PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1222}

Filadelfia

Philadelphia
1993
7,9 294 tys. ocen
7,9 10 1 293655
7,3 56 krytyków
Filadelfia
powrót do forum filmu Filadelfia

Dlaczego większość z nas boi się homoseksualistów ? Przecież to normalni ludzie.
Naprawdę świetny film, wzruszyłam się.

ocenił(a) film na 7
MeLegia

Nie w Polsce jest coraz więcej rozwodów z jednej prostej przyczyny, Państwo pomaga samotnym matką, więc jak dają pieniądze to i masz więcej rozwodów, trzeba w końcu jakieś tam papierki złożyć że się rozwiedliśmy i że samotna matka potrzebuje pomocy. To jest wina państwa, państwo samo tworzy coraz to nowe problemy próbując pomagać. Tak naprawdę to bardziej szkodzi.

użytkownik usunięty
extraaaordinary

I coś jeszcze.Pary,nie tylko homoseksualne,pary żyjące w wolnych związkach walczą o równe prawa-możliwość uzyskania informacji w szpitalu,dziedziczenie itd.
jesteśmy wzyscy wolni i równi więc dlaczego nie mamy takich samych praw?W zadnej sytuacji nie mam mowy o specjalnych przywilejach.

ocenił(a) film na 7
xkasia95

Kolejne dobre wiadomości dla ludzi chcących normalności http://wpolityce.pl/wydarzenia/37533-belgrad-wolny-od-parady-rownosci-mniejszosc i-seksualne-nie-dostaly-zgody-na-przemarsz-ulicami-stolicy-serbii

Zaczynam dostrzegać światełko w tunelu, czyżbyśmy zaczęli odbijać się od dna upadku moralnego??

ocenił(a) film na 10
mlodszylele

Faktycznie Rosja to dobry przykład kraju . Tam przecież można mieć inne zdanie na jakiś temat niż władza i wcale nie wsadzą cię do więzienia ;] W sumie tak samo jak i Serbia .
Walka o wolność słowa, hmm ciekawe bo moim zdanie walczenie o swoje prawa to własnie wolność słowa , więc skoro mają je osoby heteroseksualne dlaczego nie mogą go mieć homo ?

ocenił(a) film na 7
extraaaordinary

Rosja Putina jest dużo lepsza niż Polska Tuska, tam Putin tnie podatki, oni mają 8% Vatu a u nas 23% a ma być docelowo 25%. Mają ceny za ropę i gaz tak jak za wodę. Putin powinien siebie ogłosić Carem Rosji i skończyć z tą durnowatą demokracją, i stać się drugim krajem w Europie monarchistycznym, pierwszym stał się Liechtenstein. I za razem ks. Liechtenstein należy do czołówki najbogatszych państw świata gdzie standard życia jest na najwyższym poziomie. Tak dla ciekawości to książę widząc co demokracja robi z jego księstwem, "zaszantażował" obywateli, że jak nie oddadzą mu całkowitej władzy nad księstwem, wyjeżdża na stałe bo nie ma zamiaru patrzeć nad decyzjami demokratycznego rządu. I w wyborach dostał 65% poparcia i teraz księstwo może spokojnie patrzeć w przyszłość bo władca rządząc krajem myśli o kraju o 25, 50 a może i 100 lat w przód a nie jak nasza PO do najbliższych wyborów, potem obiecamy przed wyborami 300mld z UE damy to tamto i znów można zadłużać państwo, podnosić podatki i tworzyć nowe. Aż do bankructwa. A wiesz co jest najgorsze, przyjdzie następna partia i powie że system był na ogól dobry, tylko trzeba wprowadzić poprawki i ... za 10 lat znów bankructwo, tak działa socjalizm czy to euro-socjalizm, czy też chrześcijański socjalizm PiS'u.

