1.Który krasnolud z filmu podoba ci się (wygląd) najbardziej?
2.Jakiej postaci najbardziej nie możesz się doczekać?
3.Na jaką ocene oceniasz muzykę z Hobbita (skala1:10)
4.Na jaką wersję sie wybierasz (2d czy 3d)
5.Jak myślisz ile film będzie trwać?
Wiem że były tego typu tematy ale warto podsumować wszystko:)
Znów pułapka? Najpierw mówisz że śmieszą cię moje posty a teraz mówisz że nie jestem trollem. Przypominam że troll to osoba która specjalnie coś pisze aby mieć ubaw a ja nim nie jestem bo jestem fanem Tolkiena.
Śmieszy mnie, że nie mogłeś przyznać się do błędu. Wielu ludzi nie chętnie przyznaje się do błędów. To nie trollerka... Dlatego powiadam, że nie jesteś trollem. Po prostu się pogubiłeś.
Nie, po prostu nie będę się przed nikim kłaniać i poniżać. Jeśli ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem to już jego problem.
I tym postem potwierdzas jak wielkie jest Twoje ego... ponownie. Nie umiesz byc samokrytyczny ale spoko :) tyle razy udowodniles to wiec Twoja postawa nikogo nie powinna dziwic. Ja potrafie czytac ze zrozumieniem. Problemem jest jak ktos blednie formuluje pytania - tego nie widzisz a raczej nie chcesz widziec.
Ty też nie chcesz widzieć muzyki z Hobbita a raczej słyszeć. Już pisałem ze 100 razy że chodziło mi o muzykę nie o oficjalny soundtrack. Większość zrozumiała i odpowiedziała ale ty przecież masz się za takiego panicza że pytanie musi być bardzo szczegółowe. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Nie za panicza tylko za czlowieka widzacego roznice miedzy motywem muzycznym z trailera a muzyka z filmu.
Tobie klania sie pisanie ze zrozumieniem...
A tobie słuchanie ze zrozumieniem bo powiedziałeś że muzyka z trailera to nie muzyka. Najpierw jej posłuchaj i obejrzyj trailer a potem rozwijaj dyskusję. Zresztą motyw muzyczny to w końcu też muzyka więc nie kłóć się.
Czesc Orion. On jest nieomylny a wiec nie ma sensu jak widzisz prowadzic dalej dialogu. Jak ktos ma ego na poziomie Kaczynskiego (choc popieram partie prawicowe) i zapedy do "rzadzenia" na forum to nie ma o czym rozmawiac.
Klotnie Ty zaczales czlowieku - nie ja. Przeczytaj wypowiedzi od poczatku a skoro to Twoj temat to powinienes go zakonczyc a nie wkolko pisac zebym ja skonczyl itd... jakbys chcial skonczyc to zrobilbys to 2 tygodnie temu przyznajac sie ze zle sformulowales pytanie. Pozniej jak zaczalem ostra krytyke zaczales mnie obrazac i probowales pokazac jaki super jestes. A na koniec probowales niby pokazac moja glupote a sam ladnie pokazales jaki jestes.
Aha... ja sie nie kloce. Ja po prostu mam dosc infantylnych tematow.
To ty pierwszy napisałeś że pytanie jest idiotyczne. Mogłeś to sformułować tak jak niektórzy pisząc że oceniają jedynie muzykę z trailera. Ale wybrałeś kłótnię więc ją dostałeś bo mi ona nie była potrzebna. Ty masz dość moich tematów a ja mam dość twojego "popieram" i braku wyrażania własnych opinii na dany temat. Potrafisz wytknąć komuś błąd a sam swoich nie dostrzegasz. zastanów się nad tym co piszesz.
Cześć cześć :) Masz chyba racje co do niego. Podziwiam cie za wytrwałość i upór - dyskusja trwa od miesiąca! Niestety to jest jak walka z wiatrakami...
A co mogę napisać jeszcze o twoim zachowaniu? Po drugie nie pisałem do ciebie tylko do Sama.
