PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=191317}

Mgła

The Fog
2005
5,0 25 tys. ocen
5,0 10 1 24789
3,0 9 krytyków
Mgła
powrót do forum filmu Mgła

Film nawet w napięciu nie trzymał, bo jak ktoś oglądał tą wcześniejszą werse to dpbrze wiedzała co się stanie ... Przyjdą nieboszczyki do miasteczka i zabiorą tych złych ... Zaskoczyła mnie jedna rzecz Elizabeth, chociaż można się było tego domyśleć po zegraku :) W sumie 5/10 chociaż i to trochę na wyrost :)

ocenił(a) film na 1
Gryfin82

Po pierwsze: zawsze remake zachowuje chodźmy cząstkę oryginału

Po drugie: nawet jeśli piszesz, że 5/10 to na wyrost, to i tak się ośmieszasz (bez obrazy)

ocenił(a) film na 2
Shiloh

Oto kolejny przypadek -beznadziejnego "remake",
nagrany na "odwal sie' tak by jego premiera, oraz otwarcie w BOX OFFICE w USA dała mu zarobic 'pare dolców"
jestem za oceną wystawiona na www.imdb.com:
"2.9/10 (2,755 votes)" -kiszka totalna

Gryfin82

dziekuję ci ogromnie za tą opinię!!!
(ukłony)
hehe..
bo skoro film carpentera (mistrza - jak go niektorzy nazywaja; moim zdaniem lepiej wychodziło mu tworzenie muzyki - theme z halloween to cudeńko) uważasz o niebo lepszy - z czym ja się kompletnie nie zgadzam, he he - to znaczy, że ten remake jest największą porażką tego roku.

ocenił(a) film na 1
zahaara

No bo jest. Czy Ty tego naprawdę nie widzisz?

ocenił(a) film na 2
zahaara

proszę bardzo
wiesz na tamte czasy film "MGŁA-1980" by bardzo dobrze zrobiony,
z biegiem lat dostrzegamy inne walory w filmach tego gatunku "horro" ,ja jestem wielkim fanem filmów grozu dlatego swoja opinie wyraziłem z pełną świadomością i nie radze tracić czasu w kinie na ten film, lepiej iść na :
THE SHUTTER -WIDMO
THE DESCENT -ZEJŚCIE
nieługo premiery kinowe -pozdrawiam