7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822305
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Panowie założyli już kilka wątków zachywcając się Neytiri, jaka to ona nie cudowna, piękna, dzielna itp itd...natomiast nie zauważyłam takiegoż zachwytu wśród pań w stosunku do avatara Jaka (dzięki Bogu i partii. Czy z panami wszystko w porządku? Bo nie daj Boże w następnym sezonie trzeba będzie na niebiesko się malować:P
Pozdrawiam:)

PS. wiadome, że kobiety wolą PRAWDZIWYCH mężczyzn (jack) niż avatary:)

ocenił(a) film na 10
LukeR87

No to żebys nie był pokrzywdzony w tym wątku, ja Cie uroczyście powitam:) I dziękuję za cenną informację:) Trzeba będzie sie podłączyć do innych wątków:)
A nasz wątek...cóż...jest wieowątkowy:)

ocenił(a) film na 10
EwaMonika

Dzień dobry Państwu:)
w związku z jakimś dziwnym limitem wpisów w tym wątku i koniecznością zakończenia tej miłej dyskusji w najbliższym czasie, proponuję abyście wymyślili temat dla następnego wątku.

ocenił(a) film na 10
EwaMonika

Temat następnego wątku ? Może mniej nawiązujący do płci, czemu się od razu "panów" czepiać, że z nimi coś nie tak... może ogólnie, np. "Ludzie! Co z wami nie w porządku, że film przesłonił wam rzeczywistość?".

A czemu nie mogę sam do kina chodzić ?
Bo jestem tak atrakcyjny, że na pewno nie mógłbym się odgonić od kobiet i mój związek na tym ucierpiałby :)

ocenił(a) film na 10
sprocket73

heh...skromność Twoje imię:) A ta atrakcyjność to nie argument:P chyba, że masz sabą wolę i szybko ulegasz zauroczeniu nowo poznanymi kobietkami:)

Pomysł w porządku:) nawet jest szansa, że wioęcej pan zagladnie, bo tak to gównie panowie czuli potrzebę obrony swego ideału:)

Bardzo chętnie założę noywy wątek, bo po 4 dniach budowania lego i zabawy w sklep lekko dziwaczeję:)

ocenił(a) film na 9
EwaMonika

jeszcze 32 odpowiedzi. na jakieś 10 przed końcem wklej linka do następnego wątku, by nie trzeba było szukać.

ocenił(a) film na 10
EwaMonika

"A ta atrakcyjność to nie argument:P" - kolejny dowód, że jednak kliknęłaś w linka ze zdjęciem :)))

znałem kiedyś osobę, która mówiła, że ma słabą silną wolę - dotyczyło to rzucania palenia

jeżeli chodzi o zauroczenia kobietami... kiedyś szybko, więc ostatnio wolę nie sprawdzać :)

ocenił(a) film na 10
sprocket73

Sprocket...Ty mój romantico boy...zastawiłam swoją wizytówkę na Twoim wątku:)

ocenił(a) film na 10
EwaMonika

mój napisałem na świeżo zaraz po kinowych seansach, więc byłem jeszcze pod mocnym wrażeniem... ale nikt jakoś nie komentował i zniknął, nie myślałem że jeszcze wypłynie... a tu proszę, ktoś go wygrzebał :)

ocenił(a) film na 10
sprocket73

Spoko spoko...ja jestem specjalistka od pozyskiwania informacji i jak chcę to wsyztsko wyciągnę na światło dzienne:)
A Twój pościk nader emocjonalny był...kurcze niewiele znam osób, ba kobiet, które by w ten sposób napisały:)
A teraz...odyseja:)

ocenił(a) film na 10
EwaMonika

Twoja reakcja na mój pościk też emocjonalna... tylko się nie zakochaj! :)

ocenił(a) film na 10
sprocket73

Moj drogi kolego:) Nie grozi mi to kalectwo :P Nie na darmo moi podwładni mówią o mnie "zimna sucz":)

PS: patrze, patzrę i w moim poście tych emosji nie widze prócz stwierdzenia faktu, że napisałeś posta jak baba:):P

ocenił(a) film na 10
EwaMonika

"Sprocket...Ty mój romantico boy..."

