chcialbym zrobić proste głosowanie by zobaczyć którą wersję batmana ceni więcej osób,
nie ukrywam że zainspirował mnie temat 'Dobrego'
tak więc krótko i bez żadnej argumentacji, typy są 2:
-Burton
-Nolan
zapraszam do głosowania
sequel burtona uważam za film świetny, stąd ocena 7, dlaczego twierdzisz ze uważam "Powrót Batmana" za średniaka, gdyby tak było wystawiłbym mu coś w graniczach 4-6
Nolan Nolan Nolan NolanNolanNolanNolanNolanNolanNolanNolanNolanNolanNolanNolanNolanNolanNolanNolan Nolan
Zdecydowanie Nolan. Również wychowywałem się na filmie Burtona ale
Początek został zrealizowany w sposób tak realistyczny, że zauroczył mnie bardziej niż Superman Burtona
Ciężka decyzja bo mam sentyment do Batmana Burtona ale mój głos na Nolana. POzdro
Nolan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! :)
nie można ich porównywać, inne wizje, oba wspaniałer, ale skoro mam już zrobić fopa i jednak porównać, to zrobię to, bo szkoda mi Burtona, dostał po tyłku wczoraj.
a więc BURTON
12:7
rozumiem, ale chyba z tym `szpetnym pyskiem` to lekka przesada,
może Ci się wydawać odpychający, brzydki etc. ale to nie znaczy,
że możesz o kimkolwiek mówić w tak [nie ma co ukrywać] chamski sposób.
przepraszam ze sie wtrącam , ale jesli chcecie rozmawiac o deppie i balem to proponuję ich fora, prosiłem bez zbędnej argumentacji bo z tego zawsze wynikają kłótnie
dziękuję za zrozumienie i pozdrawiam
'The Joke - Man' to przestanie miec sens, jesli ludzie bedą oddawali po 2 głosy to nie ogarne tego, tak więc twoje głosy są skasowane za chęć oszustwa, mówie to z przykrością bo to 1 punkt mniej dla burtona, ale porządek niestety musi być
Zdecydowanie...Schumacher:) He he, oczywiście żartuję. Jasne, że Burton. Oba jego filmy o Batmanie są znakomite, szczególnie "Powrót Batmana".
heheh smieszy mnie ze fani burtona dodaja oczywiscie...jakby to bylo co najmniej tak jasne jak slonce...przeciez to oczywista oczywistosc;p