Jeden z niewielu filmów które mogę oglądać non stop i zawsze tak samo się bawię...łzy śmiechu lecą na podłogę..ten rodzaj dowcipu uwielbiam - dobrze ze ktoś wpadł na pomysł takiego odświeżenia braci marx i dobrze ze już można zassać ten film z netu ..uffff skończyły sie moje poszukiwania. John Turturro jak zwykle charyzmatycznie genialny. Zrobilem taki eksperyment kiedyś - znajomemu co tylko "ambitne" kino preferuje tak pod pifko znienacka puściłem 2 sceny na początek a skończyło się obejrzeniem całego filmu i jego apopleksjami ze śmiechu na podłodze. 10/10 a dałbym 11/10
no od słowa hołd do inspiracji nie taka długa droga, cieszy mnie to bardzo ze w filmie uzyto scen z pierwowzorów nadal jednak bardziej trafiaja do mnie orginały, nigdy nie napisałem ze TAK dobrze znam braci Marx, wyraziłem poprostu swoje zdanie i twoją odpowiedz traktuje w ten sam sposob a nie jako krytyke mojej wypowiedzi :P wiec pozdrawiam.....
ps: widze ze interesujesz sie komiksem, piekny zbiór gratuluje, tesz w tym siedze niestety nie stac mnie na kupno aczkolwiek mam kilka ciekawych tytułow.