nie ja to wymysliłam ale nie bylo jeszcze zabawy na temat Eragona...
No to zaczynam
w kogo wolalabys sie wcielic:W Eragona czy raczej w Arye?
wolałabym Aryę ;-)
Czy wolelibyście nie znać w ogóle swoich rodziców czy dowiedzieć się że jest sie synem... no wiadomo kogo ;-)
Lepiej nie znac rodzicow.
Wolelibyscie, zeby z trzeciego (zakladajac, ze nie bedzie zielony) jaja wyklul sie smok srebrny (cudny) czy brazowy ze szmaragdowym polyskiem (piekny).
Jesc elfie jedzenie. Byc Ra'zaciem czy jednym z Lethrblaka (ich wierzchowcow/rodzicow)?
Ra'zaciem... chyba (?) ;)
mieszkać w najciemniejszym, najstraszniejszym zakątku Kośca czy na Pustyni Hadarackiej?
Widzę że dyskusja się rozwija :D
Wolę plastkowego Zar'roca. Zawsze się można podrapać.
Zostać kopniętym w twarz przez Eragona czy w piszczel przez Murthaga. Baaardzo mocno. Zaznaczam,że w piszczel też boli. I to jak :/:/:/
Przez Murtagha chyba. On jest cute ^^
hmmm....kogo wolicie Eragona jako bruneta czy Murtagha jako blondyna? Pytanie głupie bo głupie, ale zawsze coś :P
Pisząc brunaeta miałam namyśli coś w rodzaju szatyna, czyli baaaaaaaaaaaarrrrrrrrrdddzzzzoooo ciemny odcień włosów :)
Marynowane ucho Eragona czy przypieczone na złocisty kolor udo Murtagha?
<powinnam się leczyć, wiem:])
mmmm... oczywiście że to chrrrupiące, złociste upieczone udo Murtagha (aż mi ślinka poleciała ;P)
no to może...Arya jako Murzynka czy Nasuada jako Chinka?
No wiem wiem... już mam odpały po prostu ;-)
Tango z Eragonem raczej, dosyć tych "M jak ..."
To ja zapytam tak:
Władca Pierścieni czy Eragon???????
Moim skromnym zdaniem - to prawie to samo, z tym że "prawie robi wielką różnicę".
moja odpowiedź chyba nikogo nie zaskoczy: Władca Pierścieni
jaki tytuł (dla filmu oczywiście) "Sweet Eraś" czy "Przygody chłopczyka Erasia"?
bardzo trudne pytanie... sama nie wiem. Wladca Pierscieni to klasyk, wspaniała książka, a film po prostu wymiata, ale aktualnie jestem świeżo pod wrazeniem Eragona, więc chyba to drugie. Ale zaznaczam, że uwielbiam i jedno i drugie!
ok, moje pytanie: Eragon zabijający Arye, czy Arya zabijająca Eragona??? (jesli pytanie się powtarza to sorry)
no nie! ktos mnie przescignąl! ok, to odpowiem na poprzednie pytanie:
Woje przygody chlopczyka Erasia. A teraz odpowie ktos na moje pytanie?
Arya zabijająca Eragona
co gorsze: w trzeciej czesci pojawiaja sie zielone ufoludki i zjadaja saphire i inne smoki czy Murtagh wystepujacy w niekonczacej sie sztuce teatralnej pt."Moda na sukces"
Wszystko, tylko nie "Moda na sukces". Nawet zielone ufoludki.
Randka z Razaciem czy z nogą Murtagha?
Nogą Murtagha... nie chciałabym żeby mój facet śmierdział... ;)
żyć w krainie Elfów czy krasnoludów?
ELFÓW ELFÓW ELFÓW!!! Koniecznie, jak ktoś czytał moje opo (w co wątpie) to wie, że Arshana to elf :)
Lepiej żyć wśród elfów.
Lepiej umówić się na randkę z Durzą czy z Galbatorixem?
ps. Luelle, czytałaś może "Córkę Czarownic"?
Durza, on taki "zły i mroczny"... Ah (bez skojarzeń!!!)...
Galb jest stary i sfiksowany. Przepraszam, ale nie.
A pytanie?
To ja zadam!! Murtagh uwolni sięz przysięgi Galbatorixa i wszystko bedzie ok czy w ostatedcznej rozgrywce uratuje życie Eragona zabijając Galba i tym samym ściągając na siebie śmierć... Które bardziej prawdopodobne:D
w ostatecznej rozgrywce ratuje Eragona itd..
Pytanie :
Jeżeli byłaby taka możliwość z którym bohaterem wolelibyscie się spotkać, z Eragonem czy z Angelą?
Chyba z Angelą!! Przepowiedziałaby mi przyszłość:P:P
Eragon zdejmi z Elvy klątwę czy może rzuci nowa próbując zdjąć poprzednią?:D:D
rzuci nową..
randka z przywódcą urgali czy bycie stojakiem na płaszcze Galbatorixa????
Już prędzej ta nieszczęsna randka ( trochę godności...)
YYYYY... HHHHH... MMMMM... (myślę nad pytaniem)
Co było bardziej kretyńskie - brak Jeoda CZY brak Bliźniaków?
brak Bliźniaków. :)
Podróż na feldunoście (nie ma to jak urocza koza :D) czy na smoku cierpiącym na ADHD? :D
Raczej na smoczku z ADHD, trochę adrenalinki nie zaszkodzi:D:D:D
Co bardziej prawdopodobne: Katrina zakocha się w Ra'zackach czy Eragon w Oromisie?:D:D
kategorycznie Eragon zakocha sie w Oromisie:PP Nie ma to jak pożadny wiekowy homoseksualizm:PP
Co bardziej prawdopodobne: Roran dołączy do Ra'zaców czy Eragon dołączy do Galba?
Roran dolączy do Ra'zaców i ich nawróci:-)
Co jest gorsze: Saphira z rękami zamiast skrzydeł czy eragon ze skrzydłami zamias rąk?
Saphira z rękami zamiast skrzydeł :P
Która książka lepsza : "Najstarszy" czy "Eragon"?
"Najstarszy"
W jakiej bitwie chciałbyś/chciałabyś wziąć udział? W bitwie w Farthen Durze czy na Płonących Równinach?
Na Płonących Równinach. Co wolicie: Angela zabija Aryę i mówi,że jest matką Galba, czy Solembum jest córką (!) Rorana?
Solembum córką Rorana:))) Ciekawie by było:D
Co gorsze: Durza zabijający paznokciem czy Galbuś śmiejący się jak Doda?
Galbuś śmiejący się jak Doda:P Durza był przynajmniej śmieszny. Który zestaw wolicie: Eragon, Cierń i Karina czy Murtagh, Saphira i Orik??
Ja już wolę łysego Murtagha tylko szkoda by było :P
A więc... Arya mająca metr wzrostu czy Katrina z 2 metrami?? (głupie, wiem :P ).
2-metrowa Katrina - wolałbym taką niż jakiegoś metrowego krasnala :D
A więc: Zielony ogrowy :D Eragon czy szary wielkouchy :D Murtagh
Tak długo i nikogo nie ma?? :P No dobrze- szary wielkouchy Murtagh. A oto moje pytanie: Mieszkać z Eragonem/Orikiem w Teirmie czy z Murtaghiem w Kośćcu?? (podchwytliwe:) )
Lepiej w Kośccu :P
To co ja wymyślę... Gdyby Saphira zmieniała kolor, to na jaki: fioletowy, czy... biały? :D
Fioletowa chociaż jakoś ani jeden ani drugi kolor mi nie pasuje..
Topór Orika czy młot Rorana?