Nie pisałeś do mnie ale o mnie i to mi wystarczy. Nie musisz się wcinać w czyjeś dyskusje bo ciebie ona nie dotyczy. Szanuje każdego użytkownika ale nie lubię kiedy ktoś we wszystko się wtrąca.
Podziwiać za upór? Nie rozśmieszaj mnie :D Trzeba wiedzieć kiedy skończyć, dla mnie to zwykłe wykorzystywanie sytuacji, widać, że Samwise ma tutaj dużą przewagę, ale nie trzeba zniżać się do poziomu, bo widać kto zaczął bez sensu obrażać za zwykłe wytknięcie błędu. To zwykła szopka, inni użytkownicy dołączają się do kłótni, aby dopiec Kamilowi, bo widać, że jest na przegranej pozycji. Jasne, pośmiejmy się wszyscy, ale Kamilowi nie jest chyba do śmiechu, poza tym ciągle się pogrąża. Nie wykorzystujcie tego. By the way, idę po popcorn :D Tylko czekać, aż ktoś mi coś nawtyka, albo inni włączą się do kłótni i zacznie się przedstawienie na masową skalę :3
Hej :) szopka juz jest skonczona bo jak twierdzi "kamilxxx" - nie popelnil beldu przy formulowaniu pytania... ;)
Ja pasuje bo juz mam tez dosc wchodzic i patrzec co owy kolo wypisuje... wole sobie popatrzec na dobry mecz... tym bardziej, ze swoje i tak osiagnalem :) poza tym nie mam czasu duzo bo musze przeciez "wydoic krowy" i "zaorac pole" - wiesz "Poszewka"... jak to "farmer" ;)
Wiesz błąd to bym mógł popełnić przeprowadzając taką ankietę w 2010 roku kiedy o Hobbicie nie było za bardzo słychać. Ale upieraj się przy swoim. Twoje posty traktuję jak grafiti na murach miasta.
Hahaha właśnie że jest mi do śmiechu. Wypowiedzi Piotrka są dla mnie żartem roku a jeszcze lepsze jest to jak ktoś się wcina w rozmowy. W zasadzie tego nie lubię ale z drugiej strony lubię jak coś się dzieje i wszyscy ingerują w konflikt. Wcale nie jestem na przegranej pozycji... po prostu biorę wypowiedzi Piotrka na luzie. On zaczął dyskusję i obrażanie moich tematów. Ja tylko chciałem przeprowadzić ankietę.
Tak jasne... bierzesz na luzie. Widac to bylo w wielu Twoich postach... wez chlopaku oprzytomnij wreszcie i skoncz wmawiac innym glupoty. Mozesz pisac ze moje wypowiedzi sa zartem ale prawda taka ze wiele osob poznalo Twoje podejscie i przyznalo mi racje. A to ze ktos sie wypowiada w tym temacie i podobnie jest nastawiony do Ciebie krytycznie o czyms chyba swiadczy... ale Ty tego nie widzisz.
W ramach sprostowania - ja nie zaczalem dyskusji lecz udzielilem odpowiedzi an ankiete. To Tobie nie spodobala sie moja krytyka i zaczales dyskusje bo poczules sie obrazony... poczytaj i przemysl co piszesz. A jak pisalem kilka postow wczesniej - sam temat posluzyl mi do czegos innego jeszcze.
Tak tak... jasne. Twoich wypowiedzi nikt już nie czyta. Są teraz ciekawsze rzeczy do roboty np. oczekiwanie na nowy trailer. Ale tobie radzę oglądnąć najpierw ten pierwszy. Obraziłeś mnie i moje pytanie a teraz się tego wypierasz. Traktuje cię już od dawna jak powietrze. Skończ to całe przedstawienie bo aż mdli.
Oczywiscie... oczywiscie ze nie czyta... tak sobie tlumacz :) A ja Ci radze poszukac zajecia zamiast pisac o rzeczach, o ktorych nie masz bladego pojecia :)
Mdli Cie? Przeciez podobno mozesz tak pisac do grudnia? Masz juz dosc? Czy moze przyczyna jest to ze coraz wiecej ludzi ma z Ciebie niezla polewke i zrobilo Ci sie smutno bo ludzie sie poznali na Tobie?
