PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=375547}
6,6 263 tys. ocen
6,6 10 1 263015
5,6 47 krytyków
Mamma Mia!
powrót do forum filmu Mamma Mia!

bylam w kinie i to jest kompletna klapa....... oczywiscie jest tam troche smiesznych scen.... ale caly film jest beznadziejny....

ocenił(a) film na 9
AMST

Śmiejecie się z blondi, a sami jesteście poniżej wszelkiej krytyki.
Ja rozumiem, że można mieć nadmiar wolnego czasu, ale czy trzeba marnować go na tak idiotyczne rozmowy (bo dyskusją tego nie nazwę), w dodatku na forum dotyczącym filmu?
Nie pojmuję na czym polega atrakcyjność dowartościowywania się przez grupowe zjeżdżanie bogu ducha winnej dziewczyny. Ok, film jej się nie podobał, ale nie podała argumentów, wytknęliśmy jej to, ona je podała i KONIEC tematu. Co ma do tego to, czy podoba jej się Zack Efron? I tak naprawdę w czym czujecie się od niej lepsi? Bo macie wsparcie innych forumowiczów? Bo jesteście od niej o dwa, trzy lata starsi? Wow. Dorośli.
Żeby to jeszcze były chociaż jakieś sensowne złośliwości na poziomie..
Ale nie, nielubiącycichopek Lepsi muszą popisywać się tak "pseudointeligentnymi" tekstami, że aż boli.

No przepraszam, ale te ostatnie kilka postów mnie rozwaliło po prostu...

Ola_75

Dla mnie najlepiej świadczy o filmie to że od premiery minął już ponad miesiąc, a nadal grają to w kinach (multikino)i na każdym seansie jest pełna sala. :D

ocenił(a) film na 10
Ola_75

ola

" Co ma do tego to, czy podoba jej się Zack Efron? "

To ma do tego , ze jesli jednym z argumentow jest brak przystojnych aktorow ( o czym sama napisala ) to wiadomo ze Zacka ceni za wyglad a nie za jego umiejetnosci.
I to ma byc wyznacznik czy film jest dobry ? I za oceni ten film na 1 ?

Nikt nie czuje sie od niej lepszy, przynajmniej nie ja , bo nawet jej nie znam i moze sie okazac ze JEDNAk to fajna osoba ale po tym " argumencie" o " przystojniakach " , spalila sie u mnie na calej lini. Bo co to za argument ?

Poza tym gdyby pisala konkretnie to nikt by sie jej nie czepial, a wiekszosc to robi, wiec o czyms to swiadczy....

Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 10
_Mika_a

Zgadzam się z Miką i nie będe się tłumaczyć ze swojej opinii i z tego, że wspomniałam Zacka czy Cichopek. Rozumiem, że o gustach się nie dyskutuje ale fakt tego kogo cenimy i lubimy coś o nas samych mówi, prawda? Również pozdrawiam :)

Ola_75

Nie masz za co przepraszać, ja nie zamierzam. Ja się z niej nie śmieję, ja tylko mam misję tępienia półanalfabetów i kretynek:P Skoro Blondi wypociła post to znaczy, że oczekiwała dyskusji, jaki post taka dyskusja:D

sweetblondi_04Ruda

Ja nie mialam okazji jeszcze zobaczyc tego filmu, ale chetnie go zobacze. A co do muzyki ABBY sama nie przepadam, chociaz maja kilka fajnych kawalkow ;p;p

ocenił(a) film na 3
sweetblondi_04Ruda

zgadzam sie film ekhm ... 3-4/10, co jakiś czas zdarza sie film który bardzo dobrze nadaje sie jako usypianka i tak było z tym ...

ocenił(a) film na 10
sweetblondi_04Ruda

Zenujące są - niestety - płytkie, bez żadnych sensownych argumentów - TAKIE WŁAŚNIE POSTY! Miłego narzekania na to, że słońce świeci!

ocenił(a) film na 10
sweetblondi_04Ruda

niestety czasem tez spotykamy z takim nidorozwinieciem wsrod mlodziezy. Moze ci jedynie dziewczynko wsploczuc.

ocenił(a) film na 10
sweetblondi_04Ruda

i lepiej idz do psychologa a nie siedz na filmweb

perelkaaa

Mi "dziewczynko" psycholog nie jset potrzebny ale wierze ze ciebie jeszcze moze uratowac.... wiec nie zwlekaj... :p

ocenił(a) film na 10
sweetblondi_04Ruda

No cóż, co tutaj dużo mówić i pisać, skoro Ktoś języka polskiego w podstawach nie opanował, co ma się przemęczać i myśleć w ogóle na jakikolwiek temat... (prawidłowa odmiana "ja" w tym przypadku brzmi: "Mnie":D). To jest dopiero żenada!

sollange

Sollange, jak ja się z Tobą zgadzam, to byś nie uwierzył/a :) Pozdrawiam Wszystkich (nawet tych co piszą niepoprawnie :/)

ocenił(a) film na 10
sweetblondi_04Ruda

uwazaj sobie ograniczona dziewucho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
perelkaaa

to jest do sweetblondi_04 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

perelkaaa

ojej i co mi zrobisz??/:P nabluzgasz mi.... :P nie poprostu zal mi ciebie .......

sweetblondi_04Ruda

Buhahahahahahahahahahaha, na tym filmie się tak nie uśmiejesz jak czytając ten wątek na forum!! Brawo!!

ocenił(a) film na 10
sweetblondi_04Ruda

O gustach się nie dyskutuje, z reguły nie przepadam za musicalami, ale ten mi się bardzo podobał. Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 7
sweetblondi_04Ruda

nie mam zamiaru rozwodzić sie nad inteligencją /lub jej brakiem / autorki tematu. powiem że film mi sie spodobał po drugim obejrzeniu i spokojnie mu dam 7 :)

ocenił(a) film na 1
kompan_2

a ja daję temu filmowi ze spokojem, piękną równą pałę. Tak jest, 1/10, a wyjaśnienie w temacie "to dopiero tandeta...".