PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425212
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

1.Który krasnolud z filmu podoba ci się (wygląd) najbardziej?
2.Jakiej postaci najbardziej nie możesz się doczekać?
3.Na jaką ocene oceniasz muzykę z Hobbita (skala1:10)
4.Na jaką wersję sie wybierasz (2d czy 3d)
5.Jak myślisz ile film będzie trwać?

Wiem że były tego typu tematy ale warto podsumować wszystko:)

użytkownik usunięty
ringos

Witam. Dzieki za poparcie :) ja juz na samym pocztaku tego dialogu zauwazylem ze Kamil jest niereformowalny... ale dalem mu szanse na to aby sie zrehabilitowal przed cala bracia tolkienowska... niestety nie skorzystal i sie pograzyl ale niewazne. To jego problem a nie nasz.

P.S. widze ze mamy podobny gust filmowy jesli chodzi o niektore filmy a wiec zapraszam Cie do znajomych :)

Pozdrawiam,
Samwise

Dobra dobra nie zmieniaj tematu wierz dobrze, że popełniłeś błąd komentują moje pytania do ankiety.jeśli ci coś nie pasuje to nie wchodź tu i nie odpowiadaj więcej na moje pytania.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Jestes chory czlowieku! Nie dosc ze sam zagubiles sie we wlasnym temacie to doszlo do tego ze teraz twierdzisz ze ja sie pomylilem... porazka. Skoncz sie osmieszac... coraz wiecej osob pokazuje Ci Twoja glupote...
Jedyne co mi nie pasuje to egoistyczni fanatycy Hobbita i LOTRa jak Ty, ktorzy nie dosc ze nie znaja doglebnie tematu, o ktorym pisza to jeszcze na sile probuja udowadniac innym jacy sa zajebisci... ogarnij sie chlopie. Kocham tworczosc Tolkiena i uwielbiam filmy Jacksona ale nie emanuje swoim fanatyzmem na okolo jak Ty.

Tak tylko że widać jakim ty jesteś człowiekiem. Chciałem zakończyć te kłótnie wystawiając jakieś 3 dni temu ręke na zgodę ale nie przyjąłeś jej więc jesteś trollem który potrafi sie tylko kłócić wytykać 50 razy ten sam błąd i nie umie się pogodzić. padło ci coś na głowe czy jak. Wpadasz na to forum i rozwalasz mi temat pisząc ciągle to samo te same epitety i sformułowania zamiast normalnie odpowiedzieć. Mogłeś na początku napisać że pytanie ma mały błąd jak juz tak ci zależało a nie od razu "twoje pytanie jest idiotyczne" to ty właśnie tą kłótnie zacząłeś.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Widze że skończyły ci się trollowate argumenty. i skończ mnie obrażać. Powinieneś sie przyznać do tego że sam popełniłeś błąd wytykając mi mój rzekomy.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Po pierwsze nie trollowate... po drugie mylisz sie :) Jestes po prostu fanatykiem-kretynem, który sam sie zaplatal we wlasna siec glupot... sam juz nie wiesz co napisales ale to juz niewazne... daruje sobie dalsza rozmowe z Toba poniewaz takowa nie ma sensu.
Wiedz, ze kazdy kto przeczyta ten temat przekona sie jakim idiota jestes :) Czesc

hahahaha wszyscy sie z ciebie śmieją... piszesz że już więcej odpisywać nie będziesz a nadal to robisz. Sam nie wiesz czego chcesz. a sieć głupot to ty masz od urodzenia

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Ej po co odpisujesz skoro napsialem ze nie chce mi sie gadac z takim kretynem jak Ty? Widze ze jestes z tych ktorzy musza miec ostatnie zdanie w temacie wiec sobie pisz do woli. Spoko - wisi mi Twoja osoba oraz ten zalsony, niedopracowany temat. Jak narazie To wszyscy smieja sie z Ciebie jesli nie zauwazyles... swiadcza o tym posty innych uzytkownikow...
A tak na marginesie: Ty chcesz zakonczyc ta rozmowe, Ty nie obrazasz mnie bo jestes dojrzaly, Ty nie chesz sie klocic, Ty wyciagasz reke na zgode? Dolacz do Kileeera i reszty debili bo sam sobie zaprzeczasz... nadajesz sie do ich gromady w sam raz.

