PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=671}
8,1 849 tys. ocen
8,1 10 1 849356
8,1 72 krytyków
Leon zawodowiec
powrót do forum filmu Leon zawodowiec

*beznadziejna gra aktorów
*kiepska fabuła
*kiepska charakteryzacja(krew wygląda jak ketchup)
*ogółem :NIE PODOBAŁ MI SIĘ

raphiX

ups! sorry za powtórki - jeden wielki error strony filmwebu.

raphiX

A co to ma za znaczenie kiedy temat został założony? Film mi się podobał i nie mogę Jean'a Reno nazwać kiepskim aktorem. :| Zakończeniu uroku dodaje piosenka Stinga "Shape of my heart" - boska. :)

ocenił(a) film na 10
xyz_6

Jeżeli ktoś w taki sposób jak XYZ wypowiada się na temat "Leona", to oznacza, że nie zna się kompletnie na kinie. "Leon" to jeden z niewielu filmów, które mógłbym oglądać przez cały czas, podobnie jak reszta filmów Bessona. Pewnie ulubionym filmem XYZa jest "Plan 9 z kosmosu". Masz szczęście XYZ, że nie obrażałeś pojedyńczo aktorów w tym filmie, bo byś długo nie pożył na tej stronie.

ocenił(a) film na 10
bartekmisztal

Hehe...wykapany Xyz :) Nic tylko skamieniować za bluźnierstwo. Niech sobie pisze dla mnie jest komiczny :)

ocenił(a) film na 9
xyz_6

ale prowokacja ROTFL

Myślę, że Fantastyczna Czwórka to jest film z lepszą fabułą i świetną grą aktorów

dobrze ze Ci się nie podobał Leon, bo byśmy byli po tej samej stronie barykady (sic!)

ocenił(a) film na 9
xyz_6

Te Muminki w ulubionych mnie rozwaliły... A tak swoją drogą to czy prowokator kiedykolwiek odpowie na polemikę w swoich postach??... Odpowiedź zna każdy...

ocenił(a) film na 9
xyz_6

twój komentarz jest równie bezsensowny jak opinia która przeczytałem kiedys o Pulp Fiction, tamten uzytkownik był zdania ze pulp fiction ma sporo błedów i niedociagniec: np. mówił ze scena w której butch jedzie taksówka jest nierealistyczna( a scena ta była tak zrobiona specjalnie - moim zdaniem jest to zaniwzanie do starych filmów)... kurwa rozwalaja mnie takie komantarze jak twój i tego kolesia....

ocenił(a) film na 9
xyz_6

Leon Zawodowiec - film na którym zawsze pod koniec chce mi sie płakać, na którym sie uspokajam, który jest dla mnie niczym mekka, a piosenke shape of my hearth chciałbym zeby usłyszeli ludzie na moim pogrzebie, Skazani na shawshak to jest również majstersztyk, boski film, wspaniała muzyka, nie bede Cie obrażał ale prosze Cie człowieku, zlituj sie i cofnij to co powiedziałeś

użytkownik usunięty
xyz_6

Nie wiem, czemu mnie nie zdziwilo, xyz, ze w twoj blog nadaje sie do jedynie smietnika, a jednym z twoich ulubionych filmow to "Spider Man". Badz co badz nie obchodzi mnie co takie dzieci neo wypisuja o filmach.

ocenił(a) film na 10
xyz_6

wow człowieku co ty wygadujesz jaka beznadziejna gra aktorów?????!!!!! kiepska fabuła????!!!! kurcze to chyba jakieś żarty, o co Ci chodzi????!!!!! jak można ocenić ten film na 1/10, dziwny jesteś.

ocenił(a) film na 9
xyz_6

Nie chce mi się czytać tych wszystkich waszych polemik. Powiem krótko Gary Oldman powinien dostać za tą rolę Oscara. Facet zagrał rewelacyjnie!!!

ocenił(a) film na 9
jacek1_marciniak

No doubt about it....

Podpisuję się obiema rękoma.

Nie chcę oceniać na wyrost, ale wydaje mi się, że to jest życiowa rola Oldmana. Jako gliniarz-psychopata zaprezentował się znakomicie.

A tak w góle widzę go w obsdzie Zodiaca Davida Finchera, więc mze byc ciekawie

ocenił(a) film na 9
adas_80

chociaż dodam, że rola w True Romance, była krótka aczkolwiek bardzo ciekawa

ocenił(a) film na 10
xyz_6

Drogi xyz pozostań lepiej przy filmach swojej kalsy (Fantastyczna Czwórka, Kobieta Kot, Scooby-Doo cz Opowieści z narnii)i nie wypowiadaj sie o filmach o których nawet nie masz najniejszego pojecia. To jest za wysoka pólka jak na twoje możliwosci !!!

ocenił(a) film na 10
xyz_6

bardzo biedna prowokacja, naprawdę stary zastanów się kiedy następnym razem coś napiszesz na forum, z drugiej strony jeśli tak naprawdę myślisz to trzeba uszanować twoje zdanie

ocenił(a) film na 10
xyz_6

Ojej. Urzekła mnie twoja historia.

ocenił(a) film na 9
xyz_6

To jest proste xyz nie oglądał pewnie Leona . poprostu zobaczył że zajmuje wysokie miejsce na liście top100 i popisał jakieś pierdoły tylko po to zeby ludzie sie denerwowali i obrzucali go mięsem. Takie zachowanie ma swoją nazwe ( trolling czy cos takiego .. nie pamietam ) i sprawia niektórym frajdę. Wyzywanie go można porównać z karmieniem prosiaka, który robi wielkie kupy, a pokarm motywuje go tylko do działania :) ... sugeruje aby z góry olewać tego typu wypociny

xyz_6

takich ludzi (chyab nie musze mówic o kogo chodzi) nalezy poprostu ignorowac , no moze przesadzilam,... nie ludzi a takie wypowiedzi :) ( tak jest chyba lepiej:)) ..., jakiś czas przed ... wypowiadałam się na etmat filmu "lot nad kukułczym gniazdem" tam tez pewna osoba ... uważaja ca się za znawce ... obsmarowała ten film ...nie podając konkretów ... ponadto osoba ta ocenia filmy wg tego ile było w nich efektów specjalnych ha ha ha ... żal .... moze i "xyz" tak ocenia filmy ;>?? wypowiedz się ;)

xyz_6

hmm ... jest mój post ... ?;> ... przed chwila napisałam .. ale chyba coś się nie "załadował" =/

ocenił(a) film na 10
xyz_6

swietna prowokacja xD tak trzymac ;] tylko nie wiem jaki jest tego sens...:|

xyz_6

xyz ma schirozfremie , weź sie synku nie udzielaj