1.Który krasnolud z filmu podoba ci się (wygląd) najbardziej?
2.Jakiej postaci najbardziej nie możesz się doczekać?
3.Na jaką ocene oceniasz muzykę z Hobbita (skala1:10)
4.Na jaką wersję sie wybierasz (2d czy 3d)
5.Jak myślisz ile film będzie trwać?
Wiem że były tego typu tematy ale warto podsumować wszystko:)
Satysfakcję sprawia mi to, że się tak rozpisujesz.. A jak na razie widze że tylko ty masz jakieś pretensje. Co do Killera to nie porównuj mnie do swoich krewnych bo nie jestem taki jak on. Nic mi nie musisz uświadamiać bo nie potrzebuje adwokata. Jak ci coś nie pasuje to zajmij się czymś innym. proponuję zacząć może od baśni o czerwnnym kapturku a dopiero potem zabrać sie za Hobbita nie mówiąc już o wp.
Znowu piszesz jakies smety o Hobbicie i WP... ogarnij sie bo po prostu smutno sie robi jak probujesz na sile pokazac jakim "znawca" jestes i ze...
Czy ja mam pretensje? Czlowieku zrozum to wreszcie... ja Ci tylko wrocilem uwage ze popelniles blad w formulowaniu pytania... to Ty masz pretensje ze ktos Ci wytknal blad!!! Gdybys byl powazny to przyznalbys sie publicznie do pomylki juz po moim pierwszym poscie i dokonal malej korekty. Wtedy dalbym Ci spokoj ale Twoja duma wziela gore ze ktos Ci przysral i dobrze o tym wiesz. Powtarzam - jestes egocentrykiem kolego, a to Cie kiedys zniszczy.
P.S. A odnosnie Twojej satysfakcji z tego ze sie rozpisuje - "Dyplomacja to umiejętność powtarzania "dobry piesek", dopóki nie znajdzie się odpowiednio grubego kija." (Tom Clancy)
Lepiej sie ogarnij i przyznaj do pomylki bo wkoncu uzyje "kija" :P
Jasne... tkwij w tym przekonaniu ze nie popelniles pomylki... z resztą niewazne...ta rozmowa jest juz bez sensu.
Wiem że jest bez sensu ale ja mogę ją ciągnąć ten temat nawet do grudnia. Będe tkwił w tym przekonaniu bo jest ono słuszne. Po prostu nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i jesteś bardzo drobiazgowy.
Chcesz to se ciagnij i tkwij w tym go...e po uszy. Ja sobie daruje taka "przyjemnosc".
Czytac ze zrozumieniem??? Co mam czytac? Chlopaku zrozum ze muzyki nie ma!!! TO TY JESTES IRRACJONALNY BO PYTASZ O COS CZEGO NIE MA!!! Muzyke z trailera mam oceniac? Moze Shore wogole nie umiesci tego motywu w filmie bo tak sie zdarza ze czasami kompozytor tworzy jakis motyw muzyczny na potrzeby wylacznie trailera. Jedyne co z trailera mozna ocenic to piosenke krasnoluodow bo to sie w filmie znajdzie. Zwroc uwage ze w trailerze do "Powrotu Krola" muzyke stanowi zmutowany motyw z "Requiem dla snu". Takze co mam ocenic??? To wlasnie ludzie Tobie podobni oceniajac muzyke z filmu i nie potrafiacy czytac ze zrumieniem zinterpretowali Twoje pytanie jak chcieli. Ja i kilku innych odpowedzialo na zadane pytanie poprawnie. Pytanie jest do dupy bo muzyki nie ma. Dales ciala i wiesz o tym. Odpowiedzi 9/10 i 10/10 MOGA SIE ODNOSIC JEDYNIE DO TRAILERA!!! Jak juz cos robisz to rob dokladnie. Diable tkwi w szczegolach.
A o co mi ciągle chodzi? Chodzi mi właśnie o muzykę z trailera i pieśń krasnoludów. Przecież każdy kto interesuje się filmem wie że nie ma oficjalnego soundtracku. Zamiast się czepiać 2 tygodnie to odpowiedz jasno jak oceniasz muzykę. Jakoś inni nie mieli z tym problemu.A muzyka z trailera na pewno pojawi się w filmie jestem tego przekonany. Zresztą część muzyki jest już. Kiedyś ktoś ją dodawał. Poszukaj na you tube. Jest tam trochę nowości i trochę motywów z WP. najpierw dobrze poszukaj a potem się czepiaj.