tak tak a ty nadajesz się do grupy idiotów którzy samemuTolkienowi błędy wytykają. jesteś chorym człowiekiem, który nie umie pogodzić się z tym że źle odpowiedział na pytanie do ankiety

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Gosciu... co Ty k...wa piszesz za frazesy? Gdzie ja w swoich postach Tolkienowi bledy wytykam? W ktorym miejscu zle odpowiedzialem na ta Twoja durna ankiete??? Muzyki nie ma i nie bedzie do listopada. A swoimi zalosnymi i zaklamanymi postami zaczynasz wyprowadzac mnie z rownowagi. Maly debilu ogarnij sie bo mam juz dosc tych Twoich wypocin!!!

To po co wchodzisz i je czytasz. Jeśli masz już dosyć to nie odpisuj więcej. Swoją postawą przedstawiasz, że jesteś osobą agresywną i kierującą się w życiu tylko wyzwiskami. Przez zwykłe pytanie do ankiety ciągle mnie wyzywasz. Nie masz za grosz szacunku do drugiego człowieka i wiek tu nie odgrywa żadnej roli. Jeżeli ankieta jest durna to po co tu w ogóle wchodziłeś. Nie pisz głupot i nie wprowadzaj w błąd. Może nie ma soundtracku ale muzyka jest i nie mów że będzie dopiero w listopadzie skoro się nie znasz. Radze troszkę więcej poczytać o Hobbicie.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Kolega nikogo nie wprowadza w błąd, bo żadnej muzyki z filmu nie ma i jeszcze dlugo nie będzię ( min. miesiac przed premierą. Chyba że posiadasz takową, to się podziel... ) A Ty powinieneś przyznac mu racje, iż owe pytanie jest zle, bo powinno pytac o zaprezentowany kawalek soundtracku ze zwiastuna, a nie sie kłòcić i wyzywać o byle co... : )

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Ty zaczles mnie obrazac jako pierwszy jesli niezauwazyles...
Po drugie nie pisz, ze Cie "ciagle" wyzywam i nie rob z siebie jeszcze wiekszej sieroty niz jestes bo tak sie sklada, ze przez wieksza czesc rozmowy zwracalem sie z do Ciebie z szacunkiem, ale gdy ktos doprowadza mnie do pasji wtedy mam dosc dobrych manier... zreszta Ty kultura tez nie grzeszysz.
Po trzecie skoncz z tym wiekiem, agresywnoscia, dojrzaloscia itd bo robisz sie nudny...
Po czwarte jesli nie zwuazyles to oficjalny soundtrack z wiekszosci fimow wychodzi miesiac przed premiera a wiec skoro premiera jest pod koniec grudnia to soundtrack bedzie pod koniec listopada/pocztaek grudnia (znam sie w temacie i w przeciwienstwie do Ciebie gosciu wiem co pisze...)
Po piate uswiadom sobie koles ze TO TY WPROWADZASZ LUDZI W BLAD A NIE JA!!! Ewidentnie sobie nie radzisz i sie sam zgubiles we wlasnym temacie (stwierdzam to juz ktorys raz z kolei) wiec skoncz sie udzielac zakladajac tematy bez sensu.

Żal mi cię człowieku to ty do mnie pierwszy raz napisałeś że moje pytanie jest idiotyczne. Po drugie chyba nie słyszałeś muzyki ze zwiastunu więc się nie osmieszaj.A po trzecie rzucasz słowa na wiatr, bo mówisz że już więcej pisać nie będziesz a nadal to robisz. Wiem kiedy będzie soundtrack więc nie potrzebuję adwokata. Niewiem po czym wnioskujesz że zgubiłem się w temacie ale jestes żałosny. wytykasz ludziom zmyślone błędy a potem sie tego jeszcze wypierasz.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Zmyslone??? Nie napisalem do Ciebie tylko udzielilem odpowiedzi na Twoje pytania... a to roznica.
Moj komentarz do Twojego posta - skoncz piep...ć te swoje frazesy...

