nie ja to wymysliłam ale nie bylo jeszcze zabawy na temat Eragona...
No to zaczynam
w kogo wolalabys sie wcielic:W Eragona czy raczej w Arye?
Aryje... Co mam zrobic? zadac pytanie nie? A jakie? Moze byc:
Ciern czy smok Galbatorixa (nie pamietam imienia ;))
Ciern-zdecydowanie;)
gdzie wolelibyscie mieszkac:w Ellesmerze czy w Vardendurze??
Murtagh... Nie bijcie, po prostu uważam że to wszystko nie jesgo wina...
Galbatorix czy jeden z Razaak'ów :D (jak pomerdałam pisownię sorry ;))
Galbatorix ^^, po prostu gościa uwielbiam, a Ra'zacki są ohydne ;).
Roran czy Eragon? xP
Arye chociaz mnie wkurza to ze tak odrzuca Eragona
co wolicie:Byc Elfem czy Vardenem?
chyba Oromis-bardziej doswiadczony:)
kogo wolelibyscie zabic osiągając pełną chwałę?:Durze czy Galbatorixa?
Oczywiscie że Wino z ORikiem u krasnoludów zawsze impreza :]. W ktorym miescie chcialbys zamieszkac Teirm czy Elessmera ??
Może Ellesmera, chociaż jest tam nudno. Lepsza podróż z braciszkiem, czy staruszkiem?
zlaezy,ale jesli masz na mysli Rorana i Broma to lepiej z Bromem.
w kogo chcialabys sie umiec zmieniac:w smoka czy w Cienia?
W smoka. Nie chodziło mi o podróż z Roranem. Co zrobiłbyś/zrobilabyś dowiedziawszy się, że masz takiego brata jak Eraś?
Podejrzewam że bym sie ucieszył :] :] :]. Kto jest brzydszy Ra'zackowie czy stary dobry Galb xD xD xD xD xD.
Brzydsi są Ra'zacowie. Co jest gorsze- śmierdzący oddech Ra'zaca, czy wrzeszczący Galb?
ale i tak wole strauszka;)
oddech Ra'zaca:(fuuu)
wolelibyscie miec za kupmla Orika czy Murtagha?
Ajihad-Nasuada fajniejsza ale on bardziej doswiadczony;)
wolelibyscie mieszkac w Carvahall czy w Vardendurze?
Vardendurze czy Fathen Durze? W Fathen Durze. Lepiej pracować w porcie w Teirmie czy przerzucac siano w Carwahall?
oj sorki ;) dawno tego nie czytalam i nie pamiętam dokładnie wszystkich osób i miejsc;p
nie wiem.chyba w Teirmie
kogo wolisz:Angele czy Rorana?
Angelę oczywiście. Lepiej siedzieć godzinami przy pniu drzewa zgodnie z poleceniem Oromisa czy przesiedzieć czas w Ellesmerze w swoim domku na drzewie?
w Ellesmerze-co ja sie go będe sluchac;)
pytanie na milion pięćset sto dziewięćset:co gorsze:widok Eragona w sukni Aryi czy Roran z Razaciem zabijający Katrine?(pytania mi sie wyczerpały)
To już chyba Eragon w sukni. Co lepsze- piwo z urgalami w bardzo wesołej atmosferze czy ognisko z Murtagiem też w bardzo przyjemny sposób ( mam na mysli to, jak sie bili)?
Nikt nie odpowiedzial na pytanie Keiry, więc ja to zrobię- Murtagh. A co do ostatniego to moja odpowiedź brzmi Elva. To teraz moje pytanie: Lepiej byc żolnierzem imperium czy łócznikiem Vardenów?
rzecz jasna Saphira tylko ona strasznie głupio postąpiła wtedy w tej jaskini...
co gorsze(dla Eragona rzecz jasna;p):zdrada Murtagha czy odrzucenie Aryi?(--to jak ona mu mówila ze do siebie nie pasują i.t.d.
Zdrada murthaga bo znajac takie powiesci i tak będą razem z aryą :]. A i tu was zaskocze kto starszy Morzan czy BRom :PP :} :}
ee...chyba Morzan:p
co lepsze:Piwko z Orikiem w jego miescie(nie pamiętam nazwy)czy Nektar Tunivor z Aryą??
Chyba piwo. Lepiej jechac dlugo na koniu, ale w sprzyjających warunkach, czy chwile na smoku podczas silnego wiatru i ulewy?
eee...chyba jednak na koniu ale całkowicie bezpieczna na ziemi,bez burzy i w ogóle...
co by było gorsze:zdrada Aryi czy zdrada Rorana?
eee...zdrada Aryi. W końcu jest o wiele silniejsza od Rorana:P
mieć dziób Ra'zaca czy jego śmierdzący oddech??:P
dziób
a co jest lepsze:mieszkac w Ellesmerze z Oromisem,Aryią i Orikiem czy w Fathen Durze z Saphirą,Roranem i Angelą??
Sloan ( Bliźniacy cały czas kombinowali a Sloan to podły zdrajca )
Kim wolelibyście być: Nadsuadą czy Aryją (z góry sorry za błędy w pisowni :P)
Sloan ( Bliźniacy cały czas kombinowali a Sloan to podły zdrajca )
Kim wolelibyście być: Nadsuadą czy Aryją (z góry sorry za błędy w pisowni :P)
hehe na to pytanie nie odppowiem bo męrzczyzną jestem :PP, ale jak juz to arya :PP :]. Cierń czy shuriken