PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425212
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

1.Który krasnolud z filmu podoba ci się (wygląd) najbardziej?
2.Jakiej postaci najbardziej nie możesz się doczekać?
3.Na jaką ocene oceniasz muzykę z Hobbita (skala1:10)
4.Na jaką wersję sie wybierasz (2d czy 3d)
5.Jak myślisz ile film będzie trwać?

Wiem że były tego typu tematy ale warto podsumować wszystko:)

No ja przynajmniej tej muzyki słuchałem i zwiastun też widziałem a ciebie widocznie podnieca Lotr i jesteś w niego tak zapatrzony że nie wiesz nawet że PJ robi Hobbita. Skończ się powtarzać bo pisanie z toba to najnudniejsze dwa tygodnie w moim życiu. Raz to zasnąłem nad kalwiaturą bo te twoje wypowiedzi są jak flaki z olejem. Weź wykręć coś z siebie jeszcze bo moi znajomi chcą sie jeszcze troszke ponabijać.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Wow... fajnie ze zyjesz w hobbitowym matrixie i sluchales muzyki z filmu. Film tez ogladales? To podziel szie wrazeniami... Boze jaki Ty jestes przykry... zastanow sie kto tu jest zapatrzony i do tego jest fanatykiem :) Poczytaj swoje posty i popatrz jak ociekaja olejem... poki co nikt z Twoich mlodocianych znajomych nie stanal w Twojej obronie :) wrecz przeciwnie, pojawiaja sie kolejne glosy przeciwne Twojej osobie. Czyli udalo mi sie osiagnac zamierzony cel.

Dla twojej wiadomości nie chodziło mi o znajomych z filmwebu geniuszu. Co do muzyki to masz nie pokolei w głowie i nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Co robiłeś na lekcjach polskiego? Chodzi mi o muzykę która do tej pory powstała. Mi też udało się osiągną cel: ponabijałem się trochę z twojej osoby i posłuchałem jak niektóre trolle mogą być żałosne.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Ta jasne... tak sobie tlumacz :) Poki co to z Ciebie sie ludzie smieja i nie jedna osoba w tym temacie podziela moje zdanie. Wiec zastanow sie kto tu jest klaunem :)

Jakoś tylko ty mnie wyśmiewasz. Zobacz że jakieś 90 % użytkowników odpowiedziało na moje pytania do ankiety normalnie a nie tak jak ty. Bezczelny typ z ciebie jest. Nie wiem może zazdrościsz że nie jestes takim fanem jak niektórzy na tym forum. Przy okazji pozdrowienia dla wszystkich tylko nie dla ciebie Piotrze.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Po pierwsze - Twoj post = kolejne wypociny o niczym i jak zwykle nie na temat...
Po drugie - 75% osob z tych 90% ktore udzielilo odpowiedzi na pytanie, napisalo w odpowiedzi ze muzyki nie ma i jedyne co mozna ocenic to motyw z trailera (to ze nie napisali, ze jestes idiota bo pytasz o cos czego nie ma, wynika wylacznie z faktu ze szkoda im czasu na polemike z kims takim jak Ty)
Po trzecie - bardziej bezczelnej osoby jak Ty na tym portalu nie ma i nie bedzie.
Po czwarte - nie mam czego zazdroscic bo ciesze sie ze mam swoje zdanie i nie jestem tak bezgranicznie zapatrzony w jeden film jak Ty; dzieki temu potrafie byc obiektywny i uznac ze sa filmy lepsze od LOTRa. Ty w swoich wypowiedziach na forum wogole nie szanujesz zdania ani uwag innych, kazdy kto jest na "nie" zostaje obrzucony blotem przez Ciebie.
Po piate - ostatnie zdanie... mistrzostwo swiata w infantylności... jak uwazasz ze komus zalezy na Twoich pozdrowieniach to zycze powodzenia... :)
Po szoste - nie mam czasu na uzeranie sie z Toba... gowno wiesz o filmie wiec nie mamy o czym rozmawiac a do tego jest to forum.
THE END

Nie wiem gdzie się uczyłeś matematyki ale chyba nie w szkole. Kolejny dowód że tam nie chodziłeś więc aż cuchniesz brakiem kultury. Przynajmniej te 90% osób potrafiło odpowiedzieć na proste pytanie ale rozumiem że był to dla ciebie zbyt duży wysiłek i jeszcze byś miał zakwasy. Bezczelny to ty jesteś bo pierwszy obraziłeś moje pytanie do ankiety. Już tydzien mówisz że podasz linki w których niby coś źle napisałem i jakoś tego nie zrobiłeś więc ja mam ci jeszcze link do muzyki wysyłać. Żałosny jesteś. Szanuje zdanie innych ale nie twoje bo ty uważasz żę wszystkie twoje wypociny są na miare Tolkiena. Zachowujesz się jak dumna krowa i tyle w temacie. Przeczytaj hobbita i WP potem oglądnij filmy a dopiero potem pogadamy.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