Odpowiedzialem 2 tygodnie - muzyki nie ma i do listopada nie bedzie!!!!!!
Jakbys byl choc troche bystry i poszukal na forum to bys sie bardzo zdziwil... bo tym kims kto dodal "muzyke" jestem ja. I dla wyjasnienia owa muzyka nie pochodzi z soundtracku lecz jest "dzielem" autralijskiego fana tzn sa to przerobione 3 utwory z LOTRA polaczone dosc zgrabnie z motywem muzycznym z trailera "Hobbita"... znowu sie osmieszyles... wiec skoncz pisac i sie udzielac. Nie masz WOGOLE wiedzy na te tematy... to ze przeczytasz cos na necie (w dodatku z niepewnego zrodla jak widze) i przeczytales kilka ksiazek Tolkiena nie czyni Cie znawca. Bye...
Nie chodziło mi o twoją muzyke. Ktoś mądrzejszy niż ty dodał lepszy kawałek kilka tematów wstecz. Za wielkiego znawce się nie mam ale ty też nim nie jesteś bo widać z twoich wypowiedzi. Przeczytałeś pewnie Hobbita i na tym się skończyła twa podróż po świecie Tolkiena.
Koles nawet raz nie podales sensownego argumentu przemawiajacego za tym ze wiesz o czym piszesz na temat "Hobbita". Masz sie za znawce ale jestes egocentrykiem bo w co drugim poscie piszesz jaki Ty bystry jestes, co wiesz o Tolkienie mi probujesz nawtykac w bardzo kolokwialny sposob. Z tymi smietami odnosnie muzyki to jestes nieprzygotowany jak zwykle... az mnie smiech bierze ze z Toba pisze... przejrzyj tematy 2 miesiace wstecz i dopiero zabieraj glos czlowieczku :) nie bede pisal co i kiedy przeczytalem bo nie bede znizal sie do Twojego poziomu, aby cos udowadniac :) po prostu nie dajesz rady i swoje braki probujesz skierowac z rozmowy na klotnie. Z tego co widze to w wielu tematach dzialasz w ten sam sposob... tzn slabo.
A tak na marginesie chocby jedno wiarygodne zrodlo z ktorego wynika ze muzyka istenieje a dam Ci spokoj.
Muzyka tzn przyjmijmy ze podasz chocby jeden utwor muzyczny pochodzacy z Hobbita bedacy sciezka dzwiekowa z soundtracku do filmu.
Yntelygencie masz pole do popisu.
śmiech na sali... "jedno żródło.... a dam ci spokój" jak to przeczytałem to spadłem z krzesła. Człowieku ty mi nie musisz dawać spokoju. Mam to głęboko gdzieś. Możesz pisać nawet do 2040. Co ty mnie szantażujesz? Poszukaj dobrze w necie a może coś znajdziesz. Radzę zacząć czytać ze zrozumieniem a potem się kłócić. ja przynajmniej zakładam normalne tematy a nie wciskam Lotra na forum Hobbita tak jak ty. Nara
Mam szukac cos czego nie ma? To wlasnie jest ta Twoja wiedza o filmie Hobbit. Zadalem proste pytanie abys uargumentowal swoja wypowiedz i potwierdzil ze muzyka z Hobbita istnieje. I co? I nic!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kolejny przyklad jakim idiota jestes. Nie podasz mi linka do muzyki z filmu bo jej nie ma. Zakladasz normalne tematy? Pokaz jeden... odnosnie ostatniego zdania to milcz bo jak wrzuce kilka linkow do Twoich wypowiedzi na temat LOTRa w Hobbicie to sie posrasz ze wstydu. Jestes wogole nieprzygotowany.
Tak to sobie wrzucaj. Nic na mnie nie masz bo nic tam nie pisałem złego. Żal mi cię człowieku. Kultury trochę. Jeżeli motyw z trailera to nie jest dla ciebie muzyka to jesteś dzikusem z Amazonii. Nie będe ci nic podawać. Sam sobie poszukaj a wszystkie tematy które tworzyłem są normalne. Jak byś chciał to byś już dawno je wrzucił farmerze.
Wrzuc jeden link z muzyka z filmu. I to wystarczy. Jak pisalem wczesniej motyw z trailera moze byc skomponowany tylko i wylacznie na potrzeby trailera. Wszystko co piszesz jest na poziomie retarda, podniecasz sie jakimiś nonsensami a na uwagi i wskazowki innych uzytkownikow reagujesz jak prostak wiec kazdy myslacy czlowiek, ktory przeczyta Twoje wypowiedzi oceni kto tu jest wiesniakiem czy dzikusem.
