PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4323}

Czacha dymi

Brain Donors
1992
7,3 6,7 tys. ocen
7,3 10 1 6656
7,3 3 krytyków
Czacha dymi
powrót do forum filmu Czacha dymi

Nawet.......

ocenił(a) film na 7

Prawie w ogole mnie nie rozsmieszyl, ale to juz kwestia gustu.
Komedia bardzo dobra, z bezsensownymi zartami, co przyczynilo sie do tego ze film jest w miare dobry. Gra aktorska rewelacyjna, natomiast fabula - beznadziejna. Warto obejrzec po ciezkim dniu.

7/10

ocenił(a) film na 9
Bobey

"Nawet.......","bardzo dobra","w miare dobry","rewelacyjna","beznadziejna", "Warto obejrzec"
Czlowieku zdecyduj sie...!!!

ocenił(a) film na 7
czewrony

Według ciebie jeżeli gra aktorska w danym filmie jest rewelacyjna to film musi być arcydziełem? Co ma wspólnego fabuła z grą aktorską?

Np. weźmy pod uwagę niesamowicie nudny film No Country For Old Men, w którym fabuła była tragiczna, nudna, bezsensowna, a gra aktorska była na najwyższym poziomie.

Ja nie napisałem, ze film jest dobry, rewelacyjny i beznadziejny. Oceniłem poszczególne aspekty danego filmu, czasem filmy są beznadziejne z niesamowicie dobrą grą aktorską.

Debilu.

ocenił(a) film na 8
Bobey

i tu sie z toba w 100% zgadzam co do oceny filmu. zazwyczaj nie trawie wyzywania w postach ale twoj ostatni dopisek bardzo mnie rozbawil :)

ocenił(a) film na 9
Bobey

zajmij sie czymś innym niż pisanie recenzji

ocenił(a) film na 9
Bobey

Cholera nawet bóg (gdyby istniał) by tego bełkotu nie zrozumiał.

Bobey

dajesz siodemke komedii ktora prawie w ogole cie nie rozsmieszyla? i jeszcze polecasz ja do obejrzenia po ciezkim dniu?
no wez
kto to po ciezkim dniu wlacza sobie niesmieszna komedie z beznadziejna fabula? ;-)