PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=572639}

Charlie

The Perks of Being a Wallflower
2012
7,5 146 tys. ocen
7,5 10 1 145641
7,5 36 krytyków
Charlie
powrót do forum filmu Charlie

Ten film to jakaś masakra!

użytkownik usunięty

...W jak najbardziej pozytywnym znaczeniu tego słowa.
W każdym razie film jest GE-NIA-LNY, jedyny w swoim rodzaju. Wyróżnia się wśród tych pustych
pseudo-inteligentnych dramacików dla nastolatek, ten jest taki prawdziwy. Opowiada cudowną
historię, graną przez cudownych aktorów, z cudownym klimatem i muzyką.

Zdecydowałam się go obejrzeć głównie przez to, że zagrała w nim moja ulubiona aktorka
(tak,Emma ;>), a tak to nawet nie wiedziałabym, że istnieje taki film. W kinach pełno chłamu, a
takie piękne produkcje idą w kąt (w Polsce). Nie pogodzę się z tym ;_;

Nie będę za dużo opowiadać. Ten film TRZEBA po prostu obejrzeć. Polecam go wszystkim, ale
przedtem radzę przeczytać książkę. Najlepiej po angielsku, bo wg mnie traci ona swój piękny
klimat w polskim tłumaczeniu. Chociaż może to tylko moje dziwne odczucie ;x

ocenił(a) film na 8

Całkowicie się z Tobą zgadzam :) Ten film jest piękny, historia i muzyka... Absolutnie różny od tych bezmózgich filmów dla nastolatek. Uczucia, które są tu pokazane, niejednoznaczność i to że nic nie jest takie proste... Geniusz :)

ocenił(a) film na 8

Bardzo dobry film,rewelacyjna muzyka:) Czytając komentarze w temacie powyżej stwierdzam,że normalność i zwyczajne/niezwyczajne problemy ludzi są dla niektórych nudą.Ja z przyjemnością oglądałam i cieszę się,że są produkcje bazujące na normalnych aspektach życia.