Co do Serbii to ludzie nie zabraniają im wolności słowa, tylko mają dość propagowania dewiacji na ulicach, szkalowania kościoła (przebieranie za księży) itd. Sprawy seksualne są sprawami intymnymi, sprawami tabu i z tym się nie wychodzi na ulicę. Bo co oni chcą tam promować?? Upadek moralny sodomitów?? Widziałaś parady zwolenników miłości francuskiej albo zwolenników miłości hiszpańskiej?? To są sprawy prywatne i na ulice z tym się nie wychodzi.

ocenił(a) film na 10
mlodszylele

Wiesz , zdarzyło mi się odwiedzić Rosję i Serbię . I fajnie, że tak kolorowo opisujesz jak jest tam dobrze i fajnie, że podatki niskie . Lecz proponuję zagłębić się w lektury na temat uszanowania tam praw człowieka i wolności słowa. W ogóle uszanowania jego godności.
Co do naszego kraju wypowiadać się nie będę , nasz rząd to po prostu jakaś kpina .

Rodzaje uprawiania miłości a orientacja to dla mnie dwie różne bajki , choć poniekąd ze sobą związane.
Nie powinno być też marszów dla życia bo to propagowanie postawy chrześcijańskiej , kobiety walczące z rakiem piersi albo macicy nie powinny wychodzić na ulicę , bo to prywatna sprawa czy mają nowotwory w kobiecych częściach ciała.
Zabronimy wszystkiego bo to prywatne sprawy ;]

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 2
ZSGifMan

A ja wam powiem że taki Putin to Polsce by się przydał patrząc na burdel w kraju od 45 roku, oraz na brak jaj naszych przywódców.

ocenił(a) film na 4
MeLegia

Szanowny kolego - jak w ogóle można podejmować temat braku jaj tak zwanych rządzących naszym krajem, skoro jest to banda eunuchów i męskich prostytutek tudzież wstrętnych tłustych świń pchających się za wszelką cenę do koryta?!

Co do Putina to by się przydał, ale osobiście wolałbym wnuka, lub klon Piłsudskiego - jeśli to możliwe . . .

ocenił(a) film na 7
extraaaordinary

Zapomniałem dodać o zespole "bunt cipy" ale to już inna para kaloszy

ocenił(a) film na 4
mlodszylele

U nas jest zespół zaburzenia zachowań psychologicznych maniakalno depresyjny pod potocznym określeniem - szał macicy.
I coś w tym jest!

xkasia95

Ludzie boją się i brzydzą się homoseksualistami bo to naturalna i zdrowa reakcja. Tak zostali zaprogramowani. Tak jak wszystkie zwierzęta, także i ludzie mają instynkty i dążą do tego aby ich gatunek przetrwał. A homoseksualizm w te stronę nie prowadzi. A poza tym stosunek homoseksualistów jest po prostu obrzydliwy, zresztą heteroseksualny też, ale to akurat maskuje popęd seksualny u ludzi. I właśnie homoseksualizm jest źle ukierunkowanym popędem seksualnym. Jest więc zboczeniem i chorobą i nie może tu być mowy o tym, że jest to normalne. Seks jest po to żeby zwierzęta się reprodukowały i tylko seks w takim celu jest normalny (jeżeli ktoś myśli, że seks uprawia dla przyjemności to strasznie się myli, bo popęd seksualny myśli w tym przypadku za niego). Ktoś tu napisał, że u zwierząt zdarzają się przypadki homoseksualizmu. Jest to nieprawda. A szczególnie już u pingwinów, których stosunek seksualny tak jak u prawie wszystkich ptaków trwa kilka sekund i polega tylko na zapłodnieniu jajeczek.

ocenił(a) film na 4
generalrobert

" A poza tym stosunek . . . jest po prostu obrzydliwy, zresztą heteroseksualny też, "
- jesteś jakiś biedny i pokrzywdzony przez okrutnych ludzi czy co?! A może to fobia na punkcie zachowania higieny i przed wymianą płynów ustrojowych?!

" Ktoś tu napisał, że u zwierząt zdarzają się przypadki homoseksualizmu. Jest to nieprawda. "
- a widziałeś kiedyś psa pokrywającego w tyłek drugiego psa? Bo jak nie, to mało jeszcze widziałeś!
Wiem, że to nie jest permanentny psi homoseksualizm, ale zachowanie homoseksualne na pewno tak.