Widzę że skończyły ci się argumenty. Wymyśl coś lepszego bo mnie strasznie nudzą te twoje wpisy. Chyba skończyły ci się słowa.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Argumenty? Do czego? Mam dalej pisac z Toba zeby pokazac Twoj pustostan umyslowy? Czy Ty jestes totalnym swirem, ze nie potrafisz zrozumiec ze nie mam ochoty sie z Toba uzerac bo od jakichs 6 postow nie wiesz o czym piszesz nawet? Skoro nie jestes w stanie ogarnac tego co do CIebie pisze to moze zwroc uwage co napisali w swych postach "ringos" i "Joecrou"
STRACILES GODNOSC W OCZACH FORUMOWICZOW A TWOJE TEMATY NIE DOSC ZE NIC NIE WNOSZA TO SA TWORZONE Z BLEDAMI MERYTORYCZNYMI!!!
Poza tym zwroc uwage ile osob w tym temacie juz zwrocilo Ci uwage na bezsensownie pytanie nr 3. To juz naprawde staje sie chore ze masz czelnosc dalej ciagnac temat i upierac sie przy swoim podczas gdy sam strzeliles sobie w glowe na starcie. Zaczynam utwierdzac sie w przekonaniu, ze ta "rozmowa" sluzy chyba wylacznie temu, aby Twoj kolejny debilny temat nie zniknal z czolowki tematow na stronie "Hobbita"... chcesz byc slawny i zauwazany? Nie da rady koles - jestes fanatykiem a nie fanem... a to naprawde duza roznica.

Radzę iść do szkoły podstawowej na lekcje matematyki bo jeśli mówisz o trzech osobach "dużo osób" to jesteś mało inteligentny. Wcale mi nie zależy aby mój temat się tak długo utrzymywał ale to przecież ty do tego doprowadziłeś. Słowa w twoich postach po prostu dewaluują. Mówisz że masz już dość odpisywania ale ciągle to robisz. Nie interesuje mnie co myślą o mnie inni użytkownicy. Nie będziesz mi wytykać błędu którego nie popełniłem. Jeżeli ty i twoja kompania nie potraficie czytać ze zrozumieniem to już wasz problem. Radzę poczytać w słowniku znaczenie słowa fan i fanatyk bo chyba nie wiesz co oznaczają.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

A ja radze Ci uderzyc glowa o parapet, moze zmadrzejesz i zaczniesz sluchac ludzi.
Wiem co oznaczaja, nie praw kazan na temat slownictwa i matematyki bo Ci to nie wychodzi... Jestes fanatykiem bo normalny fan nie zaklada co chwila bezsensownych tematow albo nie dubluje ich w stosunku do innych ludzi na forum (bo tak sie sklada ze na forum LOTRa znalazlem kilka przykladow).
Odnosnie tych 3 osob... czlowieku czytales wogole odpowiedzi wszystkich ludzi ktorzy odpowiedzieli na ta Twoja ankiete??? 6 osob napisalo ze nie oceni muzyki z filmu bo takowej NIE MA jeszcze, 4 osoby napisaly ze udzielajac odpowiedzi na to Twoje pytanie odnosza sie WYLACZNIE do zwiastunu czyli 2 min 32 sek (BO TYLKO TYLE MOZNA OCENIC!!!!!!!!!!!!!!!), pozostale osoby odnosza sie do trailera (ale o tym nie wspomnialy). Te 3 osoby, ktore weszly bezposrednio do tej rozmowy popierajac mnie (bo znaja sie w temacie) rowniez probowaly Ci powiedziec ze dales dupy w tym pytaniu ale ich olales... Chcesz czy nie taka jest prawda: zalozyles temat zadajac w nim pytanie z bledem merytorycznym.
Dlatego rada na przyszlosc: POWINNO CIE INTERESOWAC CO MYSLA O TOBIE INNI UZYTKOWNICY I BRAC POD UWAGE ICH RADY, WSKAZOWKI, KRYTYKE. W tym tkwi sens zakaldania tematow - aby rozmawiac z innymi i sie dzielic informacjami w sposob rzetelny i wiarygodny, wymieniac pogladami... a nie ich olewac.