Pewnie że mogę pisać do grudnia. Śmiech to zdrowie a ja chętnie sie jeszcze przez pół roku ponabijam z twoich postów. Ziewam... idź pojeździć na jednorożcu a Hobbita zostaw sobie na przyszłość bo musisz jeszcze do niego dorosnąć.
Post nr 1 "Skończ to całe przedstawienie bo aż mdli."
Post nr 2 "Pewnie że mogę pisać do grudnia. Śmiech to zdrowie a ja chętnie sie jeszcze przez pół roku ponabijam z twoich postów."
Kolejny przyklad potwierdzajcy brak logiki przy pisaniu postow oraz to ze nie musze Cie obrazac i pokazywac jakim debilem jetses... Ty sam sobie to robisz. Kontynuuj bo idzie Ci swietnie :)
Rozpisuj się tak dalej bo ci wspaniale wychodzi rżnięcie głupa. Powinieneś zagrać w Hobbicie Berta albo Toma. Świetnie byś się nadał zarówno z wyglądu jak i charakteru.
Jasne... znowu sie osmieszyles :) kolejny post bez sensu pokazujacy ze jestes "kulturalnym uzytkownikiem na poziomie" :) Nic o mnie nie wiesz wiec daruj sobie takie komentarze :) jestes prostakiem - wiemy o tym i naprawde nie musisz tego ciagle nam objawiac :) Poza tym swietnie idzie Ci osmieszanie wlasnej osboby. Sam sobie zaprzeczasz post po poscie.... :) Jestes naprawde indywiduum na tym forum :)
Głupi jesteś i tyle. Obrażając ciebie sobie zaprzeczam? Ułomność na 100% naprawdę. Ty też o mnie nic nie wiesz. Za to ja wiem że jesteś wieśniakiem i oprócz przeprowadzenia ankiety udało mi się poznać twoją zapatrzoną w siebie osobę. Ciągłe powtarzanie nie robi na mnie żadnego wrażenia. Wymyśl coś porządnego a nie wkleiłeś linki z moimi tematami i myślisz że świecisz. Jesteś najżałośniejszą osobą na forum. Udało mi się pokazać że nie masz własnych opinii tylko ciągle skrzeczysz że "popierasz". Dawno się tak nie uśmiałem. Argumentów też nie potrafisz sformułować. Szkoda słów.
Bark mozgu udalo Ci sie pokazac i nic wiecej :) ulegles prowokacji z mojej strony i pokazales dno swojej glupoty.
Ale Ty pieprzysz... wez skoncz bo naprawde osmieszasz forum. Tym bardziej ze to wlasnie Ty nie podales zadnych argumentow. Poza tym nawet nie wiesz juz do czego argumenty mozesz podac bo zmieniles tok rozmowy na klotnie swoim gowniarskim podejsciem. Glupi to jestes Ty bo raz piszesz zeby skonczyc temat a chwile pozniej ze chcesz ciagnac ten temat do grudnia i to mialem na mysli mowiac ze sam sobie zaprzeczasz. Kto tu jest ulomny? Naucz sie czytac, myslec i pisac tepaku.
W porównaniu do ciebie potrafię czytać ze zrozumieniem. Weź chociaż raz napisz coś normalnego a nie wciąż jęczysz że popierasz. w co drugim temacie piszesz żegnam i że robisz finał. Żałosny jesteś. Kończysz kłótnie już miesiąc i nadal piszesz. Wyprowadziłem cię z równowagi i o to mi właśnie chodziło od początku. Nie umiesz zapanować już nad swoimi emocjami i stać cię tylko na wyzwiska. Takiego idioty nie widziałem nigdy w życiu. Znalazł się dorosły co tylko powtarza po kimś i nawet własnych opinii nie umie sformułować. Wróć tutaj jak skończysz szkołę podstawową i zdobędziesz umiejętności podstawówkowicza.
Odezwal sie czlowiek inteligentny i majacy silne argumenty :D koles nie wyprowadziles mnie z rownowagi tylko mam juz dosc Ciebie i Twoich postow bo sa ponizej normy :) jak narazie to Ty masz slabosc i ciagle odpisujesz potwierdzajac jak bardzo latwo ulegasz prowokacji... wez juz skoncz ta blazenade... :)
No co ty nie powiesz. Powtarzasz się człowieku bez kultury i szacunku. Szkoła cię woła na wychowanie.