" szczególnie już u pingwinów, których stosunek seksualny tak jak u prawie wszystkich ptaków trwa kilka sekund i polega tylko na zapłodnieniu jajeczek. "
- to chyba dotyczy nie tylko ptaków. U ludzi stosunek seksualny też ma chyba prowadzić do zapłodnienia jajeczek, z tą różnicą że zazwyczaj jedno wystarczy :))

Co do reszty, to raczej zgoda.

ocenił(a) film na 8
xkasia95

Również nie rozumiem co jest takiego przerażającego w homosexualiźmie - znałem nawet jednego homoseksualistę i jest to bardzo fajny człowiek.
Dla mnie to tak jak bać się kogoś kto woli brunetki od blondynek-naprawdę ;-D
Jestem nawet za tym żeby się żenili w końcu każdy ma prawo się żenić z kim che-równość,nowoczesność i tolerancja.

ocenił(a) film na 7
Bondman

A ja chcę ze swoją kozą lub... weź lepiej zastanów się co ty piszesz. Szkoda mi takie wypowiedzi durne komentować. Tacy ludzie powinni być pozbawieni prawa głosu w wyborach, co się dziwić jacy wyborcy taka władza. Rzygać się chce.

ocenił(a) film na 4
mlodszylele

" Również nie rozumiem co jest takiego przerażającego w pedofilii - znałem nawet jednego pedofila i jest to bardzo fajny i miły człowiek.
Dla mnie to tak jak bać się kogoś kto woli brunetki od blondynek czy też młodsze czy starsze co za znaczenie-naprawdę ;-D
Jestem nawet za tym żeby sobie ciupciali z dziećmi ile chcą, bo seks to przecież nic złego w końcu każdy ma prawo do szczęścia -równość,nowoczesność i tolerancja.
P.S.
I te maluchu wcale nie sprawiały wrażenia skrzywdzonych, a nawet bardzo zadowolone były że je 'wujek' przytula tu i tam! "

Jak tak dalej pójdzie, to już niedługo i takie farmazony będziemy czytać.

ocenił(a) film na 8
mlodszylele

Jeżeli kochasz powiedzmy jakiegoś mężczyznę on to odwzajemnia-to czemu nie :-) (koza nie mogłaby ci powiedzieć TAK na ślubie chyba że w bajce).
Rozumiem że ktoś z powodu wiary może mieć inne poglądy w sprawie małżeństw ale z jednej strony jakby się nie łamało pewnej tradycji to świat by stał w miejscu-kiedyś kobieta nie miała praw wyborczych, teraz jak idziemy kobieta przy urnie to normalka.
Trzeba też zmieniać moim zdaniem niektóre zasady.Pozdrawiam ;-)

ocenił(a) film na 7
Bondman

zmieniam zdanie odebrał bym prawa wyborcze całej twojej rodzinie, bo nie ty jesteś winien ale całe twoje otoczenie, jak można tak nisko upaść moralnie. Włącz sobie trylogie Sienkiewicza i zobacz co było ważniejsze od własnego, własności moralne, wiara, słowo człowieka, dziś byle pajac staje na straży wolności, choć nie ma pojęcia z czym to się je.

ocenił(a) film na 7
mlodszylele

widzi mi się*

ocenił(a) film na 7
xkasia95

http://www.pch24.pl/dewianci-nie-tak-liczni-jak-ich-maluja,6791,i.html#ixzz29r2O Hd88

ocenił(a) film na 8
mlodszylele

Ja ci w to rodziny nie mieszam(chyba że masz w rodzinie koze ;-) ).Tak się składa że w mojej rodzinie zdecydowana większość osób jest po wyższych studiach.
To kwestia poglądów. Kilka razy spotkałem się (nie wiem czy to prawda) ze zdaniem że "Trylogia" Sienkiewicza to powieść o wymiarze nacjonalistycznym by nie powiedzieć rasistowskim.Kto nie jest w niej Polak z krwi i kości ten jest dzikus.