No dobra... przyszedl czas na final :)
Koles musze w koncu wyznac Ci prawde. Od jakiegos czasu sledzilem Twoje poczynania na forum. Znosilem wiele ale jak stworzyles swoj ostatni temat stwierdzilem ze czas najwyzszy skonczyc te Twoje malpie popisy na forum Hobbita... i nie tylko. Twierdzisz ze jestes obeznany w temacie Hobbita a mi zarzucasz ze jestem prostakiem, farmerem, krowy powinienem pasc itd. Stary jak juz napisalem wczesniej mieszkam na wsi... i wcale sie tego nie wstydze bo wiem co soba reprezentuje a Twoje zdanie mam w dupie :) Przytyki ze jestem przyslowiowym wiesniakiem nie robia na mnie zadnego wrazenia. Co innego gdy tak inteligentna i dojrzala osoba jak Ty pokazuje swoje prawdziwe ja...
Pisalem z Toba na poczatku tylko dlatego ze chcialem Cie naprowadzic na pewien tok rozmowy. Bylem kulturalny i nie zamierzalem wogole dyskutowac na Twoj kolejny debilny temat... udzielilem tylko rzeczowej odpowiedzi na zadane pytania a Ci co potrafia czytac wiedza ze odpowiedzialem wlasciwie. Jak zobaczylem Twoje podejscie odnosnie mojego zdania i zdania innych ludzi na forach, np Hobbita stwierdzilem, ze czas skonczyc z Toba. Zachowujesz sie jak rasowy gowniarz ktorego swiat zaczyna sie i konczy na czubku wlasnego nosa. Twierdziles ze jestem debilem i nie wiem co pisze... no coz... chciales zebym wstawil link do Twoich wypowiedzi i udowodnil Twoja pustote to prosze bardzo... oto one:

Inteligentny temat na poziomie, ktory wnosi zajebsiscie duzo na forum
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Niezwyk%C5%82a+podr%C3%B3%C5%BC-2012-343217 /discussion/Od+dzis+zosta%C5%82o+ju%C5%BC+tylko...,1831715

Temat bardzo madry... porownywac Mroczna Puszcze z lasem z Avatara... po prostu ekstra
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Niezwyk%C5%82a+podr%C3%B3%C5%BC-2012-343217 /discussion/Sprawa+Mrocznej+Puszczy,1875806

Taki temat zaklada znawca Tolkiena i "Hobbita"
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Niezwyk%C5%82a+podr%C3%B3%C5%BC-2012-343217 /discussion/Co%C5%9B+dziwnego+o+Gollumie%21%21%21%21,1889540

Temat pokazujacy jak swietnie jestes zorientowany w kwesti "Hobbita" od strony technicznej... tym bardziej ze odpowiedz na Twoje pytanie byla udzielona kilka dni jak nie tygodni wczesniej w necie.
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Niezwyk%C5%82a+podr%C3%B3%C5%BC-2012-343217 /discussion/3D........,1844400

Temat pokazujacy jak szanujesz innych uzytkownikow na forum
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Niezwyk%C5%82a+podr%C3%B3%C5%BC-2012-343217 /discussion/Ju%C5%BC+tylko+10+miesi%C4%99cy+do+polskiej+premiery%21%21%21,186007 2

Temat pokazujacy jak swietnie jestes obeznany w temacie ksiazkowego Hobbita i LOTRa...
"Sauron nie wiedzial o istnieniu hobbitow" - widac ze czytales uwaznie LOTRa i jak dobrze jestes zorientowany w temacie)
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Niezwyk%C5%82a+podr%C3%B3%C5%BC-2012-343217 /discussion/Ksi%C4%85%C5%BCka,1854333

Temat ukazujacy jaki ortodoksyjny jestes i jak bardzo "kulturalnie" mowisz o innych uzytkownikach forum.
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Niezwyk%C5%82a+podr%C3%B3%C5%BC-2012-343217 /discussion/Artyku%C5%82%3A%27%27Hobbit+si%C4%99+zbli%C5%BCa+-+smarkacze+szalej% C4%85%27%27,1801286

Kolejny temat "na poziomie" bez ktorego to forum nie istanialoby i jednoczesnie ukazujacy jak wiarygodny jestes w oczach innych fanow
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Niezwyk%C5%82a+podr%C3%B3%C5%BC-2012-343217 /discussion/Zwiastun+hobbita.....w+kociej+wersji,1825754

A oto temat odnosnie tego Twojego pytania nr 3 na udowodnienie, ze dublujesz tematy i zasmiecasz forum swoimi debilnymi wywodami.
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Niezwyk%C5%82a+podr%C3%B3%C5%BC-2012-343217 /discussion/Temat+numer+500%21%21%21,1821895

