Kto chce się przyłączyć do wirtu@lnego filmweBOSKIEGO GD?? Niech wszyscy fani (i fanki-bez urazy dziewczyny, sama nią jestem ;-))) zwrócą swe oczy na ten temat.... Niech każdy prawdziwy wielbiciel HP dołączy do klubu wielbicieli Harry`ego Pottera. Zabawa polega na tym, że będziemy wymieniać się wiadomościami na temat HP, wymieniać swoje poglądy i domysły na temat tajemniczej 7 części, którą zaszczyci nas pani Rowling w tym roku... Musimy tylko wymyśleć jakąś nazwę bo nie możemy się nie nazywać ;-P Miejmy nadzieję,że naszej grupy nie usunie Wielki Inkwizytor Filmwebu ;-))) Co wy na to??
Piszcie wszystkie pomysły dotyczące naszej grupy...
PS. Każdy kto odpisze choćby jednym słowem zgłasza swoją kandydaturę na członka (z powodu nie posiadania lepszego wyrażenia) wirtu@lnego GD...
Każdy chętny musi odpisać ;-)))
Pzdr...
według mnie ten biedny film strasznie zmasakrowali. nie ma ważnych rzeczy a są takie szczegóły jak jedna z ostatnich scen kiedy to Luna szuka swoich rzeczy. ogólnie film wygląda tak jakby na ostatnią chwilę powycinali fragmenty i została takie coś co się nawet kupy nie trzyma. gdybym nie przeczytała książki to nie wiedziałabym o co chodzi w tym filmie.
pozdrawiam :):):)
Jak ja dawno nie bylam na FBGD... Myslę że wybaczycie :D ;P Na Zakonie bylam w kinie juz 2 razy.. tak jakos wyszlo... film nawet mi sie podobał chociaz bardzo odbiegal od ksiązki np. z śmiecią Syriusza, przecież on jak mi sie znaje nie zginął od Avanda.. (tak mi się zdaje chociaż ja dzis cała noc nie spalam i jakoś mi się wszystko kręci.. Wybaczcie :*)
pozdrawiam :*:*:*
No to ja też wchodze w to :)Nie ma to jak własna organizacja wiru@lnych fanów HP
FGD dawno nie funkcjonowalo xD widze ze wkoncu zzaczelo i nzowu na peirwszej stronie;p Nika8 , ty tez jestes w FGD?:P Bo ja wiem tylko o mnie hillary i kermicie xD hehe.Pozdrawiam wszystkich czlonkow:P i FGD i ZHP xD
hmmmmm...moze cos mniej zwiazanego z filmem? Bo o filmie bylo juz mnostwo tematow...hmmm...moze co sadzicie o parach Harry-Ginny , Ron-Hermiona? Wg mnie Harry i Ginny tak srednio do siebie pasuja ale Ron i Hermiona po prostu idealnie:) a co wy o tym sadzicie? pozdrawiam:)
No ja tak samo sądze... Przeciwieństwa się przyciągają,tak jak w przypadku Rona i Hermiony... Jak czytałem książkę to kibicowałem Ronowi żeby coś próbował zarywac do niej :P No ale w Deathly Hallows już się coś zaczyna dziac :D A Harry i Ginny... Obojętne dla mnie to trochę było...
jezu co za zrypany pomysl autorki tematu no rzygac sie chce jak ludzie moga byc popier...:/nie wspominajac juz o tylu odpowiedziach typu podlaczam sie, ja tez itp. co za zrypani ludzie:/jak nie macie co robic to znajdzcie sobie prace:/:D
Dobra,gościu nie zesraj sie :/ Jak Ci się nie podoba to po co tu piszesz? Chyba widzisz temat,nie? Tu rozmawiają fani Harry'ego Pottera,a nie jacyś użalający się nad sobą i światem tetrycy :D
no właśnie...jak Ci się tu nie podoba to po co wchodzisz??? jakbyś nie wiedział, to jej temat dla fanów HP i jeśli ktoś chce o nim pogadać, podyskutować to tu wchodzi...proste,no nie?
P.S.Niektórzy płasko myślą...:)
no właśnie...jak Ci się tu nie podoba to po co wchodzisz??? jakbyś nie wiedział, to jej temat dla fanów HP i jeśli ktoś chce o nim pogadać, podyskutować to tu wchodzi...proste,no nie?
P.S.Niektórzy płasko myślą...:)
zapewne sie powtórzę, ale cóz ;) Nie mam innego tematu do zarzucenie...
Jakie są Wasze odczucia po obejrzeniu Zakonu??