Pamiętam zresztą że powstanie Chmielnickiego było w dużej mierze wywołane przez to iż uważaliśmy kozaków za dzikusów gorszych od nas.

Ale nie mieszajmy tu trylogii.

To jest kwestia poglądów-Ja jestem zwolennikiem związków partnerskich (z adopcją trudno powiedzieć) ale mi osobiście nie przeszkadza to aby homoseksualiści się żenili (może dlatego że nie jestem jakiś głęboko związany z kościołem).
i mam gdzieś kto o co o tym sądzi ?

Ja patrzę krzywym okiem na to co się kilka lat temu działo z obrońcami krzyża.Uważam J.Kaczyńskiego za człowieka który powinien zmienić sobie lekarza przypominającego mi kogoś kto jest zbrodniarzem przez którego zginęło wiele istnień ludzkich- i mam do tego prawo.

J Korwin Mikke- dla jednych człowiek szalony dla innych mądry.

Żyjemy w kraju w którym każdy ma prawo mieć o kimś zdanie i to jest piękne.
Ale przestańmy politykować- Ja jestem na "Tak" jeśli chodzi o śluby osób jednej płci.Nie ukrywam i nie wstydzę się tego ;-)

ocenił(a) film na 4
Bondman

Napisałeś całkiem, całkiem. Co do polityków - oczywiście zgoda, to śmieszne przygłupy i kłamliwe małpy.
Uszanuję Twoje zdanie, ale uważam że ten punkt widzenia jest zły i ja jestem na NIE!

ocenił(a) film na 8
ZSGifMan

Dzięki.

ocenił(a) film na 8
ZSGifMan

Nie mówię że ktoś kto ma inne zdanie o ślubach jest debilem (znam za dużo mądrych i fajnych osób które są tego zdania) ale uważam że nie powinno się osądzać człowieka po orientacji i mieszać go za to z błotem.

A to że jestem ZA ślubami to odrębny temat.

ocenił(a) film na 7
Bondman

To trzeba konstytucje zmienić, nie można ustalać prawa niezgodnego z najważniejszym dokumentem prawa w Polsce, tam masz jasno napisane co to jest małżeństwo. Związek dwóch płci. Jak nie ma dwóch płci to nie ma nawet o czym pisać. I nie ma że nowoczesność, akceptacja, tolerancja ma swoje granicę, ale na to też chcą swoje metody wprowadzić, że tych co się nie zgadzają, mówią że to dewiacja, będą karać prawnie. Dasz palec wezmą rękę.

użytkownik usunięty
mlodszylele

Konstytucja to nie jest twór ,który spadł z nieba :-) Tworza ja ludzie i zmienic moga ludzie,to zaden problem.

Wła snie będe brała udział w referendum totyczacym zmiany zapisu w konstytucji.

Czytam też co piszecie na temat polityków i...może to trywialne pytanie ,ale kto ich wybrał?

Państwo to My.Władze,rzady to nasi przedstawiciele.jak się nie podobaja to sie na nich nie głosuje.A jak się ma pomysł żeby było lepiej to się bierze odpowiedzialność na własne barki i startuje w wyborach.

ocenił(a) film na 7

Demokracja to najgorszy ustrój jaki wymyślił człowiek, z stąd to przysłowie z przodu łata, z tyłu łata idzie sobie demokrata. Wiesz że sejm też może wydać ustawę, że wszystkie kobiety mają się przefarbować na brunetki bo więcej gwałtów jest na blondynkach, jeszcze referendum zrobią żeby poznać wolę głupiego ludu. Zresztą SLD parę lat temu miało większość sejmową i konstytucji nie zmieniło. To nie jest takie proste zmienić konstytucję. Zresztą już była kiedyś demokracje grecka i wiadomo jak taki ustrój skończy.