Jestes fanem filmu "Hobbit". Tylko tyle mozna o Tobie powiedziec na podstwie wypowiedzi na forum wiec za bardzo nie eskponuj sie z tym ze jestes wielkim fanem Tolkiena.
Nie mówię że jestem wielkim fanem tylko że fanem. Nie porównuj mnie do jakiś idiotek co popełniają samobójstwo np przez Biebera. Traktuje WP i Hobbita jako rzeczy ważne ale nie żeby zaraz się tym nie wiadomo jak podniecać. Więc skończ pisać te swoje puste wypowiedzi bo już nudzisz.
Witam. Madrze napisales kolego. Ale do konca chyba nie wiesz do czego miala ta sprzeczka prowadzic :) pytanie pytaniem... ale ogolnie rzecz ujmujac chcialem pokazac jakim znawca Hobbita i jak wiarygodna osoba na forum jest "kamilxxx09" zakladajacy bezsensowne tematy i zasmiecajacy forum Hobbita.
Odnosnie moich wypowiedzi... jak zauwazyles pierwsze posty do niego byly na poziomie i zawieraly tresc oraz kontrargumenty. Ale czasami trzeba sie znizyc do poziomu niektorych osob aby pokazac kim sa naprawde (nie popieram tego rodzaju prowokacji ale po prostu mialem dosc jego mdlawych i chorych pomyslow na tematy...). Troche nie wiem jak mam odebrac zdanie "Widać, kto jest w tej dyskusji bardziej na poziomie" i o kim mowisz... ale uznajmy ze to malo istotne w tej chwili (po wyjasnieniu czemu z nim pisalem chyba wiesz o co mi chodzi).
Jesli poczules sie urazony ta rozmowa to wybacz kolego. Chetnie zabiore glos w powaznym i sensownym temacie a ze jestes normalnym fanem sadze, ze kiedys sie spotkamy na forum i podyskutujemy :) Pozdro
Jasne jasne... jakoś wcześniej nic do mnie nie miałeś. Ja natomiast chciałem pokazać że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i że w ogóle nie widziałeś trailera ani nie słyszałeś muzyki. Obrażając moje tematy obrażasz także osoby które się tam wypowiedziały więc widać jakim użytkownikiem jesteś. Ty masz zrytą psychikę... Wiarygodny nie byłbym wtedy gdybym kłamał w swoich tematach lub oszukiwał innych a tego nie zrobiłem. Sam teraz kłamiesz. Wstawiasz link w którym wystawiłem ocene "Śnieżki" nie wiem co do niej masz ale jeśli stać cię na argumenty to to napisz. W jakim ty świcie żyjesz.
"Janse jasne..." widze ze zaczynasz poslugiwac sie moimi zwrotami (skoro to robisz to wychodzi na to ze sie znizasz do mojego poziomu). To straszne... jak to znosisz bedac farmerem? :)
Koles nie pisalem do Ciebie tym razem wiec odpusc... nie obrazam nikogo w Twoich tematach oprocz Ciebie wiec to Ty masz zryta psychike czlowieku piszac klamstwa na moj temat. Mowiac o Tobie ze nie jetses wiarygodny na forum piszac jakies nonsensowne i zdziecinnialy tematy a tym samym potwierdzasz ze nie masz zadnej wiedzy o Hobbicie. Podniecasz sie jakimis glupotami...
Odosnie "Sniezki" - tragicznie wykonany film, zalosne efekty a gra aktorska to tragedia... a Ty sie podniecasz nim i twierdzisz ze to swietny film o wysokim poziomie aktorstwa. Pokazuje to Twoje obeznanie w swiecie filmu. Gusta sa rozne i masz prawo do zdania ale nie pisz czegos takiego ze jest swietny o porazajaco glupim filmie...