Pozdrawiam ;*
zapewne sie powtórzę, ale cóz ;) Nie mam innego tematu do zarzucenie...
Jakie są Wasze odczucia po obejrzeniu Zakonu??
Pozdrawiam ;*
jak juz wiele razy pisalam- uwazam ze to najlepszy film [ no, na czele z Wiezniem ;P ] ,jestem zachwycona Luna, Umbridge i przedewszystkim -Bellatriks, to bylo cos!;P
hmm....zauwazyliscie taka prawidlowosc ze jak ktos da jakas wypowiedz negatywna w takim czy innym stopniu i ludzie zaczynaja domagac sie argumentow lub wyjasnien, to ta osoba znika i juz jej nigdy nie widac xD hehe,cieeekaaaaweee xD wyjatek to np Turin za co respect :P
pozdrawiam FGD
ten film podobał mi się najmniej. tak jak książka "zakon feniksa" najbardziej mi sie podobała, tak film spaprali całkowicie. nie chcę się z nikim kłócić, takie jest po prostu moje zdanie na temat filmu. jest kilka fajnych scen, Lunę rzeczywiście dobrze dobrali ale całość mnie rozczarowała.
pozdrawiam:):):)
Ja tez sie zgłaszam .... dobrze jest wiedziec i wymieniac poglady na temat hp :P:P:P:P
Uwazam ten film za jakies nieporozumienie... w kinie nie wiedziałam co sie dzieje, pomijajac fakt ze czytałam te ksiazke z 10 razy a ostatni raz 3 dni przed tym jak byłam w kinie. uwazam ze z filmu na film jest coraz gorzej. Producenci wiedza ze film i tak sie sprzeda ze wzgledu na popularnosc ksiazki i kreca dalej... tylko szkoda ze coraz gorzej. jak kazdy wie film jest bardzo skrocony. i wyciete jest wiele scen "ksiazkowych", ale dlaczego film został skrocony az do tego stopnia to Komnata Tajemnic trwa dłuzej choc jest prawie 3 razy krotsza! Film ogolnie nie spojny brak przejsc miedzy scenami, wielki minus to oczywiscie dementorzy ktorzy wygladali komicznie [jak sie pojawili zaczełam sie smiać...] o duubingu nie wspominam, ale na nieszczescie w Imaxie sa tylko seanse z dubbingiem... niestety. brak smiesznych scen. no moze 2- pierwsza w powozie-drodze do Hogwartu. a 2 gdy Harry mowi do Syriuysza "jestem taki wsciekły, taki zły" przez poł filmu sie z tego smiałam ten dubbing był okropny. a wracajac do filmu to posumuje go tak: wielka porazka i rozcarowanie roku... mam nadzieje ze jak obejrze go jeszcze z 2-3 razy to dam rade dostrzec cos pozywywnego oprocz Luny, I walki Dumb. z Voldem.
pozdrawiam wszystkich klubowiczów :D
mi ten film podobał mi się jako film ale nie jako ekranizacja (myślę że mnie rozumiecie:D )
pozdrawiam ;*
no zrozumiałam xD tzn. jesli chodzi o film to tez pozostawia duzo do zyczenia... najgorsze były braki przejsc miedzy scenamixP no i jeszcze pare rzeczy :) pozdrawiam! :)
no moje qmpelki ktore nie czytały ksiązki czasami gubiły się o co w filmie biega <no ale mialy koło siebie mnie i mogłam im wszystko wytłumaczyc;D ;P>
buziaczki :*
już nie mogę siędoczekac 7 części hp mam nadzieje ze będzie tak fajna jak pozostałe pozdrowienia
W dużym stopniu zgadzam się z wypowiedzią ewa46k. ;p Ja tez odczułam "KRĘCIE COKOLWIEK BYLEBY W TYTULE MIAŁO HARRY POTTER BO I TAK TO SIĘ SPRZEDA".
Co do podniesionych zdolności aktorów, też się nie do końca zgodze... Z słynnej trójki, uważam, że najlepiej "rooooozwija" się Rupert Grint (jeśli o tym mowa->o rozwijaniu).
Rzeczywiście ta Loona jest przymulona, nawet lepiej niż w książce... ciekawe czy to wynika z jej natury??;p
Film mógłby być o wiele lepszy. Książka na prawde ma wiele więcej do zaoferowania. Gdyby był (film) na równi z jakościa pierwszych filmów, można by się pokusić o nazwaniem tego "dobrym" filmem". Trochę się rozczarowałam.