Dostali ludzie demokracje i się do socjalizmu doprowadzili a socjalizm to powolna śmierć, z demokracji to krok do totalitaryzmu.

użytkownik usunięty
mlodszylele

Każdy ustrój jakoś kończy:-) Lepiej lub gorzej,wszystko się zmienia ,nic nie stoi w miejscu.Ewolucja.Mocarstwa ,Państwa o ustroju nie demokratycznym też padały.
Rzym,Niemcy faszystowskie,Związek Radziecki>Potegi na glinianych nogach ,i nie ma znaczenia jaki ustrój.
Mnie osobiście demokracja się podoba.Być moze mije dzieci lub wnuki będa żyźć w lepszym a nawet doskonałym ustroju.Byle nie w gorszym.

ocenił(a) film na 7

Monarchie masz do tej pory spójrz na Europę, nawet mamy kraj gdzie jest monarchia absolutna - ks. Liechtenstein.

użytkownik usunięty
mlodszylele

o jakich monariach mówisz?

ocenił(a) film na 2
xkasia95

Niektórzy homoseksualiści uważają, że to co oni robią jest ich prywatnym życiem. Lecz życie seksualne nie jest już prywatną sprawą, ponieważ dotyczy przeżycia narodu. To jest różnica między trwaniem a samozniszczeniem. Naród z dużą ilością dzieci może zawładnąć światem. Naród z niewielką ilością dzieci stoi już jedną nogą w grobie, za pięćdziesiąt lub sto lat nie będzie już istniał. Dlatego też wszyscy musimy zrozumieć, że nie możemy tej chorobie pozwolić rozwijać się i musimy ją zwalczać... To jest bardzo ważne, abyśmy ich potępiali, nie z zemsty, ale z konieczności życiowej.

ocenił(a) film na 2
xkasia95

Dlaczego ktoś usunął mojego posta ? Skandal!!! Była to odpowiedź na zadane w tym temacie pytanie, bez obelg, po prostu się nie spodobał komuś i go skasował <- BRAK OBIEKTYWIZMU

ocenił(a) film na 2
Branik_GT

I co to za pytanie? Czemu niby mamy się bac homoseksualistów? Po prostu ludzie którzy mają na sercu dobro sprzeciwiają się każdej odmianie antyspołecznej postawy. Jak się weźmie 2 lampki i owinie się wtyczkami to razem nie będą działac, musi wtyczka wejśc do kontaktu żeby działało tak samo jest z ludźmi.
Jeśli to jest takie normalne co robią to wyślijmy ich wszystkich na Madagaskar i pozwólmy by żyli sobie w miłości i szczęsciu a za paredziesiąt lat zobaczmy jak będzie wyglądało ich społeczeństwo :) Jak ? Zniknie bo natura sama ich wyeliminuje. Takie to proste. Ino chorzy ludzie pozwalaja im na te odchybienia i wmawiają innym że to normalne.

użytkownik usunięty
Branik_GT

Co z kobietami i mężczyznami bezpłodnymi? Rozstrzelać?A co z ludżmi ,którzy z wyboru nie maja dzieci?Rozstrzelać? A co z małżeństwami ,które maja tylko jedno dziecko?(potencjalnie tez sieja zagładę bo za bardzo sie nie rozmnozyli) zmusić???

Wolność wyborów! A homoseksualistów jest tak niewielki odsetek w grupir ludzi bezdzietnych,że na prawdę nie stanowią zagrożenia.

Osobiście znam parę lezbijek i jedna z nich urodziła dziecko poczęte in vitro.No i co tu z taka zrobić-rozmnaża sie niby,przysparza obyweteli narodowi.....hmmm

Pozwól żyć ludziom.

ocenił(a) film na 4

" Osobiście znam parę lezbijek i jedna z nich urodziła dziecko poczęte in vitro. "
- brawo, to zupełnie jak hetero jedna taka Maria, zawsze dziewica zresztą!
No ale in vitro czyni cuda teraz i . . . ponad 2000 lat temu!