Temat ukazuajcy jakim znawca kina i teoretykiem jestes... oraz dwa perfekcyjne stwierdzenia innych uzytkownikow ukazujacych Twoj poziom wiedzy (aby udowodnic jak Cie odbieraja inni)
http://www.filmweb.pl/film/Immortals.+Bogowie+i+herosi+3D-2011-485474/discussion /Moja+ocena...,1766320

Teraz temat po ktorym usiadlem... masz wogole mozg? Jesli tak to go uzyj czasami...
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Niezwyk%C5%82a+podr%C3%B3%C5%BC-2012-343217 /discussion/To+jest+dziwne...,1823706

Moj ulubiony temat... napisales go o sobie?
http://www.filmweb.pl/film/Piraci+z+Karaib%C3%B3w%3A+Na+nieznanych+wodach-2011-4 91118/discussion/Czy+was+tez+wkurzaj%C4%85+osoby+kt%C3%B3re+nie+potrafi%C4%85+oc eniac+film%C3%B3w+a+tworz%C4%85+tematy+i+dodaj%C4%85+g%C5%82upie+komentarze,1678 616

Temat z forum "Sniezki" - majstersztyk
http://www.filmweb.pl/film/Kr%C3%B3lewna+%C5%9Anie%C5%BCka+i+%C5%81owca-2012-600 541/discussion/Moja+ocena+i+wnioski....%C2%A0,1936161

Jest co czytac... myslalem ze Kileeer jest idiota ale on jest po prostu trollem i lubi sie bawic kosztem innych fanow.
Prawdziwym problemem jestes Ty. Stworzyles nowy rodzaj trolla... nie wiem jak Cie okreslic ale dla mnie i kilku innych osob z forum, ktore chca pozostac anonimowe jestes "trollem-fanatykiem z parciem na szklo".
Jestes niepodwazalnym dowodem jak fanatyczna obsesja na punkcie danego filmu potrafi zniszczyc dobry smak i gust filmowy oraz sprawic ze przez takich ortodoksyjnych fanatykow jak Ty forum Hobbita jest stale zasmiecane bezsensownymi tematami.

Zainteresowanym moge przeslac wiecej "ciekawych" mysli.

"kamilxxx09" - sadze ze teraz zamkniesz swoja paszcze o ile masz honor. Czas najwyzszy bys zniknal... usun temat dla wlasnego dobra i wiecej nie zakldaj jemu podobnych...

Nic nie usunę bo takiej potrzeby nie widzę. Myślisz że komuś się chce czytać twoje wypociny? Jesteś w błędzie. Linki które podałeś nie mają w sobie nic złego ani obrażającego. To ty kłamałeś mówiąc że pisałem coś złego o Lotrze. I teraz tak:
1. Tematy o tym ile miesięcy zostało miały wzbudzić jeszcze większe oczekiwanie na film i emocje dzięki czemu Hobbit miał się stać jeszcze bardziej oczekiwany i tak też się stało.
2. Porównanie Lasu z Avatara i Puszczy jest jak najbardziej na miejscu bo te dwa miejsca mogą ze sobą konkurować bo zadziwiają swym pięknem. Zresztą chiałem zobaczyć co inni o tym myślą.
3. Co do technologii każdy może przecież się upewnić i poznać opinie innych bo to jest forum. Jesteś po prostu żałosny!
4. Co do filmu "Bogowie i herosi" nie wiem czy zazdrościsz że widziałem go przed polską premierą ale to świadczy tylko o tym że nie umiesz pogodzic się z tym że nie widziałes tego filmu i tyle a w tym kraju każdy ma prawo do własnej opinii.
5. Co do tematu o Sauronie.... Widać że na swojej farmie nie masz dostępu do takich książek jak WP i że w ogóle go nie czytałeś.
6.Jeśli ktoś zachowuje się bezczelnie wobec innych filmów bo po prostu nie jest ich fanem i pisze "smarkacze szaleją " to do takich ludzi nie mam i nie będe miec szacunku.
7.Nie wiem co masz do mojej oceny śnieżki ale to że ty jej nie widziałes i nie masz dostępu do kina bo mieszkasz na jakimś odludziu nie oznacza że ktoś inny go nie widział. Ogarnij się człowieku.

