nie ja to wymysliłam ale nie bylo jeszcze zabawy na temat Eragona...
No to zaczynam
w kogo wolalabys sie wcielic:W Eragona czy raczej w Arye?
wyjechać stanowczo. nie mam zamiaru podporządkować się czyjejs władzy:/
walczyć w końcowej bitwie i zginąć czy nie brac udzialu w niej, ale przezyc?
Gorsze: żyć jako niewolnik.
Co lepsze Zar'roc czy broń pod korzeniami drzewa Menoa?
Sama nie wiem... Po prostu nie mam pjęcia... Chyba ta spod Menoa, bo najprawdopodobniej uratuje życie :D
Trochę inne pytanie od wszytstkich dotychczasowych: kim chcielibyście być z dotąd poznanych postaci? :D
Ciężkie pytanie. Powiedzmy, że Saphirą. To teraz kim najbardziej NIE chcielibyście być ze wszystkich wymienionych postaci?
Raz'zakiem(tak to się pisało?)ten wspaniały oddech i wygląd...;)
Kto jest fajniejszy: Roran czy Nasuada?
Dobrej-złych jest 2, a dobry jeden(nie wliczając w to Oromisa, bo on nie może walczyć)
Jak myślicie, Eraś i Roran zdołają uwolnić Katrinę, czy Raz'zacowie ją zabiją?(pomysły mi się skończyły)
Będzie z Aryą :P
Murtagh (sorki jesli coś przekręciłem) przejdzie na stronę dobra czy do końca bedzie zły
Pod koniec się wymiga i będzie dobry:) (taką mam przynjmniej nadzieję)
Jak myślicie, Nasuada umrze w IIIcz.?
hmm.... kusząca propozycja, by walczyć... jednak wolę być elfem bo będąc vardenem jest wielkie prawdopodobieństwo że zginę^^
Być szpiegiem Vardenów czy być szpiegiem Galbatorixa?
hmmm... kusząca propozycja walki... jednak wole być elfem, bo będą vardenem mogę zginąć^^
Być szpiegiem Vardenów czy szpiegiem Galbatorixa?
Vandernów, przecież są dobrzy, a kto wie jak tam Galb traktuje swoich podwładnych :P
Troche nietypowe pytanie, czyje zagadki waszym zdaniem są bardziej intrygujące i mają jakieś większe zanczenie: Solembuma czy Bladgena?
Wieksze znaczenie mają na pewno zagadki (hmm przepowiednie) Selembuma :P
Z kim sie spiknie Saphira, Cierniem czy tym jeszcze nie wyklutym?
wow jak ja tu dawno nie zaglądalam!Ile komentów dodanych do mojej gierki...
Moja odp. brzmi: w Kośćcu
a moje pytanko to:mieszkac w Ellesmerze bez nikogo znajomego czy w Kośćcu ze...Sloanem i Bromem?
według mnie w Farthen D?rze... ;-)
a co lepsze: zostać zaatakowanym przez Ra'zaca czy przez Urgala.. ?
Urgale gdyz czasami bywaja ?madzry":p;p;p;p;p
Bliżniak numer 1 czy blizniak numer 2:P??
no tera bedzie równo przynajmniej bo tak zboczyliśmy z kursu...ze szkoda gadac(i tak rodzą sie zboczeńcy)
pytanko takie samo jak na górze
Chyba w Farthen D?rze...
A lepiej być smokiem czy elfem? ;)(Np. Aryią albo Saphirą... Oromisem czy Gleadrem... Ciernirm czy ... Chociaż nie... Cierniem nie bo on jest niewolnikiem... ;))
Murthag i CIerń bo lubie czarne charaktery
A terz ponowie pytanie tylko troche zmienie
Glaedr i ORomis czy Shurikan i Galb :]
Glaedr i Oromis-bo nawet Shirkun nie wykluł się dla niego!!!Galb go wykradł, po za tym to świr.
Kto ma większy przerąb:Cierń czy Murtagh?
chyba za pomocą magii :P
Podróż statkiem przez ten wir co w 2 czesci czy podróż konno bez siodła przez pustynię hadaracką?
Konno, bez siodła przez pustynię Hadaracką. :D (świetnie jeżdżę konno, więc odpowiedź jest oczywista)
Niewidomy elf - łucznik, czy Varden - wojownik bez jednej ręki?
Wojownik bez jednej ręki ponieważ druga można tak samo dobrze wlaczyć :]
Jaką broń znajdzie eragon pod drzewem menoa łuk czy miecz (hahah ja już wiem ja juz wiem xD)
chciałabym żeby to był łuk bo ta broń najbardziej cenię ale może bedzie to miecz dwuręczny z duża iloscia szlachetnych kamieni zeby eragon mogl w nich przechowac energie
Wypić jakąś truciznę Angeli ktora wypalalaby wnetrzności czy zostac rozszarpanym i zjedzonym przez raz'aca (nie wiem czy dobrze napisalam, z gory sorry za blad)
Zdecydowanie trucizna!! Być dotykanym przez Raz'acka :/ Bleh!! ŁAPY PRECZ ODE MNIE!! :P
Co lepsze: mieć zajęcia z Oromisem czy Gleadrem??
Ja tam wolałabym mieć z elfem lekcje
Zima w Kośćcu czy lato na Płonących Równinach?
zima w kośccu :] Brrrrr :]
Służba Vardenom czy Glabowi :] (hehe galb mój zioom :])
xD
zostawić ją taką jaka jest przeciez moze sie jeszcze na cos przydac, a tak wogole to najlepiej by bylo jakby zdjeli z niej ta klatwe po zabiciu Galba
miecz Eragona czy krasnoludzki młot?
Saphiry ;)
Wolelibyście składać wielki szafir który roztrzaskały Arya z Saphirą czy pozwlić żeby Eragon został zabity?
sama nie wiem... Zimne Piwo chyba
co wolisz: być pojmanym przez Ra'zaców czy wiadomośc ze... twoim ojcem jest Galbatorix?