Doctor Strange premiera filmu za 389 dni 16 godzin i 59 minut
dzięki 313 dni do doctora strangea , słyszałeś ponoć dc chce zrobić tak jak marvel filmy z dubbingiem , mają zaczać od batman v superman , bo mają nadzieje ,że pójdzie na to więcej ludzi niż na filmy marvela .
No racja droga Eph , man pytanie u ciebie Deadpool jest wcześniej , niż w Polsce , bo jak tak to chciałbym byś mi wysłała na priv , co będzie po napisach jakaś scena czy w ogóle będzie ok ? Skomentujesz moje odliczanie do Deadpoola lub do X -Men Apocalypse lub do Civil War , Gotg2 , Thora 3 lub Doktora Strangea ( te odliczania są nie moje te 4 ostatnie) skomentujesz moją 39 bitwę na blogu ?
drogi lordzievader345 do strangea zostało 301 dni skomentujesz moje odliczanie do apokalipsy lub deadpoola lub rogue one ?
spoko co byś chciał po napisach w deadpoolu jeśli bedzie scena skomentujesz odliczanie do thora ragnaroku mój post na odliczaniu proszę ?
Ja tam nie wiem :) w ogóle idę miesiąc po premierze, bo chcę sobie zrobić odpoczynek os superbohaterskich filmów-tylko mcu i kreskówki
a ten ranking to 10. avengers zjednoczeni , 9 .potęga i moc , 8. marvel super hero squad , 7 .fantastyczna czwórka , 6. iron man armored adventures , 5. hulk i agenci miazgi , 4. marvel doładowani na maxa , 3 .mega spider man sezon 1 ,2. miejsce mega spider man sezon 2 , 1. miejsce mega spider man wojownicy sieci sezon 3 a później być może 4 .
raczej nie , nie ma jeszcze 2 sezonu , więc na razie nie ma go gdzie oglądnąć a 4 sezon mega spider mana jeszcze w produkcji odcinki od 79 -104 , a grzmotomocni 3 sezon już jutro o 18 pierwszy odcinek oglądasz ?
ok , jutro dam 40 bitwę Midgard Serpent vs Ulik , tak mogę , ale czasami zapominam , więć bądź wyrozumiały ok
Do Malin to m.in. Piksele lub F4.
Co do Oscarów jeśli chcesz sprawdzić jakie są wystarczy jak klikniesz zakładkę(czy coś) Oscary 2016. Jest tuż pod powiadomieniami.
290 dni do Doctorka.
Nawet fajna? Była zła!
Ale szczerze ti według mniw była co najwyżej przyzwoita-aktorstwo,muzyka niw była zła,Stwór niezły a 1 połowa filmu jest nawet ok
No racja już są pierwsze recenzje filmu deadpool na stronie na ekranie.pl lub tv. I jest scena po napisach po filmie :)
Niestety nie powiem ci , bo nie wiem to był pokaz tylko dla recenzentòw mieli dostać tylko fragmenty filmu a dostali cały jak będę wiedział to ci napisze ok:)?