Oczywiście można powiedzieć, że pomimo wszystko film i tak mi się podobał,z zasady ;p Ktoś powyżej fajnie to wytłumaczył...;p
;p
pzdr
PS Wcześniej napisałam ciekawszą "notke" ale się mi skaszowała... ehhh całe życie pod górke
cały cykl książek jest fantastyczny, ludzie chętnie to czytają, więc film tak, czy tak się sprzeda, nawet jeżeli jest kompletną klapą.
uważam że film nie dość że przewrócił się sam (dużo pominięte, niezrozumiałe dla nie czytających, w przypadku niektórych kiepska gra)to jeszcze go skopali (tu głównie wina scenarzysty, reżysera i montażystów, bo nakręcili tyle materiału że można było z tego zrobić 2 filmy, zarobiliby więcej, a jeżeli więcej jest pokazane tym lepiej dla wszystkich- nie/czytających)ponadto polscy producenci nie umieją dobrać dobrego dubbingu przez co film nie nadaje się do obejrzenia w polskiej wersji językowej, lepiej obejrzeć z napisami, albo w ogóle w wersji oryginalnej.
Sorki, że troszkę zmienie temat ;p ale ...;p znalazłam fajną gierkę ;p i jest tam mase turków... ;p a wierze, ze nie macie pojęcia o istnieniu tej gry (oczywiście tematyka potterowska;p) a chciałabym pograć z polakami ;p więc podaje (oczywisty z resztą link) http://harrypotter.pl.warnerbros.com/site/index.html następnie wejdzcie do GWARDI DUMBLEDORA (D.A) no i potem to z górki... ;p
Nie zrozumiale napisałam?? ;p Po ludzku-> bardzo fajna gra ;p polecam ;p
pzdr;p
PS Nie przeszkadzajcie sobie... kontunuujcie temat i zgadzam sie z przedmówczynią ;p
^^tez sie zgadzam, bedzie miało "Harry Potter" w tytule to sie naprawde sprzeda...troche smutno sie robi,jak o tym myśle,mimo,ze b.lubie Harre'ygo Pottera....a co do mojego poprzednika,gra fajna,tylko żadnego polaka znaleźć nie mogłam,a turcy chyba po polsku nie gadają....:)
..chociaż tam sie mało gada :)ale o wiele lepiej gra sie z polakiem....:)pozdrawiam wszystkich członków FGD:)
To tam można gadac??
;p
Może mnie znajdziesz... mam ten sam nick co tu ;p
pzdr
;p
^^mozna gadać w myślach ;p heh ja mam nick Kitty....może ty mnie znajdziesz....jakby coś to bede w pokoju 313 :)
Musisz kliknąc na D.A. i już... A jakbyś dalej nie mogła znaleźc to tu masz link bezpośrednio do gierki:
http://www.darkarts-defence.com/pl/home.aspx
To postaram cię odnaleźć... ale mi nie wychodzą te zklęcia...ehhh... ;p;p;p
Zarobisz przy mnie dużo punktów ;p
pzdr
^^możliwe....bede dzisiaj ok.18.00(tak mysle)
tylko dziwne jest w tej grze,ze zmieniła mi sie ta ikonka i kraj na anglie,a wcześniej ustawiałam zupełnie inaczej....dziwne:)
...a mi ona juz sie znudziła:)
KeRmit- tam chyba nie robi sie nic oprócz machania różdżką:)
a ty Monisiu czemu uważasz,ze jestes za tępa na tą grę? mi najpierw to wogóle nie wychodziło, a potem to juz z górki idzie:)
pozdrawiam:*
Moni, a ja uważam, że za tępa nie jesteś :) Tylko ci się nie chce ;/
Do członków Gwardii. Sorry, że tu już nie wchodziłam, ale postaram się to zmienić. Pewnie zauważyliście, że ktoś sobie wymyślił, że będzie naszym zastępcą, i stworzył Zakon. Może mu przeszkodzimy??
Uratujmy honor Filmowej Gwardii Harry`ego Pottera (prosi)
Pozdrawiam gorąco :)
Moni, nie możesz, się ze mną jakoś skontaktować?? Zostaw mi wiadomość na blogu (klikając zostaw wiadomość ;-D) jak będziesz, ok?? Proszę!!!!
PS. Sorry wszystkim, że piszę tu tak na forum, ale Moni, nie ma ŻADNEGO tematu na swoim blogu, żeby jej chociaż komentarz zostawić. Załóż temat!!!
Pozdrawiam:)
ja i tak twierdzę że jestem na ta grę za tępa.. :D i nie ma mnie co pocieszać?? ma ktoś jakiś ciekawy temat?? pozdrawiam i KiŚŚam