Aha... mieszkamy w Polsce a nie w USA wiec slowo farmer jest nie na miejscu... za to slowo idiota okreslajace Ciebie jest znane wszedzie :)
P.S. Naucz sie czytac bo napisalem ze wstawie Twoje wypowiedzi z forum Hobbita w ktorych piszesz o LOTRze a nie tematy. Znowu sie osmieszyles malpko :)
Może z tym przekomarzaniem się pójdziecie gdzieś indziej???Niepotrzebnie ten temat non stop podbijacie do góry.
Witam. Wiem ze ten temat jest idiotyczny ale inaczej sie nie da. Ja z checia zakoncze ta dyskusje, niech tylko zalozyciel przyzna sie do blednego sformulowania pytania i do tego ze muzyki z Hobbita nie mozna ocenic bo jej nie ma. Gdy wyjdzie oficjalny soundtrack wtedy owszem, bedzie mozna pytac o takie rzeczy. Po uslyszeniu 2.32 minutowego motywu z trailera nie mozna przyjac ze to muzyka wiec daze tylko do tego zeby zalozyciel nie wprowadzal w blad tzw "swiezakow", czyli osoby ktore na forum trafily przypadkiem albo sa tu od niedawna. Poza tym uznaje sie za znawce tematu i pisze bzdury na forum, nie tylko w tym temacie a ponadto obraza inne osoby zarzucajac im glopote, debilizm itd. Niech sie przyzna ze dal ciala i przeprosi. Nic wiecej nie chce.
Pozdrawiam
I ja to wiem i ty to wiesz, że on się nie przyzna.Więc ta dyskusja na prawdę nie ma sensu.Walka z wiatrakami.
Tak tylko że ja żadnych użytkowników od debili i głupków nie wyzywam. Sformułowanie nie jest błędne bo dotyczy muzyki która już istnieje. Każdy kto interesuje się tym filmem zajarzy o co chodzi. To ty przyznaj się do błędu. Powiedziałeś że muzyki nie ma i sam wprowadzasz innych w błąd.
Jasne... teraz napisz ze jestes niewinny i bardzo kulturalny moze jeszcze? To jedz do Watykanu i zloz petycje zeby wciagneli Cie na liste swietych moze? Ignorancie jeden skoncz pieprzyc glupoty.
Jak na razie to ty więcej wyzwisk strzeliłeś. To ty mnie wyzywasz od ignorantów idiotów itp. Widzę że zabrakło ci pomysłów na tzw. "wielkie rozmowy". Teraz stać cię już tylko na ciągłe powtarzanie się.
Jakbys nie zauwazyl to nie obrazam Cie tylko stwierdzam wiadomy fakt. Ty zaczles pierwszy obrazanie to po pierwsze. Po drugie nie bede sie wysilal dluzej bo jestes niereformowalny. Po trzecie my nie rozmawiamy bo do rozmowy potrzebna jest osoba na poziomie i obeznana w temacie a Ty poki co nie wiesz o czym piszesz nawet.
Wpadłeś. To ty pierwszy napisałeś że moje pytanie jest idiotyczne więc ty mnie pierwszy obraziłeś trollu.
No wlasnie... Ty wpadles bo nie rozrozniasz wielu rzeczy np mojej uwagi ze pytanie jest idiotyczne i popelniles blad (bo o to mi chodzilo w odpowiedzi na pytanie nr 3) od pozniejszego kontargumentu gdy zaczales mnie obrazac, ze jestes idiota. Kolejny dowod ze jestes egocentrykiem i uwazasz sie za nieomylnego co Ci wychodzi na zle. Ale to nie moj problem ze wmawiasz sobie rozne dziwne rzeczy.
Twoją uwagę traktuję tak jak alkoholików zataczających sie na drodze. Kolejny dowód na to że nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Nie rozumiesz prostego pytania a twoje wypowiedzi nie opierają sie na argumentach tylko samych wyzwiskach. Widac że nie panujesz nad swoimi emocjami i masz jakieś ADHD. Mogłeś najpierw napisać że oceniasz tylko muzyke z trailera i podać ocene tak jak inni użytkownicy ale wybrałeś kłótnie. Nie miej teraz pretensji. Przygotuj sobie napar z ziółek bo jeszcze ci coś pęknie.
