Doctor Strange premiera filmu za 389 dni 16 godzin i 59 minut
No racja zły nie jest , ujdzie . Ciekawe kogo głosem , będzie mówił joker jak już wybiorą aktora do jego roli w pl dubbingu, nowa bitwa w piątek shredder vs lord vader pomysł romana , co u ciebie lordzievader345?
Aha , poczekamy i się dowiemy skomentujesz ile dni zostało do Thora 3 lub guardiansòw 2 lub civil war lub fantastycznych zwierząt proszę lordzievader345 lub jutro do deadpoola lub x menów lub rogue one?
288dni do doctorka , skomentujesz moje odliczanie do rogue one, lub x menów apokalipsy lub Deadpoola? Co u ciebie?
To dobrze, u mnie też dobrze , widziałeś kròtki trailer Wonder woman ? Skomentujesz odliczanie do rogue one lub deadpoola , widziałeś spoty deadpoola na youtubie?
Ok trailera wonder woman nie widziałem , spoty Deadpoola fajne oba , dzięki , że skomentujesz moje odliczania :)
Pewnie , nawet nie wiem czy nie pòjde na to do kina , zwiastun genialny , tylko jedna osoba mi nie pasuje w obsadzie Will Smith , przecież on nie nadaje się na złą postać , bo przeważnie gra dobre charaktery , skomentujesz dziś wieczorem nową bitwę na moim blogu , do 21 , Nara :)
Ok dzięki obejrzę zarąbiste te spoty z superbowl skomentujesz moją 44 bitwę na blogu hela vs star lord?