Widzę że zazdrościsz tego że nie jesteś fanem Tolkiena. Nie potrafisz też stworzyć porządnego tematu którym byś kogoś zaciekawił. Twoje marne wypociny są nudne i nikt ich nie czyta. Pewnie cię coś trafia kiedy widzisz że ktoś może być od ciebie lepszy i założyc jakiś ciekawy temat. A bezsensowny to jesteś ty. Bo ja przynajmniej nie kipię złością do innych jeśli coś mi się udało. Zresztą gdyby komuś się coś nie podobało to nie odpowiadaliby na moje wypowiedzi i tematy. Podając linki zrobiłeś z siebie idiotę bo każdy może przecież wejść na moje tematy i je ocenić. Myślisz że cię ktoś polubi. Żadnego wrażenia na mnie nie zrobiłeś... wręcz przeciwnie ośmieszyłeś sie bo w tych tematach nie ma nic negatywnego. A wiele z nich tworzyłem też po to by niektórzy użytkownicy nie nudzili się gdy PJ nie wrzucał żadnych nowych informacji lub filmików. Poszukaj w internecie numerów do psychiatry i umów się na rozmowę. Tylko nie strać zasięgu na tym swoim pustkowiu.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Jasne jasne... :)

użytkownik usunięty

Aha... w ramach sprostowania... linki ktore wstawilem pokazuja jaki jest Twoj iloraz inteligencji i czym sie zajmujesz na forum. O to mi chodzilo od poczatku tej dyskusji i sie udalo. Ponad polowa tematow jakie zalozyles zostala olana ze wzgledu na brak jakiejklowiek tresci merytorycznej... wiec to wytraczajacy powod zebys skumal ze nikomu na forum Hobbita nie robisz "dobrze" i abys zastanowil sie kogo ciekawia Twoje tematy... a zazdroscic nie ma czego. Nic nie oferujesz ciekawego swoja osoba a jak napisalem juz dawno - nie liczy sie ilosc tylko jakosc. Tyle w temacie
A odnsnie zasiegu... Ty swoj wlasny z mozgiem straciles juz dawno temu... to widac slychac i czuc jak spiewal klasyk...

Hahah wystawiłeś linki które każdy sobie sam może znaleźć. To własnie pokazuje jak jesteś mądry. Jakoś w większości tematów użytkownicy się wypowiedzieli. Za to ty nie uzupełniasz tego forum i nie tworzysz niczego. Liczysz tylko na to aby ktoś odwalił za ciebie całą robotę. W większości swoich wypowiedzi nie umiesz wyrazić własnego zdania i piszesz tylko "popieram". Świadczy to o tym że zasięg twojego słownictwa jest tak mały jak i twój móżdżek. Stwórz jakoiś porządny temat a na początek przeczytaj może czerwonego kapturka. Potem dopiero zabierz się za Hobbita i Wp bo widzę że ten temat jest dla ciebie zbyt trudny do ogarnięcia. A pisząc właśnie że o to ci chodziło pokazujesz jakim trollem jesteś i śmieciarzem. A mi chodziło o to żeby wytrącić cię z równowagi i pokazać ludziom twoją głupote. Nawet na proste pytanie nie umiesz odpowiedzieć. Czekam aż przeczytasz hobbita chociaż pewnie się nie doczekam. Książka ma zbyt wiele stron jak dla ciebie.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Jasne, jasne... :) powtarzam ponownie ze na forum Hobbita nie dzieje sie nic szczegolnego wiec nie ma sensu zasmiecac go. Ty to robisz nagminnie koles. Nie widze potrzeby sie rozpisywac bo jak napisalem dawno... nie ma o czym pisac a szczeniackie tematy typu "co sadzicie o kapeluszu Gandalfa, nie jest za szary?" sa totalnie nieprzemyslane...
"A mi chodziło o to żeby wytrącić cię z równowagi i pokazać ludziom twoją głupote. Nawet na proste pytanie nie umiesz odpowiedzieć." - to zdanie napisalem jakos nie caly tydzien temu ale wolales brnac dalej w ta rozmowe. Zastanow sie co Ty piszesz i komu skonczyly sie argumenty...

Widać że zazdrościsz że moje tematy są lepsze od twoich. Myślisz że jak jesteś starszy o parę lat to ci wszystko wolno. Do ludzi na ulicy też tak podchodzisz i o byle co ich wyzywasz. Ogar człowieku. Może dla ciebie nic się nie dzieje bo masz ADHD i już byś chciał żeby film był w sieci wtedy był byś na pewno zadowolony. Pierwszy raz spotykam farmera który ma ADHD. Stać cię tylko na ciągłe powtarzanie się. Flaki z olejem wymyśl coś nowego. Twoje wypowiedzi nic nowego nie wnoszą.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Oczywiscie... oczywiscie... zazdroszcze Ci jak cholera bo z tego co mi napisala pewna osoba to powstaje wlasnie Twoj fanklub :)
"Myślisz że jak jesteś starszy o parę lat to ci wszystko wolno"- ja nic nie mysle, ja nie mam na to czasu. Przeciez jestem farmerem a farmerzy nie mysla tylko doja krowy nie? :)

Koles... mialem cel ktory zrealizowalem w 100%, gromadzilem teamty i wypowiedzi do tego a Ty mi w tym pomogles - TO WSZYSTKO :) powinienem Ci podziekowac za pomoc... zegnam :)