Hahahah teraz to mnie rozwaliłeś. Że niby ja coś napisałem nie tak na forum LOTRA. Chyba cię człowieku zdrowo pogięło. Tak jak ty i cała reszta jestem fanem Tolkiena i nie wciskaj mi kitu. Po drugie nie zakładam żadnych bezsensownych tematów. Tematy są po to żeby poznać opinie innych ludzi i powinno być ich dużo bo to świadczy o tym że ludzie się filmem interesują i coś się dzieje. Gdyby nie część moich tematów to forum przez długi okres by spało. To właśnie ja dbałem o to żeby poruszyć coś gdy nie było żadnej nowej wiadomości i nic się nie działo. a te 4 osoby które odpowiedziały na ankiete odnosząc się do zwiastunu to mają rację bo właśnie o to mi chodziło. pytanie było do muzyki a nie oficjalnego soundtracku. trzeba było czytać ze zrozumieniem a nie potem się rzucać jak kot na wełnę. jesteś dziwnym typem mówiąc że niby wprowadzam ludzi w błąd. Chętnie przyjmuję krytykę ale nie twoje wyzwiska i rzucanie mięsem we wszystkie strony. Najlepiej udaj się na grób Tolkiena i włóz mu do grobu list w którym opiszesz wszystkie jego błędy bo widze że niedługo samego Boga sie czepiać będziesz czemu stworzył tak dużo owadów a tak niewiele ssaków.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Nie koles - to Ciebie pogielo, bo gdybys nie pamietal to przypomne, ze to Ty mnie zaczales pierwszy obrazac...
Po drugie wstawic kilka linkow z LOTRA zeby Cie pograzyc?
Po trzecie "ringos" bardzo trafnie okreslil "potrzebe" pojawiania sie tematow Twojego autorstwa na forum Hobbita... NIE LICZY SIE ILOSC TYLKO JAKOSC!!! Lepszy jeden temat ale z sensem i dopracowany niz 20 o tym samym... Ja nie widze potrzeby zeby "cos sie dzialo na forum" bo nic sie takiego nie stalo zeby sie rozpisywac. Bedzie nowy trailer, zdjecia, FRAGMENT MUZYCZNY albo filmik z planu to mozna tworzyc tematy w oparciu o NAMACLANE FAKTY ale w trakcie tzw "gluchej ciszy" lepiej dla wszystkich zeby nie zasmiecac forum niepotrzebnymi tematami...
A teraz najlepsze: "te 4 osoby które odpowiedziały na ankiete odnosząc się do zwiastunu to mają rację bo właśnie o to mi chodziło. pytanie było do muzyki a nie oficjalnego soundtracku." - chcesz powiedziec ze Ci pozostali ludzie, ktorzy udzielili odpowiedzi podobnej do mnie i zwrocili uwage ze MUZYKI NIE MA I NIE MOZNA JEJ OCENIC sa "debilami" i "farmerami"? :) To swietnie. W sumie czekalem na tego wlasnie posta. A wiesz czemu? Juz Ci mowie... NIE SPRECYZOWALES SWOJEGO PYTANIA I DLATEGO WYTKNALEM CI BLAD!!!!!!!! NIE JESTESMY W SZKOLE ZEBY DOMYSLAC SIE CO PODMIOT LIRYCZNY MIAL NA MYSLI!!! JAK ZADAJESZ PYTANIE TO ROB TO NA TEMAT!!!
Konczac dam Ci pole do popisu:
"Jak podoba Ci sie muzyka z Hobbita?" - to bylo Twoje pytanie prawda? Teraz ja zadam swoje pytanie idac Twoim tokiem rozumowania i tworzenia tematow na poziomie: "Jak podoba Ci sie film Hobbit?". I teraz czekam na odpowiedz. Skoro uwazasz mnie za debila i farmera, ktory nie umie czytac oraz twierdzisz, ze to ja sie pomylilem udzielajac odpowiedzi to teraz Ty odnies sie rzeczowo do mojego pytania i odpowiedz..

P.S. Od Tokiena i Boga sie odczep juz bo wyskoczyles ponownie z tym "przytykiem" jak kupa z majtek... nie napisalem nic odnosnie Tolkiena i Boga wiec F.O.