Wywołać u zimnej suki takie wyznanie... bezcenne :)
Śpisz dzisiaj? Wątek zamarł. Obudź sie kierowniczko z urzędu skarbowego :)

ocenił(a) film na 10
sprocket73

Ech....widzę, że beze mnie się nie obędzie:)
Dzień dobry Państwu:)
Czyżby wsyzscy miłośnicy Neytiri wymarli???

Pozdrawiam serdecznie:)

Sprocket Ty nie opawiadaj, że ja z urzedu skarbowego, bo ludzie nie będą chcieli ze mną gadać:)

I żeby było choć trochę romantycznie...<I give you a hot and wet kiss> niczył pułkownik Quartich:)

ocenił(a) film na 10
EwaMonika

nie rozumiem... po polsku prosze pisać, nie mam w szkole angielskiego :)
o co chodzi z tym Quartich'em ?

ocenił(a) film na 10
sprocket73

To zainstaluj sobie słowniczek:P
Plany pójścia do kina w weekend aktualne?:)

EwaMonika

Mi się on podobał, jako avatar ale oczywiście w sferze wykonania do filmu jako aktor, jako oryginał jest hmmm całkiem przystojnym facetem.

A panom daj spokój jak chcą się tak zachwycać tą Neytiri to niech się zachwycają widocznie mają bujną wyobarznię ale to nic złego :)))))

ocenił(a) film na 10
EwaMonika

Nowy topic dla wtajemniczonych:
"Ludzie co z Wami ne tak, że Avatar przesłonił Wam świat"
Zapraszam:)

EwaMonika

Kto miał okulary z odciskami tłustych paluchów? I to nie swoich?

ocenił(a) film na 10
EwaMonika

Cześć Monia i inni :)
Wczoraj byłem tzeci raz w kinie, tym razem z siostrą. Zachwyciła isę i już w ptrakcie opuszczania kina zaczęła się zastanawiać, nad jeszcze jednym seansem.
A jak mnie isę podobał film po raz trzeci? Bardzo się podobał. Choć znam go już na pamięć. I dalej wzbudza emocje.

ocenił(a) film na 10
sprocket73

No prosze:) Twoja siostra się zachwyciła, a nie chciała isć:)
Mnie za każdym razem bardziej się podobał, bo dostrzegałam coraz to nowe szczegóły filmu:)

ocenił(a) film na 10
EwaMonika

połowa pewnie jest ciekawa jak Neytiri np. robi laske lub w ogóle czy dałoby się Ją przelecieć

ocenił(a) film na 10
Tugg_Speedman

Tego współczesna kobieta oczekuje o swoim partnerze?
Przykre...

ocenił(a) film na 8
EwaMonika

Popier*olilo ludzi z tym avatarem, sam sie kiedys podniecalem matrixem ale mialem wtedy 13 lat, a czasy gdy chcialem byc jak bruce willis skonczyly sie na 1 komunii. Wiekszosc osob ktora pisze ze ta Neytiri jest zajebista chyba nie widziala na oczy prawdziwej kobiety, nie czuła jej delikatnego ciala, zapachu i zaufania. Wiekszosc tej wiary to frajerzy po prostu...

ocenił(a) film na 10
Czarli_3

hahaha świetnie powiedziane:)

też nie rozumiem niektórych podniet jak np. alvin i wiewiórki czy neytiri
RÓWNIE DOBRZE MOŻNA SIĘ PODNIECAĆ JABBĄ ZE STAR WARSÓW

ocenił(a) film na 10
BigDadddy

Jabba jest nieprawdopodobny z punktu widzenia biologii ewolucyjnej :) no i nie należy porównywać go z Neytiri..

Neytiri to piękna kobieta Na'vi, a Jabba, to po prostu stanowczo przerośnięty ślimak.

ocenił(a) film na 6
pik33_2

A kto to jest Jabba?;]

ocenił(a) film na 9
Czarli_3

jednym sie podoba Neytiri innym nie ale nie trzeba odrazu wyzywac ludzi od frajerow

użytkownik usunięty
Cienio4

tematcik

użytkownik usunięty

się

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 5
EwaMonika

Faceci, którzy wolą marzyć o niebieskiem stworku z filmu, zamiast tworzyć związek z prawdziwą kobietą powinni się udać do psychiatry.