PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=572639}

Charlie

The Perks of Being a Wallflower
2012
7,5 145 tys. ocen
7,5 10 1 145348
7,7 48 krytyków
Charlie
powrót do forum filmu Charlie

Już się nie mogę doczekać kiedy wyjdzie w Polsce:))

ocenił(a) film na 8
AkkarinLove

oo ja też nie mogę się doczekać.kocham emmę i ninę,moje ulubione aktorki.jak się dowiedziałam,że zagrają w jednym filmie...kurcze,chyba lepiej być nie mogło xD

Inflamara

zgadzam się a do tego jeszcze logan lerman

ocenił(a) film na 9
31pinka03

nie znam tego lermana ale ide na trzech muszkieterow to go bede mogl ocenic

ocenił(a) film na 10
sobol1237

nie zachwycałam się nim jakoś szczególnie. w zasadzie chłopina mi totalnie nie robił różnicy. zmieniłam jednak zdanie, gdy zobaczyłam Percy'ego Jacksona. sam film taki o, nic szczególnego, ale Lerman pokazał się z całkiem miłej strony. także faktycznie, jest bardzo dobrze, jeśli chodzi o obsadę. :)

paulah93

Ja również pójdę na niego ze względu na obsadę.
Nie dość, że Logan Lerman <3, to jeszcze Nina Dobrev. ;p

katta123

A ja nie przepadam za Niną ale Logan i Emma, muszę to zobaczyć!

MonikaFromComton

A ja się dowiedziałam o tym filmie z profilu Ezry Millera :P:P i on był i jest osobą, która mnie w tym filmie interesuje...
Koleś zagrał epizod w Californication tak porządnie, że aż go zapamiętałam... do tego ma intrygujący wzrok :)

Poza nim widzę, że gra tu Emma Watson, fajnie się będzie przekonać, jak gra poza Potterem....
A ta Nina to jak na razie niczym się nie wyróżnia ze zgrai podobnych laleczek, dlatego nie rozumiem zachwytu nad nią... bycie ładną to za mało na aktorkę, trzeba też umieć grać i robić to w porządnych produkcjach, a ona nie dość, że ma talent, jak gwiazdki rodem z filmów Disneya to jeszcze gra w szmirach...

pixi222

Nie ufaj ładnej buzi. Właśnie. Teraz żeby być "dobrym" aktorem to trzeba mieć wgląd a nie talent, tak przynajmniej myślą co niektórzy. Dla mnie Nina niczym nie błysnęła.

A poza tym to właśnie teraz patrzę na pełną obsadę i serio gra tu Damien z Cali... no, no...coraz lepiej ;D

MonikaFromComton

taaa wyglądać jak plastikowa idealna lala z toną makijażu :/ tylko, że tacy ludzie to malutki procent społeczeństwa i nie nadają się go grania w większej części filmów.... chyba, że porządnie się je ucharakteryzuje... Ja tam jakoś wolę "mniej urodziwych", ale za to o oryginalnej i intrygującej urodzie jak np. właśnie Ezra Miller, Dakota Fanning, Georgie Henley, Maisie Williams, Bill Skarsgård, Xavier Dolan, Evanna Lynch, Luna Mijović czy Mia Wasikowska...

ocenił(a) film na 8
pixi222

Mały offtop, ale kompletnie nie mogę sobie przypomnieć - możecie bliżej opisać postać Ezry w Californication?
Jeżeli 5. sezon i nie gra chłopaka młodej, to nie kojarzę postaci, bo z 5. widziałam dotąd tylko pilot. Ale jeżeli wcześniejszy sezon, to powinnam skojarzyć, jeżeli mi trochę opiszecie dokładniej. Coś mi chodzi po głowie, ale nie jestem pewna... Mianowicie, Hank miał kiedyś romans z jakąś babką, chyba poznaną w szkole? I ona miała syna, nastolatka, takiego chyba trochę buntowniczka. To był Ezra?

Co do Niny - nie nazywałabym jej plastikową lalą z toną makijażu. Wydaje mi się, że dziewczyna ma na tyle ładne rysy, że nawet au naturel wyglądałaby co najmniej ładnie. No ale kwestia gustu. Ja kojarzę ją jedynie z roli Eleny w TVD, więc chętnie zobaczę jak się spisze w jakiejś innej roli.

MademoiselleDrama

no tak rysy ma prawie idealne :P, ale i tak takie laski to mały % społeczeństwa...
Tak Ezra grał chłopaka Becci, który ją wystawił takiego bruneta :P nie pamiętam, czy jego matka miała romans z Hankiem, ale to możliwe...

ocenił(a) film na 8
pixi222

No jeżeli to było przed 5. sezonem to chyba kojarzę wątek ; D. W każdym razie Ezrę jako Ezrę zaczęłam kojarzyć chyba najbardziej po Porozmawiajmy o Kevinie, wcześniej mogłam go widzieć i nie zwracać uwagi. A no i znajoma twarz z paru odcinków serialu Royal Pains - całkiem przyjemną rolę tam ma, takiego miłego dzieciaka gra, chyba rzadkość w jego repertuarze : p.

Co do tego małego procentu społeczeństwa to też bym się nie zgodziła, ale w sumie każdy ma inny gust, więc pozwolisz, że nie będę się wdawać w dalsze rozważania : p.

AkkarinLove

Jeszcze zagra tam Nicholas Braun jako Derek (Ktokolwiek to jest) :D Mało znany ale jeden z moich ulubionych aktorów :)