A ja zrealizowałem swój. Chciałem pokazać innym że nie stać cię nawet na ziarnko kultury. W każdej swojej wypowiedzi nie potrafisz użyć argumentów tylko bezustannie posługujesz się wyzwiskami. użytkownicy zobaczyli jak taki troll jakim jesteś ty umie zaśmiecić forum filmowe. Pokazałeś że stać cię tylko na farmerskie słownictwo a zakres twojej wiedzy jest tak mały że szkoda gadać. Farmerem jesteś i w farmera się obrócisz.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Tak... tak... tak... masz absolutna racje :) TAK SOBIE TLUMACZ ZE CHCIALES COS POKAZAC... swoj niekonczacy sie debilizm zapewne. Kulturalny bylem na poczatku i nie mialem jeszcze ochoty na klotnie. Liczylem ze "popiszesz sie" jeszcze jakims szczeniackim tematem ale jak zaczales te swoje prehistoryczne teorie rozpoczalem zabawe wczesniej :) a teraz idz grzecznie do kata i poplacz sobie :) bye malutki :)

P.S. Przeczytaj raz jeszcze swoje wypowiedzi a pozniej skonfrontuj je z moimi. Jak sobie podliczysz to okaze sie kto zawarl wiecej tresci merytorcyznej odnosnie filmow i ksiazek :) i przede wszystkim na temat :)

Ty7 nigdy nie byłeś kulturalny. Nie potrafisz napisać nic prócz "popieram". Wysil się trochę bo długo nie pociągniesz na tym forum jeśli nie wyrazisz własnych opinii w danym temacie. Twoich postów ani wklejonych linków nikt nie czyta. Nie wiem co robisz tu tak wcześnie ale czy nie powinieneś teraz orać na polu? Przywiąż się do pługu i zabieraj się do pracy bo to forum nie jest dla ciebie pajacu.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Dla takich prostaczkow jak Ty nie mam zamiaru sie wysilac bo filmweb jest naprawde malo wiarygodnym portalem a wiele ludzi tutaj jak np Ty nie wie nawet o czym pisze. Dla normalnych ludzi obzenanych w temacie Hobbita itp sa inne portale ale co Ty mozesz wiedziec? Siedzisz cale dnie na filmwebie i pierdzisz w ta klawiature bez sensu udajac znawce. Jestes takim klaunem na forum Hobbita ktory zaklada smieszne tematy i nie jedna osoba Ci juz zwrocila uwage w tej kwestii.
Odnosnie kultury to nie praw kazan... wjezdzasz na kazdego kto sie z Toba nie zgadza i to bez jakiejkolwiek przyczyny - kolejny przyklad ze jestes ograniczony i zapatrzony w siebie.

Wjeżdżam tylko na osoby które nie znają Hobbita a go krytykują i poniżają. Co innego opinia co innego fakt. Ale ty się na tym nie znasz więc nie będę ci o tym opowiadać. Ja przynajmniej pracuję na tym forum i coś robię dla innych użytkowników a ty kompletnie nic. Nawet własnej opinii nie umiesz wyrazić tylko ciągle jęczysz że popierasz. Hahahaha normalnie mnie rozwalasz człowieku. Hobbit to za duży temat jak na twoją głupiutką osóbkę. Zajmij się baśniami albo wierszami Jana Brzechwy.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

"Ja przynajmniej pracuję na tym forum i coś robię dla innych użytkowników"... zgadza sie robisz wielki smietnik na forum Hobbita fanatyku. Twoje tematy to potwierdzaja bo ich poziom i tresc jest tak inteligentna jak Ty... Ponownie ujawnia sie Twoje ego... ale tlumacz sobie ze jestes wielkim indywiduum...
Nie liczy sie ilosc zalozonych tematow tylko jakosc a ze nie ma na chwile obecna o czym pisac wiec nie pisze.
Wiersze J.B. sa zdecydowanie o wiele ciekawsze niz te Twoje wypociny na forum.

Słownictwo też ci się skończyło bo teraz kopiujesz moje słowa. Widzę że nie stać cię na nic lepszego tylko powtarzanie się przez 3 tygodnie. Jak to nie ma o czym pisać? A filmik z planu? A romans Kiliego do Tauriel? Żałosny jesteś idź pasać kozy bo tylko to ci wychodzi.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

"romans Kiliego do Tauriel"...
Po pierwsze nie "do" tylko "z".
Po drugie owy watek nie jest zwiazany z ksiazka wiec jest profanacja i jakims aktem desperacji ze strony Jacksona... jakby Tolkien zyl to by mu zapewne pojechal po calej linii za takie udziwnienia z dupy wyjete (moze wkrotce zacznie krecic nowe odcinki "Esmeraldy" albo niech wsadzi watek kazirodczej milosci miedzy Gloinem a Gimlim... jak kogos podnieca taki nonsens to jest idiota... zal)
Po trzecie zalosne to jest to ze sam kopiujesz moje moje slowa pajacu a pozniej wmawiasz mi jakies swoje glupoty...