Nie będę sie dla ciebie specjalnie wysilać. A odpowiadać na twoje pytanie też nie musze. Bo film Hobbit jeszcze nie powstał a muzyka już tak ale nie w pełni więc nie wciskaj mi kitu. Ale jakbym miał odpowiedziec juz na to twoje pytanie to tak: Póki co film mi sie bardzo podoba (wnioskując z zwiastunu i zdjęć oraz filmików z planu). na razie ocenić mogę wspaniałe kostiumy i scenografię piękne plenery i MUZYKĘ KTÓRA TEZ JEST NIESAMOWITA. Aha jeszcze jedno to ty mnie pierwszy obraziłeś pisząc ze moje pytanie jest idiotyczne. a co do tematów to planuje nowy i mi tego nikt nie zabroni bo tematy są na teamt hobbit a nie jakiś antychrzescijanskich pierdół więc trollem nie jestem. a na forum lotra nic nie pisałem złego więc skończ człowieku pisać takie długie wypowiedzi bo mnie to juz nudzi.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Obrazilem Cie zwracajac uwage ze pytanie jest idiotyczne? Po przeczytaniu Twojego posta stwierdzam w 100 procentach ze jestes pusty jak glowa Joli Tutowicz - teraz Cie obrazilem.

Jak już coś to Joli Rutowicz a tak poza tym to zachowujesz sie jak jakiś plastikowy ken a nie fan Tolkiena

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Widac, ze nie znasz i tego tematu oraz nie zrozumiales czemu napisalem CELOWO Tutowicz zamiast Rutowicz... ale nie wazne. Jak ja jestem Ken to Ty jestes tym jej rozowym jednorozcem... idz zapchaj sie sianem egocentryczna szkapo i skoncz pisac te swoje teorie bo nie znasz mnie i nic o mnie nie mozesz powiedziec za to ja moge wiele :)

Aha... jak juz cos to "Ken" pisze sie z duzej litery bo to jest nazwa wlasna... znowu dales dupy... gratuluje...

Nazwą własną to ty możesz sobie tyłek podetrzeć. Przypominam że to jest forum a nie pisanie encyklopedii i ja sie tobie nie musze z tego tłumaczyć. Podejrzewałem że specjalnie napisałeś "Tutowicz" ale to świadczy o twojej głupocie. A ty jesteś Misiem Tulisiem i śmierdzisz zgniłą truskawką.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Przypominam... piszac na forum posty trzeba wiedziec co sie pisze i jak to sie pisze. Tym bardziej jak zwracasz mi uwage ze stawiam wielokropka w zlym miejscu albo popelniam jakies bledy interpunkcyjne itd.... Troche samokrytyki by Ci sie przydalo... a zapomnialem przeciez jestes egocentryczny i nieomylny... :)

Tak na marginesie - wyjasnie Ci czemu napisalem Tutowicz bo i tak nie skumasz.... zrobilem to specjalnie zeby podkreslic pustote i glupote owej kobiety (oraz Twojej) - taka gra slow...

Tutowicz - od tutki czyli pustej rurki (zwinietej np z papieru)

P.S. w przeciwienstwie do Ciebie Misia Tulisia wszyscy lubia... po raz kolejny strzelies sobie samoboja Pedobearze :P

Misia Tulisia nikt nie lubi. Widać że takie puste rurki robi się na farmach ale ok. Swoją postawą pokazujesz że nie nadajesz sie do pracy nadd tym forum. Powiem ci jedno: głupotą jest się kłócić z fanem Tolkiena jeśli samemu się nim jest. Powinieneś się zgrać z innymi (w tym ze mną) bo jeszcze kilka miesięcy (a dokładnie 6-7) pojawi sie na forum mnóstwo prawdziwych trolli które będą chciały obniżyć Hobbitowi ocenę i będą tworzyć mnóstwo trollowatych tematów. Wystawiałem już raz ręke i więcej tego nie zrobię ale wiedz że takie zachowanie jest głupie.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Widac, ze nie kojarzysz postaci Misia Tulisia... pewnie kojarzysz ta postac tylko z bajki "Toy story 3" gdzie pelnil role "czarnego charakteru" co bylo beznadziejnym posunieciem scenarzysty...
Musze Cie uswiadomic ze ta "postac" ma juz ladnych kilka lat i pelni role "mentora" dla dzieci bedacych na etapie zlobka i przedszkola - uczy jak przechodzic przez pasy, ze trzeba myc rece po posilku itd...
A teraz do rzeczy. Fajnie ze wkoncu zalapales... bylem ciekaw kiedy to nastapi.
Glupota jest sie klocic z fanem Tolkiena jesli samemu sie nim jest - wkoncu przemowiles ludzkim glosem. Powiem tak... z trollami sobie poradzimy. Gorzej jak napotyka sie kogos takiego jak Ty. Chlopaku, czy Ty naprawde nie widzisz ze ja do Ciebie nic nie mam tylko boli mnie fakt ze nie umiesz sie przyznac do popelnionego bledu i PROBUJESZ PODKRESLAC NA SILE JAKIM TO JESTES TOLKIENOZNAWCA I FANEM FILMU POMIMO ZE SIE POPELNIA BLEDY MERYTORYCZNE.
Tym co napisales i wciaz piszesz tylko sobie robisz kolo dupy bo sie osmieszasz piszac bzdury. To ze mi nawrzucasz a ja Tobie nic nie daje. Nie zwrociles uwagi jeszcze ze ja sie po prostu smieje z Twojego podejscia choc w sumie powinienem plakac?
Gdybys wtedy mi "podal reke" w kulturalny sposob bez wczesniejszego obrazania mnie w tym samym poscie i powiedzial: "Oki chlopaki faktycznie dalem ciala, sorry. Pytanie powinno odnosic sie tylko do trailera." zamiast tak sie upierac i unosic to byloby oki. A tak ciagniemy ten temat i juz nudne sie to staje... Takze ja wysiadam z tego pociagu bo po prostu nie chce mi sie ciaganac tej "dyskusji o niczym".
Nara Kamil.

