróciłam za co szczerze przepraszam :>
co prawda film jest ocenzurowany w stosunku do książki ale cóż.. i tak widok Roberta DeNiro w kiecce raduje serducha :D
obejrzałam także Artur i Minimki i przyjemny to był seans. bez większych zgrzytów.. jedynie same Miminki mi wizualnie nie pasiły.. cóż..
a wczoraj to byłam na TRON: THE LEGACY :D
w czy-de niestety :(
możecie mi mówić żem zacofana ale nie widzę sensu (poza nabijaniem sobie kabzy) w robieniu filmów w tej technologi, która od trzydziestu lat nieewulowała :/
to jest zbędny dodatek, który tylko psuje odbiór filmu (w Avatarze większości ludziom przesłoniło skutecznie miałkość fabuły a w Clash of the Titans skutecznie drażniła konwersja)
sam film bardzo mi się spodobał, mimo, że nie byłam jakoś specjalnie do niego nastawiona pozytywnie
w momencie gdy już miałam wrażenie, że nic nowego się nie pojawi, nagle reżyser z rękawa wyciąga sekwencję pościgu w powietrzu :D
jedyne do czego w ogóle mogłabym się przyczepić to młoda animowana kopia Jeffa Bridgesa - momentami widać było, że to fejk. zwłaszcza w scenach początkowych, ale i tak twórcy mają duży plus za odwzorowanie go :)
--------------------------------------------------------
ten wątek jest jedynym z którego bije choć odrobina kultury a i można się dowiedzieć, że istnieją też inne filmy niż nijaki Avatar :] btw. obniżę Avkowi ocenkę z 7 na 6 :)
"w czy-de niestety :(" - kazał ci ktoś?
===================
" psychopaty dającego wycisk dwóm kretynom ;)"
obejrzyj home alone 3 - tam dochodzi do nich jeszcze głupia szyszka - jak ty.
=================
"możecie mi mówić żem zacofana "
raczej stuknięta
===========================
"w Avatarze większości ludziom przesłoniło skutecznie miałkość fabuły "
bzdura, mnie fabułę niebieskie cycki przesłoniły,
=================================================
"ten wątek jest jedynym z którego bije choć odrobina kultury"
na pewno nie dzięki tobie,
===========================================
"stnieją też inne filmy niż nijaki Avatar"
nikt nigdy tego nie wykluczał, głupia szyszko.
===============================
"btw. obniżę Avkowi ocenkę z 7 na 6 :)"
uważaj bo zmoczysz majteczki
a oto i podsumowanie filmowego roku 2010: http://diandianusfilmovus.blogspot.com/2011/01/podsumowanie-2010.html
chcę zobaczyć podsumowanie twojej głupoty z roku 2010
a było tego trochę
- ślepa wiara we własne racje
- potknięcie w dyskusji z lecho
- zabawa w trolla
... i dużo dużo więcej
Sory że się wtrancam w zażartą dyskusję, ale czy możemy porozmawiać o filmach z wielką przyjemnością bym zobaczył tamten temat "Awatar" jeśli tam mogłem dowiedzieć się coś na temat filmów. Przykro mi bardzo że przez "chamstwo" ten tema został usunięty. Nie kłóćmy się może uda się ten tema odbudować.