użytkownik usunięty
ZSGifMan

Wyrywasz z kontekstu zdanie i do niego się odnosisz.. Nie o to chodziło w moim poście.
Może odpowiesz na pytania pytania w nim zawarte (choć nie do Ciebie był skierowany :-))

ocenił(a) film na 7

Ale czy osoby bezpłodne i nie mające dzieci żądają zalegalizowania że związki mężczyzna z mężczyzną to taka sama rodzina jak mężczyzna kobieta?? Przecież kobieta i mężczyzna mają przywileje bo mogą i dają potomstwo które jest przyszłością narodu. A co do dzieci bez rodziców, pozostają one w domach dziecka bo państwo samo zabija adopcje przez inwigilacje, kosmiczne wymogi itd. Ale przez krzyki środowisk homoseksualnych, nie można odmówić adopcji im bo wtedy to jest homofobia, nietolerancja itd.

użytkownik usunięty
mlodszylele

Nie było mowy w moim poście o dzieciach bez rodziców.

Ale ok,wolałabm mieszkać z dwiema kobietami jub mężczyznami niż w domu dziecka.
Szkody wyrzadzane takim dzieciom są ogromne i nieodwracalne. A homofobia i nietolerancja-Wyjdziesz na ulicę i będziesz rzucał kamieniem w dziecko pary homoseksualnej???

Jeśli nie to chwała Ci za to. Jeśli tak to masz odpowiedź skąd się bierze homofobia i nietolerancja.

Temat nie jest łatwy i ja nie mówię "Tak" bez zastanowienia ,na przekór innym. Mówię "a może to lepsze niż dom dziecka"

A osoby bezpłodne-chyba nie bardzo rozumiesz o co i dlaczego pytam.
Branik_GT powiedział,że homoseksualiści są zagrożeniem bo się nierozmnazaja i grozi nam wymarcie :P
Więc ,wiedząc,że bezpłodnych i bezdzietnych par jest jest znacznie więcej niż homo pytam jak ukarać takie własnie pary.

Moze jednak pozwólmy zyć ludziom jak chca i sami zyjmy jak chcemy.

Co byś powiedział,gdyby wyszła ustawa zakazujaca uprawiania sexu inacznej niz tylko i wyłacznie po bożemu (co jest calkiem mozliwe w państwie katolickim i co w dalekiej przeszłości miało miejsce). ?

użytkownik usunięty
Branik_GT

Słusznie że usunęli, kosa się w kieszeni otwiera jak się czyta takie farmazony, ale przynajmniej szykuje się miejsce na listę zmasakrowanych w dyskusji.

"Dlatego też wszyscy musimy zrozumieć, że nie możemy tej chorobie pozwolić rozwijać się i musimy ją zwalczać..."

Zgodnie ze słownikiem PWN: choroby psychiczne «zaburzenia w psychice zakłócające stosunki z innymi ludźmi, niosące ze sobą jakieś ograniczenia lub stwarzające zagrożenie». Zakłócają stosunki z prymitywami, ale takie sito może być profitem. Inne? Parafilia «zboczenie lub zaburzenie seksualne». Też nie, orientacja. Nic się nie wpisuje w tę definicje. Choroba na ciele chyba nie dotyczy, bo jak (nie) wiesz, żaden biolog nie określa zdrowia osobnika szansą na rozpłód. Aha, zwalczanie tego byłoby skuteczne jak zwalczanie ludzi o zamiłowaniu do szpinaku, i tak samo korzystne na przyrost naturalny. Szok i niedowierzanie, ale chęci do zapinania tej samej płci nie nabędziesz dzięki promocji tegoż zjawiska przez lewackie media, tak samo jak nie zwalczysz, chyba że obecnych homosiów wybijesz, a potem wysterylizujesz / będziesz zmuszał do aborcji każdą kobietę.

"Jak się weźmie 2 lampki i owinie się wtyczkami to razem nie będą działac, musi wtyczka wejśc do kontaktu żeby działało tak samo jest z ludźmi."