Podawałem reke już dawno temu ale jej nie przyjąłeś. Świadczy to o twoim poziomie kultury. Co do ankiety nadal upieram sie przy swoim. Każdy uważny czytelnik zrozumie o co chodzi i nie będzie dochodzić się szczegółów. Powinniśmy się zająć czymś ważniejszym skoro jesteśmy obaj fanami Hobbita i zwalczać prawdziwych trolli. Nara Piotrze.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

POWTARZAM: Gdybys wtedy mi "podal reke" w kulturalny sposob bez wczesniejszego obrazania mnie w tym samym poscie i powiedzial: "Oki chlopaki faktycznie dalem ciala, sorry. Pytanie powinno odnosic sie tylko do trailera." zamiast tak sie upierac i unosic to byloby ok.
Odnosnie kultury popatrz na siebie... przyjac reke po tym jak dwa zdania wczeniej mnie obraziles? Chlopie zastanow sie...
Jednak nie zrozumiales mojej wypowiedzi... niewazne. Trwaj przy swoim skoro uwazasz ze masz racje... rece opadaja... kazdy uwazny czytelnik zrozumie o co chodzi ale temat musi byc z sensem czlowieku!!! Szczegoly sa wazne jakbys nie zuwazyl. Skoro zadaje sie pytanie to trzeba sprecyzowac je a nie uogolniac. Jak mozna ocenic cos czego nie ma??? NIE MOZNA.

Ja jakoś potrafię więc się nie czepiaj. Masz irracjonalne myślenie. Przecież właśnie na tym polega podanie sobie ręki. Chyba nie podchodzisz do obcego faceta na mieście (sorry na farmie) i nie podajesz mu ręki. Taki czyn musi mieć jakieś uzasadnienie. Podajesz ręke jeśli nie chcesz dalej kłótni. Widocznie jej chcesz. Wiekszośc uzytkowników zrozumiała pytanie więc nie wciskaj mi kitu.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Skoro umiesz ocenic cos czego nie ma to Ty jestes irracjonalny. Podanie reki polega na tym zeby kogos obrazic w jednym posice a 2 zdania pozniej wyciagac reke? Stary... gwizdze na takie przeprosiny. Poza tym znowu nawiazujesz do tego ze jestem "farmerem" i mnie probujesz wytracic z rownowagi albo obrazic. Wiesz co tak sie sklada ze mieszkam na wsi. I naprawde Twoje idiotyczne przytyki wogole nie robia na mnie wrazenia, ze jestem wiesniakiem bo tego typu wrzuty robily wrazenie ale 20 lat temu nad ograniczonymi intelektualnie. Skoro uwazasz sie za "kulturalnego miastowego" i "strasz sie" zablysnac pseudo-inteligentnymi zwrotami to wiedz, ze sie tylko pograzasz na forum takimi tekstami... masz ego wiesze niz jaja. I w tym tkwi Twoj problem. Jakbys mial jaja to albo bys umial zazartowac ze swojej pomylki albo sie przyznac po prostu i nie ciaganc tej klotni dalej. I powtarzam tematy na forum to nie jakies liryki zeby interpretowac co podmiot liryczny mial na mysli piszac swoje "dzielo". Dales dupy to sie przyznaj i tyle w temacie.