Własnie że nie. Bo mieć z kimś romans oznacza że dwie osoby nawzajem coś do siebie czują a mieć romans do kogoś oznacza że jedna osoba coś do drugiej czuje ale ta druga nie. Widać że nie czytałeś spoilera i tak właśnie się interesujesz Hobbitem. Znowu dałes ciała. Kili będzie podrywał tauriel ale ona do niego nic nie będzie czuła. Ogarnij się.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

A odnosnie argumentow... o jakich Ty argumentach piszesz i odnosnie czego? Czy nadal nie kumasz po co pisalem z Toba w tym temacie??? O filmie rozmawialismy na poczatku i uswiadomilem Ci Twoj blad do ktorego nie miales odwagi sie nawet przyznac... Pozniej rozpoczalem zabawe zmierzajaca do tego abys pokazal jakim "zajebistym fanem" jestes i jak znasz sie w temacie Hobbita i LOTRa. Oprocz tego ze wpadles w pulapke to jeszcze udowodniles ile warte sa Twoje tematy i ile w nich faktow oraz sensownych wypowiedzi. Wiec skoncz sie ogdgryzac i pisac to samo ze chciales cos pokazac itd bo teraz mleko juz sie wylalo :) To tyle w temacie :) bye

Haha chciałeś mi uświadomić błąd którego nie popełniłem. Chciałbyś ! Błędy to sobie możesz wytykać krowom albo kaczkom. Czy tak trudno zrozumieć że chodziło mi o muzykę a nie oficjalny soundtrack. Wszyscy jakoś poradzili sobie z ankietą ale chyba będę musiał przygotować dla ciebie wersję specjalną znacznie łatwiejszą bo widzę że nie dasz rady przez to przebrnąć. Nawet już nie czytam twoich postów bo nie chce umrzeć z nudów. Bye.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Nie czytasz? :D dobry zart :D nawet nie wiesz jak bardzo podatny jestes na prowokacje :)

Za to ty jesteś podatny na głupotę:)

użytkownik usunięty

A odnosnie Saurona... przypominam ze Sauron byl Majarem i wiedzial o istnieniu Hobbitow na dlugo przed tym jak dowiedzieli sie o nich ludzie. Nie zwracal na nich uwagi po prostu bo nie zagrazali jego potedze. Dopiero gdy Gollum wyjawil sekret ze to Bilbo Baggins z Shire ukradl pierscien zaczal intensywnie sie przygladac temu ludowi... dales dupy :)

Hahahah właśnie o to mi chodziło.... żebyś jeszcze się trochę napisał. twoje wypociny mnie po prostu śmieszą do łez. To lepsze niż polska komedia. Weź mi jeszcze napisz streszczenie Dwóch Wież i najlepiej recenzję filmu.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Gosciu... ja juz z Toba nie dyskutuje :) moim zadaniem bylo pokazac Twoja glupote juz od marca i wkoncu to zrobilem bo sam dales mi okazje do tego :) oczywiscie dalej upieraj sie przy swoim ze muzyka istnieje, pisz dalej te smety ze to ja jestem nudny, nie mam argumentow, jestem wiesniakiem itd :) naprawde wisi mi Twoja osoba i te Twoje teksty :) swoje osiagnalem i pokazalem niezorientowanym kim jestes i co robisz na forum Hobbita. Twoj temat zniknie z glownej niebawem wiec ciesz sie chwila :) szkoda ze dalej klapiesz paszcza ale widac nie masz nawet tyle honoru by podkulic ogon jak ktos wytknal Ci cala glupote... zegnam :)

P.S. nawet nie wiesz ile osob z forum LOTRa i Hobbita do mnie napisalo po przeczytaniu posta zawierajacego te wszystkie linki i jaka mieli pompe z Ciebie po przeczytaniu tych Twoich tematow...

Już ze mną nie dyskutujesz od dobrych 20 dni. Niby kończysz rozmowę ale nadal odpisujesz. A tak przy okazji radzę kupić sobie kalendarz bo twoje wpisy pokazały się w tym temacie w maju a nie w marcu. naucz się nazw miesięcy. Chłopie i ty masz 20 pare lat? Zachowujesz się jak zerówkowicz. Każdy twój post jest bezsensownym jęczeniem. 100% ADHD. Wcale mi nie zależało i nie zależy aby mój temat utrzymał się na głównej. Celem tego tematu było przeprowadzenie ankiety ale przy okazji dowiedziałem się o tobie kilku ważnych rzeczy. Ośmieszyłeś się i dałeś mi jakieś 3 tygodnie radości. Połowa mojej rodziny i znajomych miała ubaw po pachy gdy czytali te twoje wypociny. Mój kuzyn po zobaczeniu tych linków co wkleiłeś myślał że zleje się ze śmiechu i to właśnie dzięki tobie. Powiedział że wszedłeś na byle jaki mój temat skopiowałeś link i wkleiłeś. W moich tematach nie ma nic co wskazywałoby że jestem trolle. Wpadłeś w labirynt i nie potrafisz się z niego wyplątać.

