Jaki tytuł noszą piosenki: 1 to gdy Sam tańczy z Patrickiem na balu, a potem przyłącza się do nich
Charlie .
2. W tym tunelu
Come On Eileen - Dexy's Midnight Runners - piosenka z balu
Ja bym się za to bardzo chętnie dowiedział, jak nazywa się pierwsza piosenka z balu. Gdy Charlie stoi pod ścianą a inni tańczą, jest taki 15-20 sekundowy fragment piosenki, bezskutecznie poszukiwałem go baaardzo długo ;/
Niestety nie. Chodzi mi o sam początek, jak ujęcie przenosi się z domu Charliego na salę, w której odbywa się bal. Wychwyciłem tylko słowa "You're my everything, my everything...be my soul (?)...", nie wiem czy to mój angielski jest tak słaby w praktyce czy babka śpiewa ten kawałek tak niewyraźnie. Poszukiwania trwają...;)
Found it ! zajęło troche, ale znalazłam - Dexys Midnight Runners – Come On Eileen.
(yt: watch?feature=player_embedded&v=oc-P8oDuS0Q#at=64)
sory za błąd, nie wiem jak ja to zrobiłam, szukalam jednej piosenki, znalazłam drugą, i byłam z siebie zadowolona..
a to nie jest mary j. blige - everything?
no nie wierzę, że po dwóch latach ktoś to odkrył. zupełnie mi już z głowy wypadła ta piosenka, a tu proszę, taka niespodzianka! dziękuję dziękuję dziękuję!
a ja myślałam, że zagadka może być już nieaktualna, a tu proszę... cieszę się, że pomogłam :)