Znów pułapka? Po pierwsze mam prawo do własnego zdania i jeśli nie widziałeś filmu to się na jego temat nie wypowiadaj. Byłem w kinie i go widziałem więc dla mnie był bardzo dobry. Ciekawe jak ty byś się zachował gdyby ktoś napisał że Władca Pierścieni jest filmem np 5/10? Zapewne byś się rzucał tak jak do wszystkich zresztą. Gra aktorska byłaby z pewnością tragedią gdybyś ty tam grał. Porażająco głupim filmem to jest Szklana pułapka albo inna bzdura. Co do hobbita to weź się nie ośmieszaj bo przecież już nie zakładam od dawna żadnych tematów. Jak będzie o czym pisać to założe temat. Skończ się kłócić bo to ty wszystko nakręcasz.
Jaka pulapka? wpadasz w chorobe jakas... Nie zrozumiales mojego posta ale coz... ''Zapewne byś się rzucał tak jak do wszystkich zresztą.'' - gosciu do nikogo sie nie rzucam wiec zastanow sie o czym piszesz wogole i skoncz klamac...
Szklana pulapka jest klasykiem kina akcji i mimo ze jest to stary i czasami naciagany film to jakos mozna go obejrzec z przymruzeniem oka. Obrazajc go i mowiac ze to bzdura potwierdzasz tylko jak malo tolerancyjny i obiektywny jestes w swoich wypowiedziach odnosnie innych filmow...
Argument ze film jest bardzo dobry bo byles na nim w kinie nie swiadczy o tym ze film jest chocby przecietny... to jest TWOJE ZDANIE. Na LOTRa ludzie wjezdzaja i co z tego? ja jestem fanem ale umiem uszanowac zdanie innych wiec nie pieprz glupot... Jesli ktos uwaza ze film jest sredni i ma jakies sensowne argumenty to ok - jego sprawa. Jak ktos zaczyna trollowac jak np kileeer albo hejterowac na forum to co innego wiec rozgranicz te dwie rzeczy.
Zatem uszanuj to że mi się Śnieżka bardzo podobała i nie musisz krytykować tego filmu. Niby ja nie szanuję zdania innych a sam mnie obrażasz że nie wiem co jest prawdziwym filmem. To że tobie ten film nie przypadł do gustu nie znaczy że komuś się nie podobał. Mówisz że ten film jest porażająco głupi ale popatrz na swoje posty. Wygląda na to że te dwie rzeczy są niemal identyczne. Moim zdaniem Szklana Pułapka jest tępa i tyle ale to tylko moja opinia tobie moze się podobać.
Napisalem gdzies ze podoba mi sie Szklana pulapka? Raczej nie... chodzilo mi o stanowisko wzgledem innego filmu. Dobra niewazne...
Dobra nie tłumacz się bo szkoda mojego i twojego czasu na bzdety. ja tylko napisałem że Śnieżka mi się podobała nawet bardzo i tyle i nic do tego nie powinieneś mieć.
Owszem moge miec. Mam prawo do opinii o danym filmie, gdyz umiem krytycznie i obiektywnie spojrzec na tego typu produkcje.
Masz do tego prawo ale powinieneś mieć też szacunek do opinii innych. A ty od razu mnie zacząłeś obrażać bo napisałem że Śnieżka według mnie jest świetna. Człowieku lecz się.
Tak sie sklada ze mam szacunek ale dla ludzi ktorzy cos soba reprezentuja. Poza tym Ty pierwszy zacaales klotnie bo nie wiesz jak interpretowac wypowiedzi innych. To chyba Ty powinienes sie leczyc...
Tak tylko że to ty głupio skomentowałeś moją wypowiedź na temat Śnieżki. Idź do lekarza chociaż wydaję mi się że jest już za późno...
Glupia to jest Twoja recenzja do Sniezki bo na poziomie 10latka i to mialem zamiar pokazac umieszczajac link do Twojej wypowiedzi. Film zreszta jest dla malolatow bez wypobrazni czyli Ciebie, a sam rezyser dopuscil sie profanacji historii znanej od kilkset lat ta swoja bezmyslna wersja wydazen... czasami warto nie kombinowac z klasyka a Sniezka jest tego najlepszym przykladem.