PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=572639}

Charlie

The Perks of Being a Wallflower
2012
7,5 146 tys. ocen
7,5 10 1 145641
7,5 36 krytyków
Charlie
powrót do forum filmu Charlie

mam takie pytanko

użytkownik usunięty

czy w ksiazce byla jakas candace? czytalam ja i nie przypominam sobie nikogo takiego,
wcisnęli tam ninę dobrev tylko zeby przyciagnac publicznosc i zbic kaski?

ocenił(a) film na 7

Czy to nie siostra Charliego?

użytkownik usunięty
Irry

W książce nie podano imienia siostry Charliego, i już jest ktoś wpisany w role siostry Charliego, ale nie dobrev

Nie, nie było takiej osoby. Też mnie ciekawi kto to taki.

użytkownik usunięty
Artres

kurcze pomyliło mi się, ale przysięgam , że gdzieś widziałam to. Ale jak dobrev juz ma byc siotrą charlego to wiem ze ten dzieciak nie pasuje do tej roli

ocenił(a) film na 8

Dzisiaj skończyłam książkę. Zdaje mi się, że to normalne, że reżyser nadał imiona siostrze i bratu Charliego, bo w filmie raczej nie wszystko albo nic będzie opowiadane z narracji pierwszoosobowej. Tu będą raczej pokazywane wydarzenia, a nie przekazywane tak, że bohater może uniknąć użycia imienia siostry itd np. wymyślonego (w końcu zależało mu na anonimowości).
Myślę, że nie ma się co martwić o takie tam szczegóły, bo reżyserem i scenarzystą jest sam autor książki i on najlepiej wie co robi, bo w końcu to jego utwór.
Dobrev gra siostrę Charliego i tak, ma na imię Candace.

ocenił(a) film na 8
Agie

"Myślę, że nie ma się co martwić o takie tam szczegóły, bo reżyserem i scenarzystą jest sam autor książki i on najlepiej wie co robi, bo w końcu to jego utwór." Ha! Leci do ciebie duży plus za to zdanie. /Nie lubię, gdy ludzie krytykują film, zanim się jeszcze pojawi, a to^ brzmi bardzo rozsądnie, dziękuję./