Chyba brakuje ci słów bo ciągle piszesz "dałeś dupy". Kup sobie słownik synonimów a potem pogadamy. To nie były przeprosiny bo ja nie mam za co cię przepraszać. To było zwyczajne podanie ręki żeby nie ciągnąć tego tematu ale skoro chcesz "wojny" to ją dostaniesz. Wcale nie mówie że mieszkasz na wsi tylko że takie jest twój zasób słów. a problem tkwi nie w tym że nie ma "niby" muzyki lecz w tym że ty jej odszukać w trailerze nie umiesz i tyle. Wystarczy małe ziarnko i już coś jest więc nie rób z siebie bałwana(sorry stracha na wróble).

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Nie brakuje mi slow, po prostu nie chce mi sie wysilac jak patrze na Ciebie. A slownik to kup Ty bo jak narazie to ciagle pieprzysz o farmie. Do wojny trzeba miec jaja a Ty ich ewidentnie nie masz bo nie dosc ze nie piszesz CIAGLE NA TEMAT to upierasz sie ze muzyka istnieje... Malym ziarnkiem jest Twoj mozg.

Małym ziarnkiem jest twoja farma. Skończ upierać się przy tym że muzyka nie istnieje. Weź poczytaj trochę więcej o filmie Hobbit bo mnie nudzisz stary. Niedługo zapytasz kto jest jego reżyserem. Ogar człowieku ogar.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

WOW... ale mi dowaliles... slabo mi :D
W dupce byles i gowienko widziales zeby pisac jak wyglada moja "farma" to po pierwsze :) po drugie masz zero argumentow koles... zero - tylko kamienie juz Ci zostaly :)
To Ty doczytaj bo Ci sie fakty z mitami popieprzyly. Podaj zrodlo z ktorego wynika ze muzyka istnieje. A jak mi podasz link z youtubea to Cie wysmieje...

Nic ci nie dam bo nie jesteś tego wart. Twoje słowa są dla mnie zerem nawet ich nie czytam.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Nic mi nie dasz bo nic nie masz na poparcie tej swojej tezy ze muzyka istnieje... no moze poza 2 minutami z hakiem nic nieznaczacego motywu muzycznego z trailera.

P.S. No fakt... wlasnie pokazales ze nie czytasz :) widze ze uniosles sie... wiedz ze "bardzo" mi wstyd ze wytracilem Cie z rownowagi chlopczyku :)

Hahahah ty mnie wytrąciłeś z równowagi? Chciałbyś... a swoją drogą od fana Tolkiena już byś dawno w pysk dostał za to co powiedziałeś "nic nieznaczący motyw z trailera". Fan Tolkiena się tak nie zachowuje.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Tak sobie tlumacz prostaku :) jestes bardziej ortodoksyjny w tych swoich wypowiedziach niz Kaczynski. Uwierz mi ze to co piszesz i w dodatku nie na temat kwalifikuje sie do usuniecia Cie z tego portalu. Jestes zapatrzony w LOTRa i Hobbita (ktorego nie widziales) jak pies w kosc nie bedac wogole obietywnym, a rozpisujesz sie i madrzysz jakbys byl co najmniej zalozycielem "Tolkien Estate". A w pysk to Cie bije mama jak rak do obiadu nie umyjesz.

Tak tak. Widziałem Lotra wiecęj razy niż masz kur w kurniku na swojej farmie. Już 10 dni temu skończyły ci się argumenty. Wymyśl coś nowego bo mi aż kot płacze nad miską mleka.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Argumenty? Odnosnie czego? Twojego debilzimu? Zapewne tak. W to ze LOTRa ogladasz czesto nie watpie bo tylko fanatyk pisze takie rzeczy jak Ty. A odnosnie argumentow to Ty nie masz ZADNEGO, ktorym potwierdzilbys ta swoja teze odnosnie muzyki. Wiesz dobrze o tym i po prostu ciagniesz rozmowe w postaci klotni bo na nic innego Cie nie stac.
Powiedzialem: daj link do muzyki z Hobbita a dam Ci spokoj.

