No namnożyło się tego do obrzydzenia. Ale Zmierzch jednak umiera - na szczęście powoli śmiercią naturalną.
A to na BBC to Being Human - to wy juz o tym mówiliście kiedyś. Tylko dla mnie to taka nowość jeszcze nieznana.
A nie mam pojęcia, bo przypadkiem na fragment trafiłam i nagle słysze cos o wampirach i za karę lasce cegłą zęby wybili i zamknęli ja gdzies w studzience ściekowej czy czymś w tym stylu. Rozumiem, że bez zębów zdechnie.
Zresztą w dodatku była w studzience :P
A ten gościu, co jej te zęby wyjebał potem poszedł na jakieś zgromadzenie i rzucił te zęby na stół.
Ach, no normalnie takie emocje :P Jak przygody zębowej wróżki :P
Ale tego serialu "Afterlife" to ja nie widzę w sieci poza youtube, a youtube nie lubię do filmów. Kurde no :-/ Te seriale z BBC są trudne do zdobycia :(
Ale przyznam się szczerze, że odwróciłam głowę jak miał jej tą cegłę wjebywać w usta, bo mówił, że jej wbije. Ale tak naprawdę, to jej przywalił i wybił te zęby i tyle. A co ona biedulka zrobiła, że on jej te zęby tak??
Oni na BBC pokazują widzom różne możliwości istnienia po śmierci - a to jako duch, a to jako wampir. Zdarzają się tez dinozaury, ale to nie jest życie po śmierci tylko życie wbrew wyginięciu, czyli wbrew śmierci.
No to się przygotuj na bicie cegłą w studzience ściekowej :P
Na BBC przynajmniej są ostrzeżenia przed serialem, że język wulgarny, ze sceny brutalne, że podtekst erotyczny. I żeby oglądać z opiekunem w związku z tym.
Kurde... to muszę sobie zorganizować opiekuna. Tyle zachodu, żeby obejrzeć, jak lasce żeby wybijają... to nie wiem ,czy nie lepiej isć na mecz wisła - cracovia podobne atrakcje, a wpuszczą mnie bez opieki...
Ale to nie tylko przed tym odcinkiem ostrzegają. Tam praktycznie cały czas potrzebujesz opiekuna jak chcesz coś oglądać. Nie jest lekko.
Czy mi się wydawało, czy Wisła ostatnio znów dostała wpierdziel, podobnie zresztą jak Lech?
No BH to znasz, a tego z mtv to nie nie znam tytułu, ale to knot naprawdę niewiarygodny - tylko momencik wytrzymałam. Nie wiem czy nie gorsze niż Zmierzch, a to przecież aż niemożliwe.
Tajemnice Valemont - znalazłam po hasłach "mtv serial wampiry" - czyli to jest ta masakra właśnie, a oglądałeś?
No jej cechą charakterystyczną jest akurat brak cycków. Aczkolwiek co do tej fotki, to nie wiem czy ta noga to faktycznie tak powinna tam byc - czy photoshopem coś nie sknocili, bo aż mi się nie chce wierzyć, że ma taki fatalny tyłek no ale czort wie.
hmmm ostatnio jakąś rudą widziałam na filmie i pomyślałam, że Ludwikowi trzeba donieść, ale nie pamiętam gdzie to było hmm może jeszcze mi się przypomnę
Daj spokój, między brakiem a brakiem jest kolosalna różnica - to chyba jej najgorsza fotka, jaką widziałam. Ona jednak na innych jest choć minimalnie wypukła w okolicach płucek.
Ja widziałam gorsze jej fotki, bo ona ma takie zapadnięcie na dekolcie, że nawet własnie nie płasko, a zapadnięcie, że mostek jakoś tak wystaje i żebra i no.... niezbyt miło to wygląda. Poza tym sa kobiety, którym nawet zupełny brak biustu pasuje, ale jej to jakoś tak nie za bardzo.
http://strefatajemnic.onet.pl/extra/wampirzyca-z-brisbane,1,3663296,artykul.html
Ale odjechane dziewczyny, nie? ;D
Czy wam też Filmweb nie chce zapisywać nowych tematów do obserwowania?
Kiedyś to był Stary Filmweb, teraz się pytam.
Nie chciałeś obserwować żadnego tematu przez ostatni tydzień?
W guglach - http://www.filmweb.pl/film/Zmierzch-2008-462441/discussion/Jakim+cudem+Edzio+si% C4%99+spu%C5%9Bci%C5%82+skoro+krew+mu+w+%C5%BCy%C5%82ach+nie+kr%C4%85%C5%BCy,147 4917
Ej Regis, mógłbyś o mnie zadbać i schomiczyć to "ciało i krew", po co mam komu innemu punkty nabijać?