Większa liczba ludzików czeka na premiere z niecierpliwością , ale to będzie jeden wielki kit , bez porównania co do władcy pierścieni...
Coś jak Prometeusz w porównaniu do Obcego ... również nie wypali ;)
Skoro TDKR jest oceniany niżej, to oznacza, że powszechnie jest uważany za film trochę gorszy, nawet jeśli wiele osób uważa, że jest lepszy.
nie tak dawno usłyszałam że rankingi i to bzdura! bo jakies fanboye specjalnie obniżają ocene filmów! więc ja już sama z wami nie wiem... uznajecie czy nie uznajcie tych rankingów! ja mam je osobiscie głęboko gdzieś!
Zależy które rankingi.Filmweb i IMDB są raczej do bani.Chociaż dyskutowałem kiedyś z pewną osobą, która ciągle podawała rankingi z tych stron.Robiłem to samo, chociaż w nie nie wierzyłem.
"Tak się składa, że TDKR jest najlepszą częścią z trylogii wg wielu użytkowników i znawców Batmana na FW "
A może to ta osoba, która podrobiła jego konto???Bo użytkowników podających się za kamila jest tu chyba 2.
Nie jest najlepszą częścią. Mówiss że sporo osób twierdzi iz tdkr to najlepsza cz? Musze cie zmartwić ale jeszcze wiecej osob twierzii iz to 2 poprzednie cz sa lepsze od tdkr. Tak naprawde to wy teraz tu zaśmiecacie forum hobbita. A jeżeli chodzi o wspinaczke bruce'a to zaważyłem spory bład rzucający sie w oczy a mianowice dlaczego wayne nie wziąl rozbiegu i nie skoczyl? Bzdura. Dlatego z lina też by potrafił skoczyć tylko mało myślał, tak jak reszta więźniów
"dlaczego wayne nie wziąl rozbiegu i nie skoczyl? " - półka skalna mogła się załamać przy rozbiegu ?
Taa jasne. Mimo,wszystko tylu ludzi na niej stało i sie nie zawaliła. Tego błedu sie nie da wytlumaczyć.
Kiedyś uważałem Ciebie za bardziej rozsądnego użytkownika, ale teraz widzę, że zamieniłeś się w kolejnego zidiociałego psychofana Batmana.
To samo mogłem napisać o tobie, jeżeli chodzi o temat założony przez Juby'ego. Psychofanem nie jestem, pomyliłeś użytkowników.
Nie będę szukał ale chodzi mi o post dotyczący tego, że Hobbit zarobi więcej czy coś w tym stylu. Wytłumacz mi dlaczego wg Ciebie jestem psychofanem ?
No to jeżeli chcesz komuś coś udowodnić to daj dowody.W tamtym temacie kulturalnie rozmawialiśmy o box officie.
Widzę, jak zagorzale bronisz filmu i próbujesz wytłumaczyć wszystkie błędy.Niech zgadnę, wszyscy ci którzy uważają tą część za najsłabszą nie znają się na kinie czy coś w tym stylu??
Nie, nie bronię filmu ale jeżeli ktoś pisze, że jest to porażka to niestety.
" wszyscy ci którzy uważają tą część za najsłabszą nie znają się na kinie czy coś w tym stylu??" - absolutnie nie !
Żaden mój post nikogo nie obraża więc nie wiem o czym rozmawiamy. Zobacz kto zaczął tą dyskusję i w jaki sposób prowokował.
nea-filmweb zaczął, dlatego ja już zgłosiłem temat do usunięcia.Co do tego, że dla kogoś film może być porażką.No cóż, ma do tego prawo.Ja sam oceniłem kilka filmów na 1, które powszechnie są uważane za świetne/bardzo dobre.
Tak może być porażką i ja to szanuję, co innego jeżeli ktoś pisze w taki sposób jakby TDKR było porażką dla wszystkich.
Dobra, tutaj jest forum Hobbita ;)
Pozdro.
qrwa! że występują "błędy" w filmie nie oznacza żedany film jest kiespki!!!!!!!!!!! zrozum to!
Qrwa! Tyle ,że jeżeli błedy występują to trzeba brać je pod uwage!!! A nie, że ja dam pierwszemu lepszemu filmowi 10/10 -,-
NIC NIE TRZEBA! Logikią możemy a nawet powinniśmy kierować się w życiu codziennym! A świat filmu rządzi się innymi prawami (szczegolnie fantasy, sci -fiction) tam jest wizja reżysera, pewna koncepcja scenariusza. Magia kina nie polega na tym żeby było logicznie!!!!!!!! i w zgodzie z prawdą! ma być ciekawie!!! Jeśli chcesz sie czegos nauczyć idz do biblioteki, pooglądaj filmy dokumentalne! I śmiać mi sie chce o tych wszystkich pseudointelektualistów którzy podbudowują swoję ego wyszykiwaniem błędów w filmach! Film to rozrywka a nie szkoła!
Dodam jeszcze coś! Wyzwałeś mnie gdzies od psychofanki od drugiego Holmes'a itp To TY masz problem z oddzieleniem świata fikcji (kina) z życiem codziennym! Wyszukiwanie tak żałosnych błędów ( typu "dlaczego wayne nie wziąl rozbiegu i nie skoczyl"?) jest już sporą przesadą i zwykłym czepialstwem!
haha TDKR jeżeli coś piszesz to o arcydziele, nie porównuj hobita mi do Mrocznego rycerza xD bo to śmieszne ...
Hans zimmer i nolan robią cuda , tworzą arcydzieła ... o czym my tu mówimy ... ktoś kto nie rozumie go to nie ma o czym z nim dyskutować. Widać po rankingu światowym imbd w jakiej pozycji się znajdują TDK także pozdrawiam.
Z Imbd wynikam że w Ameryce są same debile batman wyżej niż Lotr hahah very funny szczególnie nowy batman.