PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=572639}

Charlie

The Perks of Being a Wallflower
2012
7,5 146 tys. ocen
7,5 10 1 145641
7,5 36 krytyków
Charlie
powrót do forum filmu Charlie

6,5 / 10  

ocenił(a) film na 6

Film taki nawet dobry, ale średnio mnie interesują depresje i problemy borykających się
nastolatków, dlatego trochę obniżyłam ocenę. Gra aktorów była dosyć dobra, chociaż w pewnych
momentach głowny aktor mnie irytował. Moim zdaniem to kino było takie średnich lotów, może jak
obejrzę drugi raz spoglądając bardziej na szczegóły to podniosę ocenę.
Podobała mi się postać Sam, idealnie dobrali do niej Emme Watson.

ocenił(a) film na 7
Diablicaaa

Jeśli chodzi o mnie to na film trafiłam przypadkiem,oczywiście nie spodziewałam się zbyt wiele, amerykański film o nastolatkach z problemami od razu podrzuca skojarzenie kolejnej popapranej komedia o dziwolągach ale muszę przyznać - pozytywnie się zaskoczyłam, dobra muzyka, przyjemna gra aktorska młodego Lermana nawet Emma W. nie jest irytująca a to spory plus :) Nie jest to moje ulubione kino i dziwnie się czuje oglądając film gdzie 80% aktorów jest młodsza ode mnie , ale nie mam wyrzutów sumienia i nie uważam aby czas jaki mu pośwcieciłam był stracony :)

Diablicaaa

Hmm...Walentynki powinno się spędzać z chłopakiem a nie przed komputerem :P
Skoro nie interesują cię" depresje i problemy borykających się nastolatków" cokolwiek to ma znaczyć bo chyba miało być " problemy o borykający się z nimi nastolatkowie" to nie wiem po co oglądałaś... i to nie wina filmu że nie spełnia twoich wymagań więc teoretycznie nie powinno się za to odejmować punkty. Moim zdaniem Logan świetnie proadził sobie z zadaniem grając Charliego. Bardzo mądre i poważne kino do którego na pewno kiedyś wrócę :)

ocenił(a) film na 6
sentia

A co w nim takiego mądrego bo nie za bardzo wiem?