Nie do końca. Jako że ludzie nie są niezależnymi od ewolucji tworami, podlegają jej prawom. Pewnie pomyślisz, że to wspaniale, w końcu w takim stanie rzeczy jedynym odgórnym celem organizmu jest przekazanie genów. Ale też nie tak. W dzisiejszych czasach to parcie geje mogą wypełnić nawet korzystając z banków spermy, a lesbijski używając in vitro. Druga rzecz, że poza całym dobytkiem psychiatrycznym, rzeczą definiującą dewiacje i normę zachowania seksualnego jest ich prosta przydatność. Pomyślisz, jeszcze lepiej, pedalizm to tylko zaspokajanie popędu. Niet. Ma swoje role w przyrodzie, niepodważalną jest antagonizm płciowy i zapewnienie zysku od silniejszego partnera. I moja ulubiona, choć z innym gradientem gatunkowym - opieka nad młodymi. Chłopak dziewczyna normalna rodzina, co?

"Jeśli to jest takie normalne co robią to wyślijmy ich wszystkich na Madagaskar i pozwólmy by żyli sobie w miłości i szczęsciu a za paredziesiąt lat zobaczmy jak będzie wyglądało ich społeczeństwo :) Jak ? Zniknie bo natura sama ich wyeliminuje."

Będą wpuszczać podobnych imigrantów i w taki sposób trwać dopóki będzie istnieć życie na Ziemi. (Poza tym będzie tam przednia kultura, ilość takich zdegenerowanych artystów jak na ich procent w społeczeństwie to jest coś).

Spróbuj to podważyć opierając się na publikacjach, książkach, szanowanych czasopismach, które przeszły przez recenzje naukową, historii, medycynie, antropologii, obserwacji biologicznej czy logicznym wyciąganiu wniosków, NIE gościu niedzielnym, frondzie, sofizmatach i życzeniowym myśleniu.

ocenił(a) film na 7

Homoseksualizm jest to zaburzenie rozwojowe płodu, wada rozwojowa w łonie matki. Nikt mi nie wmówi że natura sama celowo tworzy osoby homoseksualne. W naturze chodzi o prokreacje i to we wszystkich gatunkach jakie żyją na Ziemi, najważniejsze jest przetrwanie, a bez dzieci nie jest to możliwe. Przecież wystarczy tylko pomyśleć logicznie i sam dojdziesz do takich wniosków.

No i masz filmik na podkładkę:

http://www.youtube.com/watch?v=2pSt2yYBtaM&list=PL7F2344AB139B7193&index=2

ocenił(a) film na 7
xkasia95

http://gosc.pl/doc/1349337.Normalnosc-zakazana-przez-sad Tak jak pisałem wcześniej, jak nie mogą swoimi metodami, zaczynają stosować sankcje prawne. Tak naprawdę im nie chodzi o dobro dzieci tylko o walkę z pozytywnymi wartościami. No i ośrodek co ma 150lat wolontariatu, zostanie zamknięty. Bardzo miłe i kulturalne te środowiska homoseksualne

ocenił(a) film na 2
mlodszylele

Dziś każą nam tolerowac pary homoseksualne.
Jutro każą nam tolerowac ich małżeństwa.
Pojutrze każą nam tolerowac to że adoptują dzieci a potem jeszcze ze z nimi sypiają.
Do tego to idzie.
Cieszy mnie to że są jeszcze ludzie którzy myślą tak jak ja dzięki Bogu ten Świat jeszcze nie upadł ale powoli do tego się doprowadza.

użytkownik usunięty
ZSGifMan

Jednego jestem pewna.Żeby niewiem jak głosni krzyczeli tacy jak Ty to i tak co ma się dziać bedzie sie dziać-tak jak działo sie od wieków.

ocenił(a) film na 2

To prawda że homoseksualizm był od początku Świata i jak ktoś woli się pchac w dupala w swoim domu to jest to jego Święte prawo ale jeśli ci wykolejency wychodzą na ulce i manifestują swoją chorobe to to już trzeba tępic!
Wiele osób uprawia miłośc francuską czemu nie ma parady miłośników tej że miłości ?
No homoseksualizm to choroba i wykolejeństwo dlatego trzeba normalnych ludzi urabiac że to jest normalne... a nie jest

ocenił(a) film na 7

Od wieków, pamiętam jak kończył środowiska homoseksualne, Lebos czy choćby Sodoma i Gomora.