Alkoholik tez czlowiek i nalezy mu sie troche szacunku a swoja postawa pokazujesz jaki dojrzaly jestes. Czego nie rozumiem? Ze mam do czynienia z jakims gimnazjalista uwazajacym sie za znawce? Czlowieku dajesz dupy w kazdym temacie a ludzie sie z Ciebie smieja... przesledzilem Twoje wypowiedzi i moglbym wrzucic kilka ale daruje sobie. Dobrze wiesz ze mowie prawde. Sek w tym, ze to Ty jestes jakis zagubiony i nie umiesz formulowac pytan!!! Pytales o muzyke z Hobbita a nie motyw z trailera. Lecz sie bo popadasz w jakas schizofrenie... odnosnie Twoich dalszych wypocin... tak sobie tlumacz...
Nie rozróżniasz alkoholika od człowieka ubogiego i potrzebującego pieniędzy. Takich ludzi naprawdę warto wesprzeć ale alkoholik jest bezczelnym typem który żebra o kasę na bułkę a potem idzie za nią kupić wódkę. Nie wiesz to się nie udzielaj. Nie interesuje mnie to czy czytałeś moje tematy czy nie. Żaden z nich nie jest trollowaty i ty dobrze o tym wiesz. Nic na mnie nie masz. A muzyka z trailera to też muzyka więc także należy się jej trochę szacunku ale dla ciebie jest to przecież nic bo ty nie umiesz docenić pracy innych. Jesteś zarozumiały i zbyt pewny siebie.
Nie po prostu Twojhe uwagi sa:
a) nie na miejscu
b) nie zwiazane z tematem rozmowy
c) nie mam juz ochoty sie wysilac i produkowac bo to co juz wszyscy wiemy dawno napisalem... czyli to ze jestes idiota.
I znów mnie wyzywasz niepotrzebnie. Nic ci nie zrobiłem zadałem tylko proste pytanie o muzyce. Twoje wypowiedzi tracą na wartości kiedy właśnie ty je piszesz. Jeśli masz już dość to się poddaj i nie pisz więcej. Zajmij się odganianiem wron albo karmieniem trzody chlewnej.
Ja mam skonczyc? Przeciez to Twoj debilny temat a wiec zglos go do usniecia i po sprawie bo ludzi wprowadzasz w blad. Ja sie nie musze poddawac. Ty juz to dawno zrobiles gdy nie byles w stanie podac linku z muzyka z filmu aby potwierdzic slusznosc swojego pytania. Zamiast tego zaczales mi wrzucac. Dzieki temu sam siebie osmieszyles i pokazales jakim wiarygodnym uzykownikiem jestes :)
Widze ze jestes obeznany z zyciem na farmie... no coz jak pisalem kilka postow wczesniej... ze wsi jestes na wies wrocisz.
Taaa....Chciałbyś. Mój temat więc będę go bronił a Ciebie tu już dawno nie powinno być. Zajmij się przekopywaniem ogródka albo karmieniem kaczek. Teraz już wiem czemu nie mogę po nocach spać. Wysypiam się w dzień przy twoich postach. Widze że nawet trailera Hobbita nie oglądałeś a co do muzyki to sam sobie poszukaj kilku przypominam nieoficjalnych utworów bo mi w ankiecie chodziło o muzyke a nie oficjalny soundtrack. Ciekaw jestem gdzie obejrzysz hobbita. W stodole czy w kurniku? Bo z twoich wieśniackich wypowiedzi wynika że nawet do kina cię nie wpuszczą.
Kolejny przyklad jak szanujesz wypowiedzi innych uzytkownikow. Sam sobie robisz wrogow koles.
Wiem przewidziałem to. Chodziło mi o to żebyś sobie jeszcze troszkę pojęczał i popisał bo widzę że nie masz co robić. Słowo farmer jest jak najbardziej na miejscu bo skoro istnieje w polskich słowniku to znaczy że aż błaga żeby cie tak nazwać. Znów dałeś ciała osiołku. Każdy kto ma mózg potrafi odpowiedzieć na proste pytanie dotyczące muzyki. Ale co ty o tym możesz wiedzieć. KROWY DOIĆ !!!
Kazdy kto chce napisac cos madrego wie o czym pisze... Ty nie jestes kims takim. Poki co to Ty jeczysz :) ja zadaje CI pytania na ktore nie masz zadnej odpowiedzi. Jeczy to Twoj kot jak go dymasz w wolnej chwili miedzy kolejnymi seansami LOTRa.
