Kto chce się przyłączyć do wirtu@lnego filmweBOSKIEGO GD?? Niech wszyscy fani (i fanki-bez urazy dziewczyny, sama nią jestem ;-))) zwrócą swe oczy na ten temat.... Niech każdy prawdziwy wielbiciel HP dołączy do klubu wielbicieli Harry`ego Pottera. Zabawa polega na tym, że będziemy wymieniać się wiadomościami na temat HP, wymieniać swoje poglądy i domysły na temat tajemniczej 7 części, którą zaszczyci nas pani Rowling w tym roku... Musimy tylko wymyśleć jakąś nazwę bo nie możemy się nie nazywać ;-P Miejmy nadzieję,że naszej grupy nie usunie Wielki Inkwizytor Filmwebu ;-))) Co wy na to??
Piszcie wszystkie pomysły dotyczące naszej grupy...
PS. Każdy kto odpisze choćby jednym słowem zgłasza swoją kandydaturę na członka (z powodu nie posiadania lepszego wyrażenia) wirtu@lnego GD...
Każdy chętny musi odpisać ;-)))
Pzdr...
ja sie chetnie przylaczam! A co do tematu... to moze....eh, nie wiem, napisze jak mi cos wpadnie do glowy =)
oOo :))) Jak miło, że ktoś z dawnego GD ma ochotę dalej rozmawiać :)))
Ale z tematami może być ciężko :))) Chyba wszystkie były już przerabiane :D Chyba, że będziemy wałkować wszystko od nowa :D
oj. super ze ktos odswiezył nasze boskie forum. xD z tematem macie racje bedzie ciezko bo własciwie wszytsko jest juz wyjasnione, nawet nie mozemy spekulowac bo bedzie w nastepnych czesciach.. ;(
pozdrawiam wszystkich członkow klanu. ;)
Możemy np. ciągnąć dalej losy bohaterów :D Możemy udać, że 19 lat później nie było i pisać, co było pomiędzy tym :)
Co wy na to??
Człowieku, przyznam, że się nie przemęczasz. Jestem pełna podziwu, jak wogóle dałeś radę przeczytać jedną, pierwszą wypowiedź! Brawo!!!!!
Muszę cię jednak zasmucić, gdyż od tej (mojej)wypowiedzi minęło 13 stron.
Twój wysiłek włożony w pgromne zainteresowanie się tym tematem poszedł na marne.