Powtarzam po raz kolejny: LOTR i Hobbit to za wysokie progi na twoje nogi. Zacznij od baśni Andersena a potem zabieraj się za coś trudniejszego.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Oj widze ze Ci bardzo smutno i teraz probujesz sie odegrac :) jednak widze opoznienie... odpowiadasz na posty sprzed kilku dni..
Czytaj ze zrozumieniem cieciu to co napsialem zanim zaczniesz cokolwiek pisac :) od marca sledzilem Twoje poczynania na forum Hobbita a glos zabralem w tym temacie aby Cie sprowokowac i pokazac Twoje fanatyczne sklonnosci :) udalo mi sie to i nie zaprzeczaj teraz ;) poza tym cieszy mnie ze masz kolko wzajemnej adoracji - jesli bawi ich to ze jestes retardem i popieraja takie tematy jakie zakladasz to widac ze to patologiczna rodzina. Zreszta normalna osoba - teraz mowie o Tobie - nie zakladalaby tematow bez sensu :) odnosnie linkow... nie byly to tematy wyssane z palca koles tylko Twoje "the best from the best of shit" i sie nie zapieraj teraz :) jak ktos jest kumaty i poswieci chwile na przeczytanie linkow to wierz mi ze wywnioskuje kim jestes :)
P.S. fajnie ze Twoj kuzyn Cie oswiecil i wytlumaczyl skad wzialem linki... tez jest takim fanatykiem jak Ty? :) a moze jestescie para? :)

Jedyne co ci się udało to pokazać jakim wieśniakiem jesteś.
Twój farmerski ton sprawia że zwijam się ze śmiechu:) Wkleiłeś pierwszy lepszy link i myślisz że świecisz? Koleś tam nic nie ma co świadczy o trollowaniu. Pytania są normalne co jednak jest przeciwieństwem twojej osoby. Nie obrażaj mojej rodziny bo ja twojej nie wyzywam. Pokazujesz właśnie że masz ADHD i nie potrafisz zapanować nad swoimi emocjami. Ale myślę że ziołowa herbatka dobrze ci zrobi. Jakoś w większości tematów udzielono odpowiedzi. Pisząc te swoje wypociny obrażasz także innych użytkowników. I wierz mi: nikt na te twoje wypociny czasu tracić nie będzie. Co ty myślisz że jesteś pępkiem świata i królem na tym forum. Kto cię uczył kultury bo na to wychodzi że farma lub dżungla. Wróć tutaj jak nauczysz się kultury bo zachowujesz się jak pięcioletni bachor. Psychiatra dobrze ci zrobi. Tylko nie oczaruj go swoją głupotą.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Gdy czytam twoje wypowiedzi przychodzi mi tylko jedno do głowy -> WSOM. Tak mawiał jeden z moich nauczycieli, a znaczy to Wielki Smutek Ogarnia Mnie. Skąd ty się urwałeś??

ringos

A jak ja czytam twoje posty to widze tylko jedno: WDSD-Wróć Do Swojej Dżungli

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Dlaczego każesz mi uciekać do swojej dżungli?? Czyżbyś się czegoś obawiał z mojej strony?? Może i słusznie....

ringos

Hahah żart stulecia. Walisz lepsze suchary niż Karol z Familiady. Wracaj do puszczy!

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Dżungla, puszcza... Pewnie co za różnica. Widać jakie masz pojęcie o otaczającym Cię świecie. I jeszcze jedno masz strasznie dziwne poczucie humoru, no ale co kto lubi.

ringos

Słuchaj nie chcę się jeszcze z tobą kłócić więc skończ i nie mieszaj się w nie swoje sprawy

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Ej a kto Ci kolego drogi dał prawo o decydowaniu co jest moją sprawą, a co nią nie jest?? I jakim prawem każesz mi skończyć?? CO?? Coś Ci się chyba pomyliło. Nie możesz mi odebrać takiej frajdy jaką jest niewątpliwie czytanie twoich "WYPOWIEDZI". Nie dysponujesz taką mocą.

ringos

Jeżeli chcesz się kłócić to proszę bardzo. Ja tego nie chce ale skoro ty tak bardzo tego pragniesz to zapraszam do kłótni. Twoje posty są po prostu trollowate i tyle. Nie jesteś w temacie więc się nie wtrącaj bo nie urośniesz.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Oczywiscie... oczyswiscie... :) to ze udzielono odpowiedzi na Twoje pytania nie oznacza ze sa one na poziomie. Poza tym nie wiesz czym jest ADHD, pomylies pojecia :) a odnosnie obrazania innych uzytkownikow to chyba masz jakies zaburzenia wzrokowe bo w przeciwienstwie do Ciebie - nikogo poza Toba - nie obrazam swoimi wypowiedziami (dowod na to jak reagujesz na slowa krytyki od innych ludzi i jaki jestes kulturalny umiescilem w jednym z linkow wiec zwaz co mowisz ).
Jesli ktos odbiera to co pisze jako obrazliwe to albo jest tak zdesperowanym fanatykiem jak Ty albo po prostu nie potrafi byc obiektywny.