A to o Tobie:
"Co sie martwisz co sie smucisz.... ze wsi jestes, na wies wrocisz."
Ja przynajmniej Lotra widziałem a ty może masz w domu jedynie nieoficjalny soundtrack albo karty do gry. Widocznie nawet nie oglądałeś zwiastuna Hobbita bo nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie dotyczące muzyki.
Odpowiedzialem na zadane pytanie w sposob wlasciwy... nie bede znizal sie do poziomu zalozyciela tematu i nie bede ocenial czegos czego nie ma. Jakbys zadal pytanie odnosnie samego trailera to owszem moglbym sie wypowiedziec. A tak po zwroceniu uwagi, ze pytanie jest idiotyczne bo nikt muzyki nie slyszal jeszcze rozpoczales klotnie bez powodu. Nie umiesz funkcjonowac na forum a tym bardziej nie tolerujesz zdania czy uwag innych.
Nie toleruje tylko uwag które są bezsensowne i pisane przez takich jak ty. Najlepiej powiedz że nie istnieje takie coś jak Władca Pierścieni i może że PJ i Tolkien to postacie fikcyjne. Mówisz że moim celem było utrzymanie tematu w popularności a sam się do tego przyczyniłeś.
Tacy jak ja maja wiecej do powiedzenia niz Ty ale nie musza szpanowac bo forum to nie zawody w byciu egocentrykiem. Nie raz juz to podkreslilem. A moja uwaga jest bezsensowna??? Hahahaha.... jestes zalosny. Mam dosc pisania ponownie co mysle o Tobie i Twojej tezie ze muzyke mozna ocenic po 2 i pol minutowym fragmencie z trailera. Podobnie kilka postow wczesniej napisalem co uwazam na temat Twoich uwag odnosnie Tolkiena, LOTRa itd wiec sobie przeczytaj. Sam ciagniesz temat gosciu... i w dodatku na swoja niekorzysc.
Hhahahha na moją niekorzyść... gościu dzięki tobie mam już ubaw przez ponad 2 tygodnie. Rozbawiłeś mnie prawie do łez. Nie oceniłeś muzyki bo nawet nie oglądałeś trailera. Takim właśnie jesteś fanem Tolkiena. Prędzej już Biebera niż Hobbita.
Blad... to uzykownicy tego forum maja niezly ubaw z Ciebie czytajac jak probujesz bonic swojego swiatopogladu... :) a jesli bawi Cie to ze jade po Tobie jak po starej szkapie to okazuje sie ze jestes nie tylko idiota ale klaunem i do tego masochista.
Taaa bo ty tam wiesz czy ktoś się śmieje czy nie. A mówiąc wszyscy masz na myśli siebie? Kolejny przykład że uważasz się za wielkiego pana. Najlepiej porównaj się jeszcze do Boga. Twoje posty są dla mnie tak jak reklamy w tv. Od razu je ignoruje.
Odnosnie farmera... co z tego ze jest w polskim slowniku? W tym tkwi Twoj problem ze uzywasz slow ktorych nie kminisz. Jestes ograniczony i widze ze znowu nie przygotowany wiec Ci wyjasnie ze slowo farmer wcale nie tyczy sie juz tylko tzw rolnika czy wiesniaka... Mieszkam na wsi i jestem z tego dumny. Poza tym nie liczy sie miejsce zamieszkania lecz to co reprezentuje sie swoja osoba i co ma sie w glowie. Poki co to Ty wychodzisz na przyslowiowego "wiesniaka" bo nawet nie wiesz co piszesz juz w tym temacie ani jak formulowac pytania w swoich jakze elokwentnych i ambitnych tematach. Na proste pytanie abys podal link do owej muzyki z "Hobbita" nie umiesz odpowiedziec, Twoja bronia jest utarczka slowna nie poparta zadnym WIARYGODNYM ZRODLEM. Jestes rasowym laikiem, ignorantem i egocentrykiem.
Zastosuje sie do wypowiedzi "karola" i skoncze pisac z Toba bo widze ze to naprawde walka z wiatrakami. Poza tym nie tylko ja ale kilka innych osob sledzacych to forum widzi co soba reprezentujesz i jakim "fanem" oraz znawca Tolkiena jestes. O to mi chodzilo.
Idz obejrzyj trailer do Hobbita po raz 2987 i wsluchaj sie w muzyke... ktora rzecz jasna istnieje :) Bye