czy w ksiazce byla jakas candace? czytalam ja i nie przypominam sobie nikogo takiego,
wcisnęli tam ninę dobrev tylko zeby przyciagnac publicznosc i zbic kaski?
W książce nie podano imienia siostry Charliego, i już jest ktoś wpisany w role siostry Charliego, ale nie dobrev
kurcze pomyliło mi się, ale przysięgam , że gdzieś widziałam to. Ale jak dobrev juz ma byc siotrą charlego to wiem ze ten dzieciak nie pasuje do tej roli
Dzisiaj skończyłam książkę. Zdaje mi się, że to normalne, że reżyser nadał imiona siostrze i bratu Charliego, bo w filmie raczej nie wszystko albo nic będzie opowiadane z narracji pierwszoosobowej. Tu będą raczej pokazywane wydarzenia, a nie przekazywane tak, że bohater może uniknąć użycia imienia siostry itd np. wymyślonego (w końcu zależało mu na anonimowości).
Myślę, że nie ma się co martwić o takie tam szczegóły, bo reżyserem i scenarzystą jest sam autor książki i on najlepiej wie co robi, bo w końcu to jego utwór.
Dobrev gra siostrę Charliego i tak, ma na imię Candace.
"Myślę, że nie ma się co martwić o takie tam szczegóły, bo reżyserem i scenarzystą jest sam autor książki i on najlepiej wie co robi, bo w końcu to jego utwór." Ha! Leci do ciebie duży plus za to zdanie. /Nie lubię, gdy ludzie krytykują film, zanim się jeszcze pojawi, a to^ brzmi bardzo rozsądnie, dziękuję./