P.S. Daj namiary na swojego lekarza. Jak naprawde bede potrzebowal pomocy to sie zglosze i przy okazji wyznacze Ci kolejna wizyte bo leki Ci sie skonczyly najwyrazniej i dajesz tutaj upust wodzom swojej jakze prostej fantazji...

Ja przynajmniej tą wyobraźnię posiadam nie to co ty. Czytając Hobbita (jeśli go w ogóle czytałeś) pewnie zastanawiasz się jak to możliwe że Bilbo zakładając pierścień stał się nie widzialny. Numeru do psychiatry poszukaj sobie na necie chyba że jesteś takim leniem że nawet ci się nie chce chociaż wizyta u niego dobrze ci zrobi i może cię w końcu wyleczy. A PS to sobie możesz w listach pisać. Kolejny argument potwierdzający że nie chodziłeś do szkoły tylko wypasałeś gęsi głośno przy tym gdacząc a raczej jęcząc bo tylko to potrafisz.

kamilxxx09

Jesteście przesłodcy :3 Rany, więcej luzu, nie wytykajcie sobie co drugiego słowa, bo to jest już śmieszne. Niech ktoś na poziomie wreszcie przestanie pisać i tyle, bo im dalsze komentarze, tym są na niższym poziomie zarówno od Kamila jak i od Samwise'a. Jak można pisać ciągle "mam większą wyobraźnię, jestem mądrzejszy, nie bo ty głupszy, nie bo ..." skoro nawet się nie znacie (chociaż nie wiem, nie wnikam). Widać, kto jest w tej dyskusji bardziej na poziomie, ale człowiek rozwija się przez całe życie. Do jednego dojdzie to wcześniej, do jednego później. Mądrzejszy zrozumie i odpuści sobie, po co kontynuować tę szopkę. Najbardziej śmieszy mnie "ja jestem większym fanem, bo wyczytałem, że Bilbo miał 5 żółtych paznokci, a ty napisałeś, że 7, idź do psychiatry, skoro nie umiesz liczyć i nie jesteś tak boski jak ja". No ludzie, a czy to ważne. Tolkien pisał, aby podzielić się z ludźmi światem, który wykreował w głowie. Ale nie, udowodnijcie (sorry za liczbę mnogą, nie czytałem wszystkiego ^^) kto jest większym fanem, bo kogoś to obchodzi. Mam nadzieję, że w końcu ktoś z was zakończy tę dyskusję (chociaż wiele pokazuje o was ^^). Mam nadzieję, że nie odpisze ktoś, a wtedy drugi odpisze pierwszemu i znowu. Są lepsze rzeczy do robienia w życiu niż marnowanie czasu i psychiki na zbędne obelgi, które są pisane tylko po to, by wnerwić drugą osobę. To co miało być udowodnione już zostało. Chociaż jak będziecie dalej pisać, to dostarczycie mi trochę rozrywki, więc wybór zostawiam wam :3

Poszewka

W moim temacie chciałem przeprowadzić tylko ankietę i nikogo nie miałem zamiaru obrażać ani się wywyższać. Ale na tym świecie są osoby które nawet do drzewa się potrafią przyczepić i mieć pretensje że ma za dużo liści. Nie moja wina że jakiś koleś doczepia się do każdej pierdoły i szuka błędów w ankiecie.

kamilxxx09

No rozumiem, każdy ma inne podejście i ciebie to uraziło (kij, że niedojrzałe podejście, przecież każdy uczy się na błędach), ale bez przesady, trzeba mieć trochę dystansu do siebie. Wyluzujcie i dajcie sobie z tym spokój. Do czego to doszło, aby kłócić się o takie pierdoły, a można na tyle ciekawych rzeczy pogadać. Pozdrawiam ;)

Poszewka

Wiem właśnie 3-tygodniowa kłótnia o pytanie do ankiety. Też tego nie rozumiem ale jestem osobą dość upartą więc nie popuszczę i nie będę się przed nikim poniżać. Również Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 9
Poszewka

Twoje ostatnie zdanie najbardziej mi się podobało bo ta dyskusja właśnie dostarcza chyba nam wszystkim ogromną dawkę humoru.

ringos

Mówiąc "nam wszystkim" mówisz o sobie? Stary zgłoś się do lekarza.