Już się nie mogę doczekać kiedy wyjdzie w Polsce:))
oo ja też nie mogę się doczekać.kocham emmę i ninę,moje ulubione aktorki.jak się dowiedziałam,że zagrają w jednym filmie...kurcze,chyba lepiej być nie mogło xD
nie zachwycałam się nim jakoś szczególnie. w zasadzie chłopina mi totalnie nie robił różnicy. zmieniłam jednak zdanie, gdy zobaczyłam Percy'ego Jacksona. sam film taki o, nic szczególnego, ale Lerman pokazał się z całkiem miłej strony. także faktycznie, jest bardzo dobrze, jeśli chodzi o obsadę. :)
Ja również pójdę na niego ze względu na obsadę.
Nie dość, że Logan Lerman <3, to jeszcze Nina Dobrev. ;p
A ja się dowiedziałam o tym filmie z profilu Ezry Millera :P:P i on był i jest osobą, która mnie w tym filmie interesuje...
Koleś zagrał epizod w Californication tak porządnie, że aż go zapamiętałam... do tego ma intrygujący wzrok :)
Poza nim widzę, że gra tu Emma Watson, fajnie się będzie przekonać, jak gra poza Potterem....
A ta Nina to jak na razie niczym się nie wyróżnia ze zgrai podobnych laleczek, dlatego nie rozumiem zachwytu nad nią... bycie ładną to za mało na aktorkę, trzeba też umieć grać i robić to w porządnych produkcjach, a ona nie dość, że ma talent, jak gwiazdki rodem z filmów Disneya to jeszcze gra w szmirach...
Nie ufaj ładnej buzi. Właśnie. Teraz żeby być "dobrym" aktorem to trzeba mieć wgląd a nie talent, tak przynajmniej myślą co niektórzy. Dla mnie Nina niczym nie błysnęła.
A poza tym to właśnie teraz patrzę na pełną obsadę i serio gra tu Damien z Cali... no, no...coraz lepiej ;D
taaa wyglądać jak plastikowa idealna lala z toną makijażu :/ tylko, że tacy ludzie to malutki procent społeczeństwa i nie nadają się go grania w większej części filmów.... chyba, że porządnie się je ucharakteryzuje... Ja tam jakoś wolę "mniej urodziwych", ale za to o oryginalnej i intrygującej urodzie jak np. właśnie Ezra Miller, Dakota Fanning, Georgie Henley, Maisie Williams, Bill Skarsgård, Xavier Dolan, Evanna Lynch, Luna Mijović czy Mia Wasikowska...
Mały offtop, ale kompletnie nie mogę sobie przypomnieć - możecie bliżej opisać postać Ezry w Californication?
Jeżeli 5. sezon i nie gra chłopaka młodej, to nie kojarzę postaci, bo z 5. widziałam dotąd tylko pilot. Ale jeżeli wcześniejszy sezon, to powinnam skojarzyć, jeżeli mi trochę opiszecie dokładniej. Coś mi chodzi po głowie, ale nie jestem pewna... Mianowicie, Hank miał kiedyś romans z jakąś babką, chyba poznaną w szkole? I ona miała syna, nastolatka, takiego chyba trochę buntowniczka. To był Ezra?
Co do Niny - nie nazywałabym jej plastikową lalą z toną makijażu. Wydaje mi się, że dziewczyna ma na tyle ładne rysy, że nawet au naturel wyglądałaby co najmniej ładnie. No ale kwestia gustu. Ja kojarzę ją jedynie z roli Eleny w TVD, więc chętnie zobaczę jak się spisze w jakiejś innej roli.
no tak rysy ma prawie idealne :P, ale i tak takie laski to mały % społeczeństwa...
Tak Ezra grał chłopaka Becci, który ją wystawił takiego bruneta :P nie pamiętam, czy jego matka miała romans z Hankiem, ale to możliwe...
No jeżeli to było przed 5. sezonem to chyba kojarzę wątek ; D. W każdym razie Ezrę jako Ezrę zaczęłam kojarzyć chyba najbardziej po Porozmawiajmy o Kevinie, wcześniej mogłam go widzieć i nie zwracać uwagi. A no i znajoma twarz z paru odcinków serialu Royal Pains - całkiem przyjemną rolę tam ma, takiego miłego dzieciaka gra, chyba rzadkość w jego repertuarze : p.
Co do tego małego procentu społeczeństwa to też bym się nie zgodziła, ale w sumie każdy ma inny gust, więc pozwolisz, że nie będę się wdawać w dalsze rozważania : p.