Panowie założyli już kilka wątków zachywcając się Neytiri, jaka to ona nie cudowna, piękna, dzielna itp itd...natomiast nie zauważyłam takiegoż zachwytu wśród pań w stosunku do avatara Jaka (dzięki Bogu i partii. Czy z panami wszystko w porządku? Bo nie daj Boże w następnym sezonie trzeba będzie na niebiesko się malować:P
Pozdrawiam:)
PS. wiadome, że kobiety wolą PRAWDZIWYCH mężczyzn (jack) niż avatary:)
No to żebys nie był pokrzywdzony w tym wątku, ja Cie uroczyście powitam:) I dziękuję za cenną informację:) Trzeba będzie sie podłączyć do innych wątków:)
A nasz wątek...cóż...jest wieowątkowy:)
Dzień dobry Państwu:)
w związku z jakimś dziwnym limitem wpisów w tym wątku i koniecznością zakończenia tej miłej dyskusji w najbliższym czasie, proponuję abyście wymyślili temat dla następnego wątku.
Temat następnego wątku ? Może mniej nawiązujący do płci, czemu się od razu "panów" czepiać, że z nimi coś nie tak... może ogólnie, np. "Ludzie! Co z wami nie w porządku, że film przesłonił wam rzeczywistość?".
A czemu nie mogę sam do kina chodzić ?
Bo jestem tak atrakcyjny, że na pewno nie mógłbym się odgonić od kobiet i mój związek na tym ucierpiałby :)
heh...skromność Twoje imię:) A ta atrakcyjność to nie argument:P chyba, że masz sabą wolę i szybko ulegasz zauroczeniu nowo poznanymi kobietkami:)
Pomysł w porządku:) nawet jest szansa, że wioęcej pan zagladnie, bo tak to gównie panowie czuli potrzebę obrony swego ideału:)
Bardzo chętnie założę noywy wątek, bo po 4 dniach budowania lego i zabawy w sklep lekko dziwaczeję:)
jeszcze 32 odpowiedzi. na jakieś 10 przed końcem wklej linka do następnego wątku, by nie trzeba było szukać.
"A ta atrakcyjność to nie argument:P" - kolejny dowód, że jednak kliknęłaś w linka ze zdjęciem :)))
znałem kiedyś osobę, która mówiła, że ma słabą silną wolę - dotyczyło to rzucania palenia
jeżeli chodzi o zauroczenia kobietami... kiedyś szybko, więc ostatnio wolę nie sprawdzać :)
mój napisałem na świeżo zaraz po kinowych seansach, więc byłem jeszcze pod mocnym wrażeniem... ale nikt jakoś nie komentował i zniknął, nie myślałem że jeszcze wypłynie... a tu proszę, ktoś go wygrzebał :)
Spoko spoko...ja jestem specjalistka od pozyskiwania informacji i jak chcę to wsyztsko wyciągnę na światło dzienne:)
A Twój pościk nader emocjonalny był...kurcze niewiele znam osób, ba kobiet, które by w ten sposób napisały:)
A teraz...odyseja:)
Moj drogi kolego:) Nie grozi mi to kalectwo :P Nie na darmo moi podwładni mówią o mnie "zimna sucz":)
PS: patrze, patzrę i w moim poście tych emosji nie widze prócz stwierdzenia faktu, że napisałeś posta jak baba:):P
"Sprocket...Ty mój romantico boy..."
Wywołać u zimnej suki takie wyznanie... bezcenne :)
Śpisz dzisiaj? Wątek zamarł. Obudź sie kierowniczko z urzędu skarbowego :)
Ech....widzę, że beze mnie się nie obędzie:)
Dzień dobry Państwu:)
Czyżby wsyzscy miłośnicy Neytiri wymarli???
Pozdrawiam serdecznie:)
Sprocket Ty nie opawiadaj, że ja z urzedu skarbowego, bo ludzie nie będą chcieli ze mną gadać:)
I żeby było choć trochę romantycznie...<I give you a hot and wet kiss> niczył pułkownik Quartich:)
nie rozumiem... po polsku prosze pisać, nie mam w szkole angielskiego :)
o co chodzi z tym Quartich'em ?
Mi się on podobał, jako avatar ale oczywiście w sferze wykonania do filmu jako aktor, jako oryginał jest hmmm całkiem przystojnym facetem.
A panom daj spokój jak chcą się tak zachwycać tą Neytiri to niech się zachwycają widocznie mają bujną wyobarznię ale to nic złego :)))))
Nowy topic dla wtajemniczonych:
"Ludzie co z Wami ne tak, że Avatar przesłonił Wam świat"
Zapraszam:)
Cześć Monia i inni :)
Wczoraj byłem tzeci raz w kinie, tym razem z siostrą. Zachwyciła isę i już w ptrakcie opuszczania kina zaczęła się zastanawiać, nad jeszcze jednym seansem.
A jak mnie isę podobał film po raz trzeci? Bardzo się podobał. Choć znam go już na pamięć. I dalej wzbudza emocje.
No prosze:) Twoja siostra się zachwyciła, a nie chciała isć:)
Mnie za każdym razem bardziej się podobał, bo dostrzegałam coraz to nowe szczegóły filmu:)
połowa pewnie jest ciekawa jak Neytiri np. robi laske lub w ogóle czy dałoby się Ją przelecieć
Popier*olilo ludzi z tym avatarem, sam sie kiedys podniecalem matrixem ale mialem wtedy 13 lat, a czasy gdy chcialem byc jak bruce willis skonczyly sie na 1 komunii. Wiekszosc osob ktora pisze ze ta Neytiri jest zajebista chyba nie widziala na oczy prawdziwej kobiety, nie czuła jej delikatnego ciala, zapachu i zaufania. Wiekszosc tej wiary to frajerzy po prostu...
hahaha świetnie powiedziane:)
też nie rozumiem niektórych podniet jak np. alvin i wiewiórki czy neytiri
RÓWNIE DOBRZE MOŻNA SIĘ PODNIECAĆ JABBĄ ZE STAR WARSÓW
Jabba jest nieprawdopodobny z punktu widzenia biologii ewolucyjnej :) no i nie należy porównywać go z Neytiri..
Neytiri to piękna kobieta Na'vi, a Jabba, to po prostu stanowczo przerośnięty ślimak.
jednym sie podoba Neytiri innym nie ale nie trzeba odrazu wyzywac ludzi od frajerow