PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=113008}

Harry Potter i Zakon Feniksa

Harry Potter and the Order of the Phoenix
2007
7,5 335 tys. ocen
7,5 10 1 335185
6,0 55 krytyków
Harry Potter i Zakon Feniksa
powrót do forum filmu Harry Potter i Zakon Feniksa

Kto chce się przyłączyć do wirtu@lnego filmweBOSKIEGO GD?? Niech wszyscy fani (i fanki-bez urazy dziewczyny, sama nią jestem ;-))) zwrócą swe oczy na ten temat.... Niech każdy prawdziwy wielbiciel HP dołączy do klubu wielbicieli Harry`ego Pottera. Zabawa polega na tym, że będziemy wymieniać się wiadomościami na temat HP, wymieniać swoje poglądy i domysły na temat tajemniczej 7 części, którą zaszczyci nas pani Rowling w tym roku... Musimy tylko wymyśleć jakąś nazwę bo nie możemy się nie nazywać ;-P Miejmy nadzieję,że naszej grupy nie usunie Wielki Inkwizytor Filmwebu ;-))) Co wy na to??

Piszcie wszystkie pomysły dotyczące naszej grupy...

PS. Każdy kto odpisze choćby jednym słowem zgłasza swoją kandydaturę na członka (z powodu nie posiadania lepszego wyrażenia) wirtu@lnego GD...

Każdy chętny musi odpisać ;-)))

Pzdr...

Moni_5

Tylko trzeba jeszcze o czymś gadać :D Jakiś temat?? :>

Kikuuuni

ja sie chetnie przylaczam! A co do tematu... to moze....eh, nie wiem, napisze jak mi cos wpadnie do glowy =)

jesionmarta

oOo :))) Jak miło, że ktoś z dawnego GD ma ochotę dalej rozmawiać :)))
Ale z tematami może być ciężko :))) Chyba wszystkie były już przerabiane :D Chyba, że będziemy wałkować wszystko od nowa :D

Kikuuuni

oj. super ze ktos odswiezył nasze boskie forum. xD z tematem macie racje bedzie ciezko bo własciwie wszytsko jest juz wyjasnione, nawet nie mozemy spekulowac bo bedzie w nastepnych czesciach.. ;(
pozdrawiam wszystkich członkow klanu. ;)

ewa46k

Możemy np. ciągnąć dalej losy bohaterów :D Możemy udać, że 19 lat później nie było i pisać, co było pomiędzy tym :)

Co wy na to??

Kikuuuni

nie no to nie jest zły pomysł, ale moja wyobrania ostatnio szfankuje ;pp

Moni_5

Ja proponuje , żebyśmy się nazywali Gwardia Pisiorexów :D :D :):) :)

DaruVeald

Człowieku, przyznam, że się nie przemęczasz. Jestem pełna podziwu, jak wogóle dałeś radę przeczytać jedną, pierwszą wypowiedź! Brawo!!!!!
Muszę cię jednak zasmucić, gdyż od tej (mojej)wypowiedzi minęło 13 stron.
Twój wysiłek włożony w pgromne zainteresowanie się tym tematem poszedł na marne.