PS: film ogólnie tez mogę ocenic z tego co na razie powstało. Póki co 10/10 ale zobaczy sie co dalej. Widzisz ja potrafie ocenic nawet coś czego nie ma ale częściowo jest a ty źle zrozumiałeś moje pytanie co do muzyki.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Wlasnie pokazales mi jak glupi jestes a wszystkim usyztkownikom tego forum jaki jest Twoj tok rozumowania ... i to mi w zupelnosci wystraczy. Zegnam.

Tak tylko że z tych użytkowników to tylko ty praktycznie się tu ciągle wypowiadasz. Widać ze jestes człowiekiem niezadowolonym z życia bo ci nawet zwiastun hobbita nie wystarczy. pewnie jak pojawi się kolejny to powiesz; "Dlaczego trwa tylko 2 i pół minuty a nie dwie godziny". Żal mi cię.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Jestem bardzo niezadowolony, ze idioci jak Ty zakladaja beznadziejne tematy i w dodatku nie wiedza o czym pisza. I skoncz pieprzyc te swoje glupoty odnosnie mojej osoby bo to jest dopiero zalosne - ze wymyslasz jakies swoje teorie i snujesz domysly co zrobie a czego nie zrobie... rozmowa jest o tym ze dales dupy w temacie i nie umiesz sie przyznac do bledu. Jestes amatorem i fanatykiem koles, a w dodatku egocentrykiem, ktory uwaza sie za nieomylnego w temacie "Hobbita"... nie cierpie takich ludzi.

A mnie g... obchodzi kogo ty lubisz a kogo nie cierpisz. jeśli moje tematy są głupie to po jaką cholere się nich udzielasz. mam wobec ciebie kilka teorii- np. jesteś kolesiem, który sam popełnia błędy i wytyka je innym zeby nie być samemu w świecie głupoty. Myślisz że zrobisz ze mnie głupiego bo nie spodobał ci sie mój temat. mam to głęboko gdzieś. a dupy to ty dajesz w tych swoich słabych wypowiedziach w których nawet nie umiesz użyć argumentów. Cofnij się facet do przedszkola i naucz sie zwracać z szacunkiem do większych fanów. I co będziesz tak pisać do Grudnia? Proszę bardzo mi to sprawia satysfakcję.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

A mnie g... o obchodzi to co piszesz na moj temat bo od pocztaku to Ty sie osmieszasz i to we wlasnym temacie :) jestes chodzacym nonsensem bo nie dosc ze nie wiesz od kilkunastu postow co piszesz to nawet nie widzisz ile osob mnie poparlo odnosnie tego ze popelniles blad w formulowaniu pytania.
Po drugie jak mowilem swoje laickie teorie i domysly mozesz zachowac dla siebie i blyszczec nimi w tych swoich ksiazkach, ktore podobno piszesz....
Twoj temat byl fajny w sumie tylko dales dupy w pytaniu a moja uwage jak i uwage kilku/kilkunastu osob ze pyatnie odnosnie muzyki zostalo zle sformulowane olales i zaczales klotnie - wiec skoncz pieprzyc i przemysl kto tu jest "wiekszym fanem"... zreszta wisi mi Twoja osoba i to kto nim jest bo jestes malo wiarygodny i jak napisalem wczesniej bardzo egocentryczny...
"Cofnij się facet do przedszkola i naucz sie zwracać z szacunkiem do większych fanów" - to w przedszkolu ucza jak szanowac "wiekszych fanow"??? Jezu dodaj mi sil przy czytaniu jego postow...
Odnosnie szacunku to musisz zapracowac na niego koles... poki co wszystkich fanow dolujesz swoja glupota i fanatyzmem. Wprawiasz w zachwyt byc moze jedynie Killlera i jemu podobnych.

P.S. Sprawia Ci satysfakcje zakladanie tematow blednych merytorycznie i pisanie tak naprawde o niczym ciekawym na forum Hobbita? No to swietnie - wlasnie udowodniles jakim jestes fanem i przynales sie do zasmiecania forum. Ja wiem w jakim celu pisze od poczatku probujac Ci cos uswiadomic tylko Ty jestes jakis slepy chyba... szkoda.